dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Kız canim arkadasinin bebegi seninki ne oldu
Sağol canım yorumun için.doktorum kız dedi yine de 2 oğlandan sonra insan inanamıyor.ayrıntılıyı bekliyorum bakalım.bir de ben sizler gibi ultrasondan da bişe anlamıyorum.sen doktora gittiğinde ultrasonda bakarken anlıyorsundur ne güzel bi özellik

Evet canim anliyorum ne neresi sağolsun doktorumda anlatıyor zaten sağlıkla gelsinlerde farketmez benimde oglum var bu ikinci gönülden ister istemez birde kız geçiyor Banada kız ama pembe alma dedi dk ters ve yan duruyor mus bakalım benimde her dk gidisimde acaba sorusu var kafamda oglumuda geç öğrenmiştim bununda etkisi var biraz 32 deyim sen kaç haftaliksin

Bu hamileliğin nasıl diğer hamileliklerinle aynı mı
Hayır çok farklı diğerlerinde hiç mide bulantım olmamıstı bunda çok oldu diyerlerinde karnım çok büyürdü bunda yanlaradoğru genişledi bakalımya hayırlısı olsun

Bende yorum bekliyorum ayrintilida doktor kiza benzettim dedi

Eklentiler

• IMG-20150311-WA0005.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 124
Benim bebisde ters duruyor kafa sağ yukarida dk kız ama yinede pembe alma deyince çok sinirlenmistim bende ama pozisyon uygun olmayinca görünmüyor 32 deyim dönmedi hala
Ozaman senin normal doğum biraz zor doğumada bişey kalmamış almadınmı bebişe bişey

Kiz agrim var de sancim var de git başka bir doktora...Bence başka doktora git çünkü doktorun bence anlamio her seferinde kordonu paha ne edio
Eşimde aynı şeyi diyo ama 2 hafta arayla 2 ayrı doktora gittim ikiside aynı dedi nebilimya kafam karıştı

Merve pamuk canım sen ne yaptın? İnşAllah artık kesinleşir bayağı büyüdü senin bebiş :)

Canım benim Bebeğimi de yorumlarmisiniz 11+4 haftalik fotosu

Eklentiler

• 20150325_160345.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 107
  • 20150325_160816.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 91
mrb kizlar bende tahminlerinizi bekliyorum sat a gore 11+4 ultrasyon a gore 12 + 0

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…