- 18 Şubat 2015
- 1.857
- 537
- 123
- 34
Canım :)) Şimdi bu ilk sayfadaki tahminlere bir daha baktım. Daha önce de bakmıştım ama unutmuşum :) Ay seninki kız sanki yaa :) Yani profesyonel arkadaşlar daha iyi söyler de.. Yanlış olmasın.Eki Görüntüle 1470048 mrb kizlar bende tahminlerinizi bekliyorum
Ay canım sen daha iyi biliyorsun sanki bu işleri ama.. Valla göremedim yaa :/ Nasıl göremiyor, hiç mi oynamıyor doktor bakarken. Baya da büyümüş maşallah bebişiinnKizlarr bebis donmus bakinsana ama goremedim diyo bukezde tam bi rezalet 19+3 ciktik nirmalde bugun 18 olmustu nolur siz bari yorumlayin((
Ayyy dellycim bende bizim sayfada tavsiye olmusta orda gordum. cok heyecanli yaCanım :)) Şimdi bu ilk sayfadaki tahminlere bir daha baktım. Daha önce de bakmıştım ama unutmuşum :) Ay seninki kız sanki yaa :) Yani profesyonel arkadaşlar daha iyi söyler de.. Yanlış olmasın.
Hatta benimkinin daha nubu minik ama sanki benimki de mi kız yaa
Cok tesekkur ederim canim insallah degismezde kizdir :)))Canim sana herkes kiz deyince yazma geregi duymad :)) bencede kiz.. hayirli olsun
Sizin 3. Yolda galiba benimde ikinci hayatimda hic bu kadar halsizlik cekmemistim oglumdada bulsntim kusmam oldu ama bunda öldüm geri geldim sanki kizdir diyolar ama bakalim kizmi benimki de cok merak ediyorumBenim de iki oğlumda 10 gün falan ol muştu ama bunda öldüm bulantıdan bir de halsizlikten
Evet canım yaa :)) Ben de daha önce bakmıştım ama, şimdi orda görünce aklıma geldi :)) Çok heyecanlııııA
Ayyy dellycim bende bizim sayfada tavsiye olmusta orda gordum. cok heyecanli ya
kız canım,Merhaba arkadaşlar bu foto arkadaşımın bebeği yorum yaparsanız çok sevinirim burada 13 haftalık
Eki Görüntüle 1469137
nubu görünmüyor maalesef canımTeyzeleri mrb. Acaba bize de yorum yapar misiniz? 12+3 usg. Dr 10 gun sonra soylerim dedi ama beklemek zor :)
erkek canım buBende yorum bekliyorum ayrintilida doktor kiza benzettim dedi
merak ettikçe öğrenemiyorsun canım di miKizlarr bebis donmus bakinsana ama goremedim diyo bukezde tam bi rezalet 19+3 ciktik nirmalde bugun 18 olmustu nolur siz bari yorumlayin((
Canim doktor kiza veya erkege benziyor demedimi hic neredeyse 4 bucuk aylik 12. Haftalik nubundan belli olmadimi peki? Canim dopplere giriliyor ya 20. Haftada kesin gorunur damarlarini bile incelemislerdi oglumun hic bi testi yaptirmadim ama dopplere girdim hemde cok guzel bir ani kaldi elimde kesinlikle girmeni tavsiye ederim :))Kizlarr bebis donmus bakinsana ama goremedim diyo bukezde tam bi rezalet 19+3 ciktik nirmalde bugun 18 olmustu nolur siz bari yorumlayin((
O ne testi canim ???Canim doktor kiza veya erkege benziyor demedimi hic neredeyse 4 bucuk aylik 12. Haftalik nubundan belli olmadimi peki? Canim dopplere giriliyor ya 20. Haftada kesin gorunur damarlarini bile incelemislerdi oglumun hic bi testi yaptirmadim ama dopplere girdim hemde cok guzel bir ani kaldi elimde kesinlikle girmeni tavsiye ederim :))
Erkek canim bence .... cikinti var sankiMerve pamuk cnm bnde bir tahmin istiyorum :)
Kiz canim :))Eki Görüntüle 1470048 mrb kizlar bende tahminlerinizi bekliyorum sat a gore 11+4 ultrasyon a gore 12 + 0
Emin olmayarak kiz diyorum tam net deil cunku...Eki Görüntüle 1470086 Kizlat bellimi sizce
Canım bi sen bide ben şansız çıktık doktordan yana heralde doğurana kadar öğrenemicezKizlarr bebis donmus bakinsana ama goremedim diyo bukezde tam bi rezalet 19+3 ciktik nirmalde bugun 18 olmustu nolur siz bari yorumlayin((
Hayırlısı bakalım cnm saol öğrenince yazarım sana :)Erkek canim bence .... cikinti var sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?