dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Kizlarr bebis donmus bakinsana ama goremedim diyo bukezde tam bi rezalet 19+3 ciktik nirmalde bugun 18 olmustu nolur siz bari yorumlayin :(((

Eklentiler

• 20150326_101727.webp
    20150326_101727.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 99
Kizlarr bebis donmus bakinsana ama goremedim diyo bukezde tam bi rezalet 19+3 ciktik nirmalde bugun 18 olmustu nolur siz bari yorumlayin :KK43:((
Ay canım sen daha iyi biliyorsun sanki bu işleri ama.. Valla göremedim yaa :/ Nasıl göremiyor, hiç mi oynamıyor doktor bakarken. Baya da büyümüş maşallah bebişiinn :nazar: Oyy!! Çok da tatlııı :nazar:

A
Canım :)) Şimdi bu ilk sayfadaki tahminlere bir daha baktım. Daha önce de bakmıştım ama unutmuşum :) Ay seninki kız sanki yaa :) Yani profesyonel arkadaşlar daha iyi söyler de.. Yanlış olmasın.
Hatta benimkinin daha nubu minik ama sanki benimki de mi kız yaa :KK69::KK48:
Ayyy dellycim bende bizim sayfada tavsiye olmusta orda gordum. cok heyecanli ya :KK49::KK49::KK49::KK55::KK55:

Benim de iki oğlumda 10 gün falan ol muştu ama bunda öldüm bulantıdan bir de halsizlikten
Sizin 3. Yolda galiba benimde ikinci hayatimda hic bu kadar halsizlik cekmemistim oglumdada bulsntim kusmam oldu ama bunda öldüm geri geldim sanki kizdir diyolar ama bakalim kizmi benimki de cok merak ediyorum

Kizlarr bebis donmus bakinsana ama goremedim diyo bukezde tam bi rezalet 19+3 ciktik nirmalde bugun 18 olmustu nolur siz bari yorumlayin :KK43:((
Canim doktor kiza veya erkege benziyor demedimi hic neredeyse 4 bucuk aylik 12. Haftalik nubundan belli olmadimi peki? Canim dopplere giriliyor ya 20. Haftada kesin gorunur damarlarini bile incelemislerdi oglumun hic bi testi yaptirmadim ama dopplere girdim hemde cok guzel bir ani kaldi elimde kesinlikle girmeni tavsiye ederim :))

bir de kızlar, akşam oğlumun ultrason fotolarını buldum, yahu bizim oğlanın nubu bildiğiniz kızmışşş:KK57: bunda da nubu direk erkek bakalım ne çıkacak bahtımıza:KK70:

Canim doktor kiza veya erkege benziyor demedimi hic neredeyse 4 bucuk aylik 12. Haftalik nubundan belli olmadimi peki? Canim dopplere giriliyor ya 20. Haftada kesin gorunur damarlarini bile incelemislerdi oglumun hic bi testi yaptirmadim ama dopplere girdim hemde cok guzel bir ani kaldi elimde kesinlikle girmeni tavsiye ederim :))
O ne testi canim ???

Back
X