Çıkıntı göremedim ama erkek gibi bebis oldugunu düşündüm hayırlısi olsunYa cnm enbunu v
Cnm bunu videodan çektik ancak bu kadar oldu birde bu resmi var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çıkıntı göremedim ama erkek gibi bebis oldugunu düşündüm hayırlısi olsunYa cnm enbunu v
Kiz bu bebis...
Cikinti goruuyo bana kiz gjbi geldi ama net deil..Ya cnm enbunu v
Sizin ikinci mii :)) Ne güzeell.........
Tam belli degil ama yani bana erkek gibi geldi.Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.bi tane daha yaparsin sende bizim gibi.
Konu sahibi bende yorum bekliorumKızlar şimdi yukleyebildim sanırım yorumlarınizi bekliorum
Kizlar teorik olarak 16 dan once hissetnek imkansiZ 16 da hisseden annelerde 2 gebelikte fln hissederler. Ilk gebelikte en reken 18 de hissesersin . O hissettigin baska karin hareketlerindir...
Canim karnini duz uzan ac seyret karninin icinde bjsey oynuyo goruluyo ozman daha emin oluyosun bide belki karin yapisiyla alakasi ici genis mi darmi ben yeni hissetmeye basladim 18 haftadayim. Karnim kimil kimil ediyo ama ben cok hissetmiyorum.Canım bende senin gibi düşünüyordum ama bende iki haftadır birkaç günde bir hissediyordum. Dün çok net hissettim ki bir başkası elini koysa karnıma o dahi hissederdi. Benimde ilk haftalarda sağda sonra birkaç hafta solda şimdi de tam ortada duruyor.
Canim karnini duz uzan ac seyret karninin icinde bjsey oynuyo goruluyo ozman daha emin oluyosun bide belki karin yapisiyla alakasi ici genis mi darmi ben yeni hissetmeye basladim 18 haftadayim. Karnim kimil kimil ediyo ama ben cok hissetmiyorum.
Evet benim 2. Bir tane gözüm kizim var.insallah 2. De degisik olur ama kismet.Sizin ikinci mii :)) Ne güzeellAllah gönlünüze göre versin inşallah..
Benim karnim da oyle 2 bucukdan sonra cikti ama simdi gorsen 5 aylik sanirsiniz.tabi gaz ve hazımsızlik var.ilk gebeligimde 5 ay dan sonra cikti.bu hrmen ciktiDar canım iki buçuk aylıktan beri çıkmaya başladı şimdi 15. Haftamın içindeyim herkes anlıyor.. Evet dün yatarken oldu tabi her zaman olmuyo ama ben iki hafta içinde tekmelerinin güçlendiğini bile fark ettim. Bazen erken hissedilebiliyormuş yani.
Allah bağışlasın canım.. İnşallah erkek evlat da tadarsın :)Evet benim 2. Bir tane gözüm kizim var.insallah 2. De degisik olur ama kismet.