dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Kızlar şimdi yukleyebildim sanırım yorumlarınizi bekliorum

Eklentiler

• P_20150326_214535.webp
    P_20150326_214535.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 98
Kizlar teorik olarak 16 dan once hissetnek imkansiZ 16 da hisseden annelerde 2 gebelikte fln hissederler. Ilk gebelikte en reken 18 de hissesersin . O hissettigin baska karin hareketlerindir...

Canım bende senin gibi düşünüyordum ama bende iki haftadır birkaç günde bir hissediyordum. Dün çok net hissettim ki bir başkası elini koysa karnıma o dahi hissederdi. Benimde ilk haftalarda sağda sonra birkaç hafta solda şimdi de tam ortada duruyor.

Canım bende senin gibi düşünüyordum ama bende iki haftadır birkaç günde bir hissediyordum. Dün çok net hissettim ki bir başkası elini koysa karnıma o dahi hissederdi. Benimde ilk haftalarda sağda sonra birkaç hafta solda şimdi de tam ortada duruyor.
Canim karnini duz uzan ac seyret karninin icinde bjsey oynuyo goruluyo ozman daha emin oluyosun bide belki karin yapisiyla alakasi ici genis mi darmi ben yeni hissetmeye basladim 18 haftadayim. Karnim kimil kimil ediyo ama ben cok hissetmiyorum.

Canim karnini duz uzan ac seyret karninin icinde bjsey oynuyo goruluyo ozman daha emin oluyosun bide belki karin yapisiyla alakasi ici genis mi darmi ben yeni hissetmeye basladim 18 haftadayim. Karnim kimil kimil ediyo ama ben cok hissetmiyorum.

Dar canım iki buçuk aylıktan beri çıkmaya başladı şimdi 15. Haftamın içindeyim herkes anlıyor.. Evet dün yatarken oldu tabi her zaman olmuyo ama ben iki hafta içinde tekmelerinin güçlendiğini bile fark ettim. Bazen erken hissedilebiliyormuş yani.

Buyrun burdan yakın :KK48::KK48:
Geçen haft 10+4 te erkeğe benzeten doktor
Bugün 12 +0 da kız gibi dedi
%50 %50 yiz suan :anneadayı:
Bugünün resimlerini ekliyorum kızlar :KK15:yorum bekliyorumm
Bu arada kalp atıs hızımız 170
Ve bebiş aşağıda :KK46:

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 110
  • image.webp
    image.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 118
Kızlar merhaba :)
Benim miniğim için de tahmin de bulunabilir misinizzzz? :) Şimdiden çook teşekkür ederim.

Eklentiler

• bebisim.webp
    bebisim.webp
    42,6 KB · Görüntüleme: 108
Dar canım iki buçuk aylıktan beri çıkmaya başladı şimdi 15. Haftamın içindeyim herkes anlıyor.. Evet dün yatarken oldu tabi her zaman olmuyo ama ben iki hafta içinde tekmelerinin güçlendiğini bile fark ettim. Bazen erken hissedilebiliyormuş yani.
Benim karnim da oyle 2 bucukdan sonra cikti ama simdi gorsen 5 aylik sanirsiniz.tabi gaz ve hazımsızlik var.ilk gebeligimde 5 ay dan sonra cikti.bu hrmen cikti

Back
X