dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Bencede kız 6 , ci hislerim kuvvetlider benim cevremde kim varsa gebis hepsini doğru tahmin ediyorum yolda gördüğüm gebisleri dogru biliyorum bide hastanedekileri hiç yanilmiyorum bi kendime hayrim yok yanarım da ona yanarim oglumu hep kız dedim kız hissettim gerci hos dk yanildi kız dedi oda etkilemişti beni bu bebiside müthiş kız hissediyorum
Bencede hepjnizinki erkek :))[/QUOTE]
Deme kız ozaman azrayla benimki kız olsun seninkide erkek olmazmı bacım:KK47::anneadayı::anneadayı::KK76::KK76:

Deme kız ozaman azrayla benimki kız olsun seninkide erkek olmazmı bacım:KK47::anneadayı::anneadayı::KK76::KK76:
Haha zaten gonul onu istedigi icin oyle dedim canim :) sabahat seninki kac haftalik canim ???[/QUOTE]
16+0 yani 17 girdik ama tıkyok ya sizinkileri enazından bişeye benzetiyolar bende oda yok heralde benimki bişeye benzemiyo

OTE="Ceycey61, post: 40180456, member: 598478"]Buyrun burdan yakın :KK48::KK48:
Geçen haft 10+4 te erkeğe benzeten doktor
Bugün 12 +0 da kız gibi dedi
%50 %50 yiz suan :anneadayı:
Bugünün resimlerini ekliyorum kızlar :KK15:yorum bekliyorumm
Bu arada kalp atıs hızımız 170
Ve bebiş aşağıda :KK46:[/QUOTE]
CeyCey kiz simdide gercek kizim diyo :) fotosu simdi cok net cikinti yok ve kordon paralel senin bebis hafta hafta pozisyon yapiyo :))

Haha zaten gonul onu istedigi icin oyle dedim canim :) sabahat seninki kac haftalik canim ???
16+0 yani 17 girdik ama tıkyok ya sizinkileri enazından bişeye benzetiyolar bende oda yok heralde benimki bişeye benzemiyo[/QUOTE]
Neyse cigunu bitirdik azi kaldi artik ogrenecez ibsallah...

16+0 yani 17 girdik ama tıkyok ya sizinkileri enazından bişeye benzetiyolar bende oda yok heralde benimki bişeye benzemiyo
Neyse cigunu bitirdik azi kaldi artik ogrenecez ibsallah...[/QUOTE]
İnşallah bakalım nekadar sabrede bilicem gitmeden doktor 1 ay sonra ayrıntılı ultrasona geldedi ama okadar sabredermiyim bilmiyorum neyse siz öğreninde bende ona göre cesaretleneyim

Kızlar benim bebise de yorum yaparmisiniz 20150327_125930.webp

Benim karnim da oyle 2 bucukdan sonra cikti ama simdi gorsen 5 aylik sanirsiniz.tabi gaz ve hazımsızlik var.ilk gebeligimde 5 ay dan sonra cikti.bu hrmen cikti

Benim ilk gebeliğim yemek yiyince hele gerçekten çok belli oluyor. Niye böyle bilmiyorum.

OTE="Ceycey61, post: 40180456, member: 598478"]Buyrun burdan yakın :KK48::KK48:
Geçen haft 10+4 te erkeğe benzeten doktor
Bugün 12 +0 da kız gibi dedi
%50 %50 yiz suan :anneadayı:
Bugünün resimlerini ekliyorum kızlar :KK15:yorum bekliyorumm
Bu arada kalp atıs hızımız 170
Ve bebiş aşağıda :KK46:
CeyCey kiz simdide gercek kizim diyo :) fotosu simdi cok net cikinti yok ve kordon paralel senin bebis hafta hafta pozisyon yapiyo :))[/QUOTE]
Vallahi ya annesine tam bi sevinc yasatamadı :anneadayı:
2 haftaya netleşir sanırım sonradan bi pipi görürsek şaşırmam :eek: :KK61::cool::KK72::KK70:

Kızlar ben pek bilmiyorum aslında ama yorumsuz kalmayın diye tahmin ediyorum :) Tecrübeliler net söyleyebilirler ;) Allah sağlıklısını versin, gönlünüze göre versin inşallah :KK68:

Eki Görüntüle 1471482 12+1 günlük resim sizce cinsiyeti ne kızlar ??
Ben erkek diyorum :) :nazar:

Kızlar benim bebise de yorum yaparmisinizEki Görüntüle 1471564
Tam anlayamadm ama erkeğe benzettim canım :nazar:

bana da tahminnn :KK43:
Seninkini kıza benzettim canım :nazar:

Back
X