- 23 Ağustos 2011
- 6.306
- 5.853
- 448
Kız mı acep :)) Net bilmiyorum canım.. Sağlıkla gelsin inşallahYorumlarınısi bekliyorum.3.fEki Görüntüle 1471670 oto gönderirim kimse yorum yapmiyo

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız mı acep :)) Net bilmiyorum canım.. Sağlıkla gelsin inşallahYorumlarınısi bekliyorum.3.fEki Görüntüle 1471670 oto gönderirim kimse yorum yapmiyo
Canim foto net deil orda bi cikinti gorunuyo o ne anlamadim ama kordonu paralel yani kizz.. ama bebiste ayni erkege benziyo :)) resmi bidaha cekip koysana canim
Teşekkürler canimKızlar ben pek bilmiyorum aslında ama yorumsuz kalmayın diye tahmin ediyorum :) Tecrübeliler net söyleyebilirlerAllah sağlıklısını versin, gönlünüze göre versin inşallah
Ben erkek diyorum :)
Tam anlayamadm ama erkeğe benzettim canım
Seninkini kıza benzettim canım![]()
Erkek diyorum canim :))Kızlar merhaba :)
Benim miniğim için de tahmin de bulunabilir misinizzzz? :) Şimdiden çook teşekkür ederim.
Benimkine de yorum yapabilirmisinCanim foto net deil orda bi cikinti gorunuyo o ne anlamadim ama kordonu paralel yani kizz.. ama bebiste ayni erkege benziyo :)) resmi bidaha cekip koysana canim
Kac haftalik canim bu bebis daha kucuk kiz gibi..Kızlar benim bebise de yorum yaparmisinizEki Görüntüle 1471564
Kiz bwnce cikinti yok kordon paralel.Yorumlarınısi bekliyorum.3.fEki Görüntüle 1471670 oto gönderirim kimse yorum yapmiyo
11 haftalik doktor erkeğe benziyor dediKac haftalik canim bu bebis daha kucuk kiz gibi..
Amin canım ins.Kız mı acep :)) Net bilmiyorum canım.. Sağlıkla gelsin inşallah![]()
Konu sahibi artık sayfaya girmiyo ondan umudu keste takıl bizeKonu sahibi allah aşkına yorum istiyorum sabahtan beri bekliyorum 895.sayfada![]()
Kız gibi çıkıntı göremedim895.sayfada 2 tane daha foto var yorumlarını bekliyorum
Bu bebiside kızBugün 14. haftaya girdik :) Doktorum cinsiyetini gördüğü halde yanılma payı olur diye söylemedi
Kızlarrr,siz ne diyorsunuz?
Azra benimkine de yorum yapar misinBu bebiside kız
Bu bebiside kız
Nub cizgisi parelel se hele sizin bebisde olduğu gibi kordonu parelel se kız yukarı egilimli oluncada erkek bebis oluyor sizinki kız bence ogrenince yazarsınız tahmin tutup tutmadığını öğrenmiş oluruzNereden anladınız acaba? Öyle merak ediyorum ki :)
Bebis küçük daha ama ben erkek bebise benzettim tabi erken haftada yanilma oluyorAzra benimkine de yorum yapar misin
Teşekkür ederim bence de erken ama doktor ben sormadan erkeğe benziyor deyince acaba oldum hiç beklemiyordum bu hafta tahmin yapacaginiBebis küçük daha ama ben erkek bebise benzettim tabi erken haftada yanilma oluyor
Azra cim 891 sayfada benim son foto var rica etsem bi daha bakabilirmisin bana canim?Teşekkürler şimdidenBebis küçük daha ama ben erkek bebise benzettim tabi erken haftada yanilma oluyor