Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim fotografi ters yuklemissin sanirim cevirip baktim ama anlamadim cok kucuk sanki:))Kizlarr bizede tahminde bulunurmusnz lutfen 11+6
Evet cnm duzeltip koyucam simdiCanim fotografi ters yuklemissin sanirim cevirip baktim ama anlamadim cok kucuk sanki:))
DOKTOR İLKİN DE KORDONA ÇOK YAKIN YANILMA PAYIYLA BİRLİKTE %70 ERKEK DEDİ SONRA TALİHSİZ Bİ OLAY YAŞADIM VE MERDİVENDE DÜŞTÜM MUAYENEMDEN ÖNCE DOKTORA GİTMEK DURUMUNDA KALDIM DÜŞÜK TEHDİDİM VARMIŞ VE MUAYENENİN EN SONUN DOKTOR SORDU CİNSİYET DEMİŞMİYDİK_? GÖSTERİYOR MU Kİ DEDİM ERKEK GİBİ DEDİ AMA ÇOK UFAK DAHA DEDİ BENDE İLKİNDEDE %70 ERKEK DEMİŞTİNİZ DEDİM AMA BURDA ARKADAŞLARINDA TECRÜBESİNDEN YARARLANMAK İSTERİM BAŞKA TAHMİNİ OLAN VARMI_?
Erkek bence :)Duzelttimmi acaba
kıza benziyor cnm içime kız gibi dogduMerhaba kızlar buda benim bebisim cinsiyeti ne acaba 13 haftalik bugün
Kiz bencebana da tahminnn![]()
Dr erkege benziyor demis ama ben dr un deigini gormeseydim nubu paralel gordugum.icin kiz derdimDuzelttimmi acaba
Canim cikinti yok kiz ozman ama bebis acayip erkek bebise benzettim ben :) cok net cikmis cok tatli kocaman kafasi var :) bence erkek.Merhaba kızlar buda benim bebisim cinsiyeti ne acaba 13 haftalik bugün
Masallah kac haftalik bu bebis nazar degecem :))Merhaba kızlar buda benim bebisim cinsiyeti ne acaba 13 haftalik bugün
Merhaba kızlar buda benim bebisim cinsiyeti ne acaba 13 haftalik bugün
Bende erkek bebeğe benzetti doktor kız gibi ama diğer aya net belli olur dediCanim cikinti yok kiz ozman ama bebis acayip erkek bebise benzettim ben :) cok net cikmis cok tatli kocaman kafasi var :) bence erkek.
Çok tsk ederimmmm hiç durmuyor çok hareketliCinsiyeti bilemicem ama onun ayak parmaklarını yerim ben maşAllah ya :)
Mahsallah deyilemm ozman teyzesi allah herkezin bebisini korusun 13 haftalik ama önden gidiyorMasallah kac haftalik bu bebis nazar degecem :))
Çok tsk ederimmmm hiç durmuyor çok hareketli
Canm oda emin degilim kesin diyemem dediDr erkege benziyor demis ama ben dr un deigini gormeseydim nubu paralel gordugum.icin kiz derdim