dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Duzelttimmi acaba

Eklentiler

• 20150328_140714.webp
    20150328_140714.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 136
DOKTOR İLKİN DE KORDONA ÇOK YAKIN YANILMA PAYIYLA BİRLİKTE %70 ERKEK DEDİ SONRA TALİHSİZ Bİ OLAY YAŞADIM VE MERDİVENDE DÜŞTÜM MUAYENEMDEN ÖNCE DOKTORA GİTMEK DURUMUNDA KALDIM DÜŞÜK TEHDİDİM VARMIŞ VE MUAYENENİN EN SONUN DOKTOR SORDU CİNSİYET DEMİŞMİYDİK_? GÖSTERİYOR MU Kİ DEDİM ERKEK GİBİ DEDİ AMA ÇOK UFAK DAHA DEDİ BENDE İLKİNDEDE %70 ERKEK DEMİŞTİNİZ DEDİM AMA BURDA ARKADAŞLARINDA TECRÜBESİNDEN YARARLANMAK İSTERİM BAŞKA TAHMİNİ OLAN VARMI_?

Yine bu haftalara fazla güvenmemek gerekiyo işte canım 840larda benim bebeğimin resmi var doktor direk bacak arasını yakalayıp pipi resmi vermiş ve erkek demişti 13 haftasının içindeyken. Ama sonra kız olduğunu öğrendim. En güzeli 16. Haftayı beklemek. Bende kesinleştirmek için 16. Haftamı bekliyorum.

Tesekkur ederim cnm senin tahminlerin genelde tutuyor takip ediyorum :)) dktrda emin olmamakla birlikte erkege benziyor dedi hakkimizda hayirlisi insallah

Merhaba kızlar buda benim bebisim cinsiyeti ne acaba 13 haftalik bugün

Eklentiler

• 20150328_202012.webp
    20150328_202012.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 124
Çok tsk ederimmmm hiç durmuyor çok hareketli

Ay yerim ben onu ya :) benimki de öyle ama olsun hareketli bebek iyidir :) Doğana kadar enerjilerini atsınlar sonra uslu uslu yatsınlar :)

Back
X