dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Varim ben:) bende mayis ayında gebelik düşünüyorum.. Çok istiyorum oglum olsun...seninki belli degil daha degilmi?
Malesef deyil daha 17. Haftaya girdik ama yok benimde 2 oğlum var 2 sinide 12. Haftada ögrendim ama bu göstermiyo kordonu engel oluyo

Seninki bana erkek gibi geldi insallah Doktor yaniliyordur... Iki kizin varmis insallah Buda Allah in izniyle oglandir.... Allah in mucizesi coktur istese son dk bile bir supriz yapar... Rabbim gonlumuze gore versin
Amin canım çok tsk ederim.rabbim gonlumuzdekini nasip etsin ama önce sağlık. Allahın izniyle dediğin gibi olursa sevinirim.ama kız olursa üzülmem. Vardır bır bildiği. Kimseye eksikliğini göstermesin

Kizlar bizim bebisler kurban bayramina denk geliyormus tarihe baktim da...insallah arife felan dogururum.bayram gezmesinden kurtulurum.rahatca evimde otururum :KK51:

[QUsebahat34, post: 40216714, member: 664656"]Ay merve alemsin kadının yüreğine inicek bitaneye alışmışken[/QUOTE]
Ne bileyim bebisler deyince :)))))) senin dogu ne zaman soyledimi dojtorun canim ??

[QUsebahat34, post: 40216714, member: 664656"]Ay merve alemsin kadının yüreğine inicek bitaneye alışmışken
Ne bileyim bebisler deyince :)))))) senin dogu ne zaman soyledimi dojtorun canim ??[/QUOTE]
Benimki normalde benim sata göre 11 eylül ama bi hafta geriden geliyo doktora görede 19 veya 15 eylül anlamadımbende heralde bayramda doğuracam

Keske yok canim ya...cok isterdim ikiz bebegi.kismet 40 yasindan sonra yapabilirim aslinda ikiz asilama ile.bunu arkadaslara dedigimde kafayi mi yedin diyorlar?

Canım senin bebişin cinsiyeti belli oldu mu :) hatırlıyorum aşırı tatlı bir usg resmi vardı:)

Canım senin bebişin cinsiyeti belli oldu mu :) hatırlıyorum aşırı tatlı bir usg resmi vardı:)
Yok canim bu hafta degil haftaya gidecem 3 lu taramam var.onda insallah soyler dr.soylemezse ozel tip merkezine gidecegim.bebisler hep tatli olur usg de bile..minnak elleri ayaklari kocaman kafalari ☺

Yok canim bu hafta degil haftaya gidecem 3 lu taramam var.onda insallah soyler dr.soylemezse ozel tip merkezine gidecegim.bebisler hep tatli olur usg de bile..minnak elleri ayaklari kocaman kafalari ☺
Senin bebis belli oldu mu? Senin ki de erkek gibi miydi.bacak arasi foto vardi :KK46:

Back
X