dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Ya kızlar şimdi forumlara baktım da eylül anne,leri hepsi nerdeyse bebeklerinin cinsiyetlerini öğrenmişler bizmiyiz bahtsız yani mervecim bari yarın sen öğrende müjdeyi ver bize

Ya kızlar şimdi forumlara baktım da eylül anne,leri hepsi nerdeyse bebeklerinin cinsiyetlerini öğrenmişler bizmiyiz bahtsız yani mervecim bari yarın sen öğrende müjdeyi ver bize
Cinsiyet öğrenmek istiyorsanız biraz yaşı geçmiş doktorlar tercih edin.onlar daha deneyimli ve tecrübeli oluyorlar.2 aylık bile söylüyorlar. Ben araştırıp gittim.2. Kızımı 2 aylık olunca söylemişti. Ve doğru çıktı. Hiç yanildiklarinida duymadım hiç.

Birak eylulu ben agustosum :))) valla yatin kesin bisey derse gelirken alisverise donecem :) bakip bakip alamadim seyler varrr

Arkadaslar ya son zamanlar siklikla basima geliyor bebisin cinsiheti belli mi ne canom diyolar doktor kiza benzetti kiz galiba dedim zaman genelde herkes olsun kiz olsun hayirlisi diyorlar
.... neden kiz bebislere karsi bukar on yargi var toplumda anlamiyorum kkiz dedin zaman erkege karsi cogu insan soguk karsiliyo. Hissediyorum ((

Bu bebiste bize donuk yatiyo :)) daha erken bisey goremedim sen ne hissediyorsun ?
:) doktor önce erkek sonra pipi değil kordon kız dedi ama yinede soru işareti kalsın kesin konuşmadı :) ikinci hamileliğim bir tane oğlum var gönlüm kızdan yana eşimde çok istiyor bakalım

ne yazık ki öyle oluyor canım benim arkadasım avukat moderm aile güya ilki kız oldu olsun canım o da evlat ilerde erkeğin olur yiyorlar tamamen saçmalık

ne yazık ki öyle oluyor canım benim arkadasım avukat moderm aile güya ilki kız oldu olsun canım o da evlat ilerde erkeğin olur yiyorlar tamamen saçmalık
Aynen :)) bende anlamadim kime desem oyke diyor insanin morali bozuluyo oglan tasirken kizdan daha kiymetli bisey tasiyomus gibi davraniyo coguda :))

Merhaba arkadaşlar bizde 13+2 olduk ama Dr söylemedi cinsiyetini babada bi tahminde bulunursanız sevinirim

Eklentiler

• IMG_20150330_165916.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 108
="necla82, post: 40232381, member: 194103"]Merhaba arkadaşlar bizde 13+2 olduk ama Dr söylemedi cinsiyetini babada bi tahminde bulunursanız sevinirim[/QUO
bana erkek gibi geldi bu bebiş bide parmağını emiyo galiba orda minnak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…