dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Cok saol canim ya insallah yarin belli olacak oyle hissediyorum sonucta ayrintilu bakacaklar ve bebis 20 haftalik tahmin icin en uygun hafta.... oglene kalmaz yazarim yarin ..
Mervecim inşallah gönlünden geçen olur ayrıntılı usg de görülür artik hayirlisi olsun haberlerini bekliyor olacagim

Kizlar herkese cok tesekurler ... once hayirlisi sonrada insallah gomlumden gecen olur . : ))

Kizlar ya ayrintili teste girdim dr kiz dedi bugun kendi doktorum erkek dedi varmi resimden anlayabilecek oln

Eklentiler

• IMG-20150311-WA0005.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 98
Kizlarr vujadar sansizlik olamazz ( yilan hikayesine dondu benim bebise 20 haftalik deyip dojtor yolladiya teste ama bebis kagitlarda 18+ goeunuyomus 20 olmadan o testi yapmiyolar ayin 13 une randovu verdiler (((( offfff cinnet gecirecem artikkk

Kizlarr vujadar sansizlik olamazz ( yilan hikayesine dondu benim bebise 20 haftalik deyip dojtor yolladiya teste ama bebis kagitlarda 18+ goeunuyomus 20 olmadan o testi yapmiyolar ayin 13 une randovu verdiler (((( offfff cinnet gecirecem artikkk
Canim hiç mi bakmadı öyle olunca. Ay çok siniirrr!! Başka bir doktora gitsen de sadece ultrasonda baksa. Gösterir belki şansa yaa.. Göstermez mi kiii..?

Girdim mi :)) ama gene ogrenemedim kizzz 18+6 bebis ama raa gecen hafta doktoe 19+4 haftaya teste gidebilin dedi ((****o dojtora gore benim bebis 20 yide gectiii

Evet canım ama karışık görmüştüm demek ki bunu duyacakmışız. Hiç mi sokmadılar ya.. Ellerine yapışır ultrasonla bir baksalar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…