Mervecim inşallah gönlünden geçen olur ayrıntılı usg de görülür artik hayirlisi olsun haberlerini bekliyor olacagimCok saol canim ya insallah yarin belli olacak oyle hissediyorum sonucta ayrintilu bakacaklar ve bebis 20 haftalik tahmin icin en uygun hafta.... oglene kalmaz yazarim yarin ..
İnş gönlündeki olurrrr; ) Rabbim herkesin gönlünde kini versin benimde; (Cok saol canim ya insallah yarin belli olacak oyle hissediyorum sonucta ayrintilu bakacaklar ve bebis 20 haftalik tahmin icin en uygun hafta.... oglene kalmaz yazarim yarin ..
Tesekkur ederim cnm.bir kizim var 5 yasinda.acikcasi icime hep erkekmis gbi gelio ama hayirlisi bakalim.ikili teste gidicem 15 gun sonra bide o zamn bakalim.belki pipişi goruruzCanim daha cook kucuk ama keseye gore bakarsak kese yuvarlak ve saga yakin yabu kizz...
Kac haftalik bu bebis ayrintili testte kacinci haftada girdjn canim hic belli deil kucuk...Kizlar ya ayrintili teste girdim dr kiz dedi bugun kendi doktorum erkek dedi varmi resimden anlayabilecek oln
Tabi cnm . Sağol canimHayırlı olsun canım. Son fotosunu da paylaşır mısın doktorun kız dediği. Tabi eğer sakıncası yoksa :) ama şimdi tatlı tatlı kıyafetlere doyum olmaz :)
İnşallah söylerler canım. Şimdiden hayırlı olsunKizlarrrr yarin buyuk gun 20 haftaya girecez vee artik bebis kendini gosterecekk :))) dua edinde bukez ogrenelim :))
11 de ayrintiliya girdim 14te doktor muayene etti en son halini atiyorm canmKac haftalik bu bebis ayrintili testte kacinci haftada girdjn canim hic belli deil kucuk...
gönlumden gecen ve hissettigim hep kizdi ama kendi doktorum da oyle deyince gerci saglikli olsun baska bisey istemyrmKız bu benim bence
Bacakları kapalı gibi ama doktor görmüştür herhalde :) yatışı çok tatlı ama maşAllah :)Tabi cnm . Sağol canim
Girdim mi :)) ama gene ogrenemedim kizzz 18+6 bebis ama raa gecen hafta doktoe 19+4 haftaya teste gidebilin dediMerve pamuk rüyama bile girdin :)
artık süpriz olmaz herhalde sağlıklı hayırlı olsun yeterBacakları kapalı gibi ama doktor görmüştür herhalde :) yatışı çok tatlı ama maşAllah :)
Canim hiç mi bakmadı öyle olunca.Kizlarr vujadar sansizlik olamazz( yilan hikayesine dondu benim bebise 20 haftalik deyip dojtor yolladiya teste ama bebis kagitlarda 18+ goeunuyomus 20 olmadan o testi yapmiyolar ayin 13 une randovu verdiler (((( offfff cinnet gecirecem artikkk
Girdim mi :)) ama gene ogrenemedim kizzz 18+6 bebis ama raa gecen hafta doktoe 19+4 haftaya teste gidebilin dedi((****o dojtora gore benim bebis 20 yide gectiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?