- 9 Aralık 2014
- 686
- 356
- 63
artık süpriz olmaz herhalde sağlıklı hayırlı olsun yeter
Bende karisik ruyalar gordum . Canim bunlarda alman disiplini var baarlarmi hafta dolmadanEvet canım ama karışık görmüştüm demek ki bunu duyacakmışız. Hiç mi sokmadılar ya.. Ellerine yapışır ultrasonla bir baksalar..
Ay kizz seni cok iyi anliuorum okadar moral bozucu ki anlatamam valla keyfim kactiKaç haftadır bugünü bekliyordum bende ya ikili test sonucumu gösterecek bebeğimi görecek kısmetsede cinsiyetini öğrenecektim. Bahtsız bedevi misali elektrikler yoktu saatlerce bekledim ama muayene olamadım, sinirlerim bozulduYarına başka hastaneye aldım bakalım inşAllah elektrik sorunu hallolur
hastaneler iyi ve detaylı bskiyor aslinda agrim var de kalk git öğren hemenBende karisik ruyalar gordum . Canim bunlarda alman disiplini var baarlarmi hafta dolmadan((( ozele gitsem baksam oda bi takminde bulunup 100 euro bi bakmasi ..
Canim kiz bu bebis bence .. kac haftalik ?Kızlar bunu da yorummlarmisiniz rica etsem.
Bakalim olmadi oyle yapacam boyle sabredecegimi zannetmiyorum...hastaneler iyi ve detaylı bskiyor aslinda agrim var de kalk git öğren hemen
Ay kizz seni cok iyi anliuorum okadar moral bozucu ki anlatamam valla keyfim kacti( ben 13 gun daha bekleycem sen sanslisin . Fotosu yokmu koyda yorumlayak canim ...
Bilemiyorum arkadaş yolladı sorarmisin diye.tskler Cnm.Canim kiz bu bebis bence .. kac haftalik ?
Buyuk uhtimal bu bebis erkek ... herkes nebdedi canim ??? Yarin gidecen mi dojtora ?Eklenmemis resim bu
10 haftalik ama cok bi sekillebmemis kiz bu bebis galiba :)Kizlar merhaba benim bebisimin cinsiyetini yorumlar misiniz burda on haftalik
Seninki kac haftalik canim ?Valla ilk kez baska dra aldim yoksa bende 10gun bekleyecektim artik sabredemiyorum en azindan gormek istiyorum :) var canim koymustum kiz diyende oldu erkek diyende. Dr soylemeden emin olamayacagim :) bak koyuyorum bakalim sen ne diyeceksin.
Sagol canim aslinda ekranda her yeri cok belirgindi ama ultrason kagidinda böyle cikti.10 haftalik ama cok bi sekillebmemis kiz bu bebis galiba :)
Daha önce yorum yapmasıydı bilmiyorum ama erkek e benzetttimEklenmemis resim bu
Mervecim yine ogrenememissin galiba hayirlisi artik bu bebis sana bi süpriz yapacak bence bu kadar bekletdiğine goreSeninki kac haftalik canim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?