Çok iyi canim bence 2,5 3 kilo almissin normal bence kilo beis 20 haftalik bi 20 hf daha var dikkat etmessen 75 i bulur ama yinede beşini aç birakma doğumdan sonra verirsin inşallahBen 62 le kaldim nirmalde 58 lerdeydim son bi yilda 4 kg aldim 62 le kaldim en kilolu oldum donem sidi 65 3 kg geldi . Normal mi ki ? 75 i bulmasam iyi olur :))
Dikkat ediyorum canim.. yoksa ohooo...Çok iyi canim bence 2,5 3 kilo almissin normal bence kilo beis 20 haftalik bi 20 hf daha var dikkat etmessen 75 i bulur ama yinede beşini aç birakma doğumdan sonra verirsin inşallah
Canim olmayinca olmuyo demekki herseyin zamani var biz ne kadar istesek de bazen olmuyo iste dusunmemeye calis bidaki seferi bekle....cabim bana 19 da bodan resmini vermisti verebilirdi istese ama bazi dojtorlae meslegini askla yapiyo bazilarida sabki bikmis gibi.. biz onlara denk geldik...Umraniye carsida yada uskudarda falan? 13haftalikken ikili testte dr daha belli olmaz dedi soylemedi, bugun ki dr da kucuk bi dahaki gelmene belli olur dedi. Artik beklemek.istemiyoruk ya emek sarf edip goremeseler tamam da ufak deyip bakmiyorlar. Aof sinavlarim var kafam yogun ogrensem saglim.kafayla derslere basliycam. Bu sekilde zorlaniyorum ya. Bide kizlar bu dr cocugumun.kafaini kolunu olctu gelisim.normal dedi. Tam butun reamini vermedi kac cm olmus onuda olcmedi 15haftalik bebek.usgde tam olarak gorulemiyor mu niye boyle oldu
15 haftada 10 cm fln oluyo galiba bebis... erkek oluncada kesin bipmesi gerekir cunku hepumuz senin bebise erkek dedik :))Umraniye carsida yada uskudarda falan? 13haftalikken ikili testte dr daha belli olmaz dedi soylemedi, bugun ki dr da kucuk bi dahaki gelmene belli olur dedi. Artik beklemek.istemiyoruk ya emek sarf edip goremeseler tamam da ufak deyip bakmiyorlar. Aof sinavlarim var kafam yogun ogrensem saglim.kafayla derslere basliycam. Bu sekilde zorlaniyorum ya. Bide kizlar bu dr cocugumun.kafaini kolunu olctu gelisim.normal dedi. Tam butun reamini vermedi kac cm olmus onuda olcmedi 15haftalik bebek.usgde tam olarak gorulemiyor mu niye boyle oldu
15 haftada 10 cm fln oluyo galiba bebis... erkek oluncada kesin bipmesi gerekir cunku hepumuz senin bebise erkek dedik :))
15 haftada 10 cm fln oluyo galiba bebis... erkek oluncada kesin bipmesi gerekir cunku hepumuz senin bebise erkek dedik :))
Canim olmayinca olmuyo demekki herseyin zamani var biz ne kadar istesek de bazen olmuyo iste dusunmemeye calis bidaki seferi bekle....cabim bana 19 da bodan resmini vermisti verebilirdi istese ama bazi dojtorlae meslegini askla yapiyo bazilarida sabki bikmis gibi.. biz onlara denk geldik...
Net del ama kiz gibi..13 haftalık olduk ama bizim minnoş göstermedi doktor haftaya dedi siz ne dersiniz kızlar
Resim ters ama kiz gibi yatisi..bendee çok merak ediyorum meleğimin cinsiyetini :) tahminlerinizi alıyım lütfeen 13 haftalığız
Saglikli olsun ilk duam bu ama oglum var buda kız olsun isterim ins hayirlisiKizzz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?