dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Ben 62 le kaldim nirmalde 58 lerdeydim son bi yilda 4 kg aldim 62 le kaldim en kilolu oldum donem sidi 65 3 kg geldi . Normal mi ki ? 75 i bulmasam iyi olur :))
Çok iyi canim bence 2,5 3 kilo almissin normal bence kilo beis 20 haftalik bi 20 hf daha var dikkat etmessen 75 i bulur ama yinede beşini aç birakma doğumdan sonra verirsin inşallah

Umraniye carsida yada uskudarda falan? 13haftalikken ikili testte dr daha belli olmaz dedi soylemedi, bugun ki dr da kucuk bi dahaki gelmene belli olur dedi. Artik beklemek.istemiyoruk ya emek sarf edip goremeseler tamam da ufak deyip bakmiyorlar. Aof sinavlarim var kafam yogun ogrensem saglim.kafayla derslere basliycam. Bu sekilde zorlaniyorum ya. Bide kizlar bu dr cocugumun.kafaini kolunu olctu gelisim.normal dedi. Tam butun reamini vermedi kac cm olmus onuda olcmedi 15haftalik bebek.usgde tam olarak gorulemiyor mu niye boyle oldu :(

Umraniye carsida yada uskudarda falan? 13haftalikken ikili testte dr daha belli olmaz dedi soylemedi, bugun ki dr da kucuk bi dahaki gelmene belli olur dedi. Artik beklemek.istemiyoruk ya emek sarf edip goremeseler tamam da ufak deyip bakmiyorlar. Aof sinavlarim var kafam yogun ogrensem saglim.kafayla derslere basliycam. Bu sekilde zorlaniyorum ya. Bide kizlar bu dr cocugumun.kafaini kolunu olctu gelisim.normal dedi. Tam butun reamini vermedi kac cm olmus onuda olcmedi 15haftalik bebek.usgde tam olarak gorulemiyor mu niye boyle oldu :KK43:
Canim olmayinca olmuyo demekki herseyin zamani var biz ne kadar istesek de bazen olmuyo iste dusunmemeye calis bidaki seferi bekle....cabim bana 19 da bodan resmini vermisti verebilirdi istese ama bazi dojtorlae meslegini askla yapiyo bazilarida sabki bikmis gibi.. biz onlara denk geldik...

Umraniye carsida yada uskudarda falan? 13haftalikken ikili testte dr daha belli olmaz dedi soylemedi, bugun ki dr da kucuk bi dahaki gelmene belli olur dedi. Artik beklemek.istemiyoruk ya emek sarf edip goremeseler tamam da ufak deyip bakmiyorlar. Aof sinavlarim var kafam yogun ogrensem saglim.kafayla derslere basliycam. Bu sekilde zorlaniyorum ya. Bide kizlar bu dr cocugumun.kafaini kolunu olctu gelisim.normal dedi. Tam butun reamini vermedi kac cm olmus onuda olcmedi 15haftalik bebek.usgde tam olarak gorulemiyor mu niye boyle oldu :KK43:
15 haftada 10 cm fln oluyo galiba bebis... erkek oluncada kesin bipmesi gerekir cunku hepumuz senin bebise erkek dedik :))

15 haftada 10 cm fln oluyo galiba bebis... erkek oluncada kesin bipmesi gerekir cunku hepumuz senin bebise erkek dedik :))

Bence daha büyük olması gerekir. Benim bebeğim 13 haftalıkken 10 cmdi. Banada doktor gelişimi normal demişti.

13 haftalık olduk ama bizim minnoş göstermedi doktor haftaya dedi siz ne dersiniz kızlar

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 95

Canim olmayinca olmuyo demekki herseyin zamani var biz ne kadar istesek de bazen olmuyo iste dusunmemeye calis bidaki seferi bekle....cabim bana 19 da bodan resmini vermisti verebilirdi istese ama bazi dojtorlae meslegini askla yapiyo bazilarida sabki bikmis gibi.. biz onlara denk geldik...

Canım hiç bilmiyorum toplasan 2dk anca baktı gelişim normal dedi cinsiyet bellimi dediğimdede daha küçük dedi.Boydan resmini bile vermeye tenezzül etmeyen adam cinsiyet için hiç uğraşmadı bile. şuana kadar hep boydan resmi olurdu kaç cm bellide olurdu, bu drdan hiç birşey anlamadım ben :@

bendee çok merak ediyorum meleğimin cinsiyetini :) tahminlerinizi alıyım lütfeen 13 haftalığız

Eklentiler

• IMG_20150328_195723.webp
    IMG_20150328_195723.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 79
Merhaba :) Cinsiyet tahmini yapar mısınız benim kuzucuğuma da doktorum söylemedi normalde 10+2 deyim ama benim ki 12+3 gelişim olarak . Merak ediyorum acaba ne olabilir cinsiyetimiz :)
WP_20150402_12_22_47_Pro.webp
WP_20150402_12_23_11_Pro.webp

Kizlar lutfeen bizede bakarmisinuz cinsiyet tahmininde doktor tahminde bulundu sizin fikirleriniz ne cok merqk ediyorum

Back
X