Kıza benzettim canım :))
Canım ben anlamadım ama duruşunu çok beğendim, çok tatlı yaaMerhaba :) Cinsiyet tahmini yapar mısınız benim kuzucuğuma da doktorum söylemedi normalde 10+2 deyim ama benim ki 12+3 gelişim olarak . Merak ediyorum acaba ne olabilir cinsiyetimiz :) Eki Görüntüle 1477845 Eki Görüntüle 1477846
Canım ya bana kız gibi geldi ama hepsine de kız diyorum sankiEki Görüntüle 1477882 Yorumlarinizi bekliyorum canlarim noolur
Canim hic net deil genelde onde giden bebisler erkek oluyo .. ama kizada benzettim cikinti yok gibi benim bebiste 2 hafta onde gidiyo ama kiz diyolar .. sen ne hissediyorsun.Merhaba :) Cinsiyet tahmini yapar mısınız benim kuzucuğuma da doktorum söylemedi normalde 10+2 deyim ama benim ki 12+3 gelişim olarak . Merak ediyorum acaba ne olabilir cinsiyetimiz :) Eki Görüntüle 1477845 Eki Görüntüle 1477846
canim yaa saglikli olsun ilk once bebegim ama girmen lazimdi o kadar hareketliydiki kipir kipirdi :))Kıza benzettim canım :))
Canım ben anlamadım ama duruşunu çok beğendim, çok tatlı yaamaşallah bıdığa
Canım ya bana kız gibi geldi ama hepsine de kız diyorum sankiNe biliyim göremiyorum çıkıntııı :))
Erkek gibi hissediyorum çünkü rüyamda hep erkek bebek görüyorum bir de herkes bence senin ki erkek diyor. Ama ben kız istiyorum cicili bicili olur diye :)Canim hic net deil genelde onde giden bebisler erkek oluyo .. ama kizada benzettim cikinti yok gibi benim bebiste 2 hafta onde gidiyo ama kiz diyolar .. sen ne hissediyorsun.
Canim seninki hangi sayfada ?
Canim ruyanda erkek gorusen kiza cijar tam tersi ama misal gelinlik gorsen kiz mavi bise gorsen o erkek anlamina geliyo. Valla hissetmekte cok onemli deil ben kesin erkek hissediyorum :) seninki kiz bence cikinti yok...Erkek gibi hissediyorum çünkü rüyamda hep erkek bebek görüyorum bir de herkes bence senin ki erkek diyor. Ama ben kız istiyorum cicili bicili oldiye :)
926 ccanımCanim seninki hangi sayfada ?
Canim bugun herkese kiz dedik ama kordon paralel kiz gibi.. jac haftalik ???[/QUOTE]TE="pembebasliklikiz, post: 40280324, member: 644060"]926 ccanım
Oy yerim onuuuucanim yaa saglikli olsun ilk once bebegim ama girmen lazimdi o kadar hareketliydiki kipir kipirdi :))
Hiç kıyafet ya da renkle ilgili bir rüya görmedim :) Ama inşallah kız çıkar ya çok hevesliyim kız bebeklere :)Canim ruyanda erkek gorusen kiza cijar tam tersi ama misal gelinlik gorsen kiz mavi bise gorsen o erkek anlamina geliyo. Valla hissetmekte cok onemli deil ben kesin erkek hissediyorum :) seninki kiz bence cikinti yok...
Ayy canim yaa RABBIM Yavrilarimizi bize saglicakla bagislasin insallahOy yerim onuuuuSevsin onu teyzesiii
Amin canım inşallaahhhAyy canim yaa RABBIM Yavrilarimizi bize saglicakla bagislasin insallah
Kıza benzettim canım :))
Canım ben anlamadım ama duruşunu çok beğendim, çok tatlı yaamaşallah bıdığa
Canım ya bana kız gibi geldi ama hepsine de kız diyorum sankiNe biliyim göremiyorum çıkıntııı :))
Canim 11+4 bugun doktordan geliyorm ikili teste gittik. Doktor erkek dedi ama sen kiz diyon kiz kafam karistiCanim bugun herkese kiz dedik ama kordon paralel kiz gibi.. jac haftalik ???
bi arkadasla sizinki belli degildi gecen hafta bana da ya ücümüzünki de kız yada erkek demiştiniz netleştimi cinsiyetiniz sizin bebişlerin :)Canim seninki hangi sayfada ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?