dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Kızlar oğlumun 15 haftalik hali nubu na bakın yukari bakıyor nub bizde tutuyor galiba

Eklentiler

• 2015-04-02 17.06.04.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 124
Aynen canimm :) ruyalarima giriyor artik doktor erkek diyor bende kesin mi degisme ihtimali yok mu diye soruyorum benim doktorum hic tahmin de yapmadi 16 haftadan once gelme dedi sizinki yapti mi??
Hahaha
Canım ben haftaya gidicem ikili test için. 12+6'da. Eğer görebilirsek tahminlere başlarız demişti doktor :)) İnşallah görürüz yaa Sağlıklı olsun da tabii.. ama insan merak ediyor yahuu :))

Ay sen hele bizi gör eşim çıldırıyodu sevinçten nerdeyse hastaneden eve uçarak geldi
Canım oğlun mu vardı yoksa kızı çok istediğiniz için mi :))

Evet Allah uzun ömür versin 2 oğlum var

Canım söylemişsindir belki ama unutuyorum :)) Çok daha çok sevindim o zaman ben de Kızınız sağlıkla gelsin inşallaahhh 1 evin 1 tanesiii
Evet canım ya Allah inşallah benimde hepimizinde bebişlerini hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin

Kizlar banada bi yorum yapin bugun tarama testi yapildi dr tanmin bile yapmadi sinir oldum. 11+5gunluk

Eklentiler

• IMAG0024.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 117
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…