- 24 Temmuz 2009
- 341
- 67
- 323
Erkek gibi geldi bana canım. Doktor bir şey dedi mi?Benim bebegime de bakar misiniz 13+4 dedi dr.
Resmi duzgun ekledim mi bilemiorum ama.
Evet canım.. Normalde pek anlamıyorum, herkese söylemiyorum o yüzden, görebildiğime.. ama sanki paralel gibi değil nub. Tabi o kordondur, başka bir şeydir bilmiyorum.. Bana öyle geldi :) Allah gönlüne göre hayırlı sağlıklı bir evlat versin inşallahöğrenirsem mutlaka yazacam caım.. teşekkrü ederim tahminin için. sende nubun ucu havaya kalkık oldugu içinmi erkek dedin kuzum?
1 tane kizim var 2. Kiz geliyor diyorsunCanım ben senin bebeğinin önceki fotoğrafını da hatırlıyorum bana hep kız gibi geliyor.
Erkek gibi geldi bana canım. Doktor bir şey dedi mi?
Erkek gibi geldi bana canım. Doktor bir şey dedi mi?
takrar tesetkkürler canım..aminn rabbişmmm sağlıklı evlat nasıp etsin kucaklarımıza almayı nasip etsin ...cümlemize aminEvet canım.. Normalde pek anlamıyorum, herkese söylemiyorum o yüzden, görebildiğime.. ama sanki paralel gibi değil nub. Tabi o kordondur, başka bir şeydir bilmiyorum.. Bana öyle geldi :) Allah gönlüne göre hayırlı sağlıklı bir evlat versin inşallah
Canım ben uzman değilim sadece tam net çıkıntı göremiyorum hem de maşAllah ultrason fotoğraflarında yüzü ayrı bir tatlı çıkıyo. Yoksa erkek de olabilir. Doktor hiçbir şey demiyor mu?1 tane kizim var 2. Kiz geliyor diyorsuninsallah canim.asya m gelecek yani.ismi bile hazir.hosgele sefa gele saglikla gele insallah hepsi
Bu haftalarda kızla erkek birbine çok karışıyor ya belki riske atmak istememiştir.Sordum ama guldu yok belli degil dedi.
Gordu ama soylemedi bence.
Çok istedim bir şeyler diyebilmek Sebahat.. Seni kırmak istemedim.. Çabaladım.. Uğraştım.. Yaklaştırdım.. Uzaklaştırdım.. Evirdim çevirdim.. Ben beceremedimBuda diyeri aynı kişinin
Canım bende anlayamadım artık hayırlısıÇok istedim bir şeyler diyebilmek Sebahat.. Seni kırmak istemedim.. Çabaladım.. Uğraştım.. Yaklaştırdım.. Uzaklaştırdım.. Evirdim çevirdim.. Ben beceremedimbilemedim ben onu :)
Demedi.16. Haftam ama ben bacak arasi gordum sanki bostu cikinti yoktu.ilk baslarda erkek hissediyordum simdi kiz hissediyorum 2 haftadir.hayirlisi bakalimCanım ben uzman değilim sadece tam net çıkıntı göremiyorum hem de maşAllah ultrason fotoğraflarında yüzü ayrı bir tatlı çıkıyo. Yoksa erkek de olabilir. Doktor hiçbir şey demiyor mu?
Bu haftalarda kızla erkek birbine çok karışıyor ya belki riske atmak istememiştir.
16 hafta çok güzel bir hafta niye söylemiyorlar anlamıyorum ki. Ama annesi eğer kızsa çok güzel bir bebek herhalde. Allah nazarlardan korusun hep sevimli çıkıyor maşAllah :)Demedi.16. Haftam ama ben bacak arasi gordum sanki bostu cikinti yoktu.ilk baslarda erkek hissediyordum simdi kiz hissediyorum 2 haftadir.hayirlisi bakalim
Amin cumlemizin bebisini korusun.kaderleri guzel olsun saglikli olsunlar canim.16 hafta çok güzel bir hafta niye söylemiyorlar anlamıyorum ki. Ama annesi eğer kızsa çok güzel bir bebek herhalde. Allah nazarlardan korusun hep sevimli çıkıyor maşAllah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?