dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Benim bebegime de bakar misiniz 13+4 dedi dr.
Resmi duzgun ekledim mi bilemiorum ama.

Eklentiler

• 2015-04-06 10.32.02.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 130
öğrenirsem mutlaka yazacam caım.. teşekkrü ederim tahminin için. sende nubun ucu havaya kalkık oldugu içinmi erkek dedin kuzum?
Evet canım.. Normalde pek anlamıyorum, herkese söylemiyorum o yüzden, görebildiğime.. ama sanki paralel gibi değil nub. Tabi o kordondur, başka bir şeydir bilmiyorum.. Bana öyle geldi :) Allah gönlüne göre hayırlı sağlıklı bir evlat versin inşallah

Arkadaşlar bu ultrasonda bebişi gören yada nubunu gören varsa bi cinsiyet tahmini yapsın ben saatlerdir bakıyorum içinden çıkamıyorum komşumun bu arada bu bebiş

Buda diyeri aynı kişinin

Eklentiler

• 20150405_204315.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 102
takrar tesetkkürler canım..aminn rabbişmmm sağlıklı evlat nasıp etsin kucaklarımıza almayı nasip etsin ...cümlemize amin

1 tane kizim var 2. Kiz geliyor diyorsun insallah canim.asya m gelecek yani.ismi bile hazir.hosgele sefa gele saglikla gele insallah hepsi
Canım ben uzman değilim sadece tam net çıkıntı göremiyorum hem de maşAllah ultrason fotoğraflarında yüzü ayrı bir tatlı çıkıyo. Yoksa erkek de olabilir. Doktor hiçbir şey demiyor mu?

Buda diyeri aynı kişinin
Çok istedim bir şeyler diyebilmek Sebahat.. Seni kırmak istemedim.. Çabaladım.. Uğraştım.. Yaklaştırdım.. Uzaklaştırdım.. Evirdim çevirdim.. Ben beceremedim bilemedim ben onu :)

Canım ben uzman değilim sadece tam net çıkıntı göremiyorum hem de maşAllah ultrason fotoğraflarında yüzü ayrı bir tatlı çıkıyo. Yoksa erkek de olabilir. Doktor hiçbir şey demiyor mu?
Demedi.16. Haftam ama ben bacak arasi gordum sanki bostu cikinti yoktu.ilk baslarda erkek hissediyordum simdi kiz hissediyorum 2 haftadir.hayirlisi bakalim

Demedi.16. Haftam ama ben bacak arasi gordum sanki bostu cikinti yoktu.ilk baslarda erkek hissediyordum simdi kiz hissediyorum 2 haftadir.hayirlisi bakalim
16 hafta çok güzel bir hafta niye söylemiyorlar anlamıyorum ki. Ama annesi eğer kızsa çok güzel bir bebek herhalde. Allah nazarlardan korusun hep sevimli çıkıyor maşAllah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…