dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

17 haftalik olmasi imkansiz yeni evlendim ben
Canim adet gununden hesapladin demi ? Benimde oyle yeni evli gibi yk hamile kaldim gunude biliyor ama bennim hesaba gire 18+6 doktora gore simdi 20+6 :)) bu isler katisik doktora sor o ne derse o buyuklune gore olcuyolar...

Ya doktor erkek dedi sasirdim kiz diodu herkez belirtiler oleydi birden erkek diyince sasirdim yanilma olabilirmi dedim ama bilmiorum hayirlisi ilk bebeqim zaten bakalim haftaya qene qidcem ne dicek bekliorum
Canım banada erkek gibi geldi ama bebişin kordonu nerde ki..

Canim adet gununden hesapladin demi ? Benimde oyle yeni evli gibi yk hamile kaldim gunude biliyor ama bennim hesaba gire 18+6 doktora gore simdi 20+6 :)) bu isler katisik doktora sor o ne derse o buyuklune gore olcuyolar...

Canım senin hesabında sata göre değil mi?

TE="sankiumrumda, post: 40334454, member: 643879"]Son adet tarihin canım. En son adetinin ilk gününü yaz ben sana hesaplim :)[/QUOTE]
20.11.2014 canim

TE="sankiumrumda, post: 40334454, member: 643879"]Son adet tarihin canım. En son adetinin ilk gününü yaz ben sana hesaplim :)
20.11.2014 canim[/QUOTE]

Canım şuan 19 hafta 3 günlük hamilesine. Usg makinaları sata göre hesaplıyor Mervecim bebeğin yaklaşık ne kadarlık olduğunu.

TE="sankiumrumda, post: 40334454, member: 643879"]Son adet tarihin canım. En son adetinin ilk gününü yaz ben sana hesaplim :)
20.11.2014 canim[/QUOTE]
Beklenen doğum tarihinde 27 Ağustos civarı canım. Doktorda o civarda bir tarih demiştir zaten.

Beklenen doğum tarihinde 27 Ağustos civarı canım. Doktorda o civarda bir tarih demiştir zaten.
Evet buna gire ben 19 +3 deyim ama doktor taa geven hafta persembe 20 dedi bisey anlamadimki[/QUOTE]
Bazen makinaya göre de değişiyor canım. Ben amerikada hep bir hafta önde gidiyordum. Türkiye'de sadece 3 gün önde görünüyorum. Belki öyle bir şeydir.

Evet buna gire ben 19 +3 deyim ama doktor taa geven hafta persembe 20 dedi bisey anlamadimki
Bazen makinaya göre de değişiyor canım. Ben amerikada hep bir hafta önde gidiyordum. Türkiye'de sadece 3 gün önde görünüyorum. Belki öyle bir şeydir.[/QUOTE]
Ablama ayni doktoe bakti tam dedi gun dogdu bebis :) biraz once agustosta dogsa fena olmaz :)) sivakta daha fazla eziyat cekmesem..

Ablama ayni doktoe bakti tam dedi gun dogdu bebis :) biraz once agustosta dogsa fena olmaz :)) sivakta daha fazla eziyat cekmesem..[/QUOTE]
Benimki daha korkunç taa Eylül sonu canım son aylar yaza geliyor ya fenaa..

Merve bir de rüyalarında bir şey görüyor musun bebeğin cinsiyetine dair?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…