dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Canim adet gununden hesapladin demi ? Benimde oyle yeni evli gibi yk hamile kaldim gunude biliyor ama bennim hesaba gire 18+6 doktora gore simdi 20+6 :)) bu isler katisik doktora sor o ne derse o buyuklune gore olcuyolar...
Doktor o qun qittim bana 15 haftalik dedi 1 nisanda qittim

Ya.bende anlamadim ozele qittim bu hafta icide devlete qidcem bakim.ne dicek okadar buyuk olurmu pipisi dedi yukarda duruo 100 de 90 erkek dedi ama ben kiz hissediorum kesn bilmiorumki
Yukarıdaki kısım pipiye benziyo ama aşağıdaki yerde kordon gibi duruyo. Pipi kordonun üstünde olmaz ki.. Orası bacaksa kordonu nerde ki.. Ben anlayamadım canım ama ben yinede erkeğe benzettim.

Yukarıdaki kısım pipiye benziyo ama aşağıdaki yerde kordon gibi duruyo. Pipi kordonun üstünde olmaz ki.. Orası bacaksa kordonu nerde ki.. Ben anlayamadım canım ama ben yinede erkeğe benzettim.
Aklım çok karıştı benimde hele cinsiyet yanılmalarını duyunca tam karıştı pipi tam dikte durmuo sanki benimki hep bole ne zaman qitsem bole yatio daha hissetmedim bebeqi hiç bikere hissederqibi oldum ama tam emin deqilin

B
bilemedim canım varsa 11 ya da 12 haftalık fotosu onu koy istersen.

Bembeyaz yuzlu erkek bebis gordum iki defa cook guzel bebistii iki defa bi b oglan bebisi yanyana gordum hangisi benomdi bilemedi
Bende ilk başta iki defa kız gördüm. Sonra hep erkek bebek gördüm. Hatta geçenlerde değişik birkaç rüya gördüm anlamı hamile kadın görürse erkek çocuğu olacak demektir diyordu. Dün akşam yine bir rüya gördüm onunda anlamı öyle diyordu. Daha bebek görmüyorum böyle rüyalar görüyorum. Hayırlara çıksın inşAllah cümlemizin rüyaları.

Günaydın kızlar bu da benim miniğim, :) cinsiyet yorumları bekliyorum :) geçen hafta 31 mart salı günü ikili test randevumda 13. haftanın içindeydik, anca bugün yükleyebildim fotosunu. benim hafta döngüm cumadan cumaya :)

Eklentiler

• IMAG0246.jpg
    IMAG0246.jpg
    2,3 MB · Görüntüleme: 61
  • IMAG0244.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 102
Bana bu bebek erkek gibi geldi

Bana bu bebek erkek gibi geldi
çok teşekkür ederim canım, inşallah sağ selamet alırız bebeklerimizi kucaklarımıza. hayırlısı olsun inşallah :) , ultrason görüntüsünü baya evirdi çevirdi gösterdi, ama tam net değil tabiki, ultroson fotoğrafı siyah beyaz tonlamalarında demi, bacak arasını gösterdiğinde yan yana iki tane beyaz nokta vardı, erkek mi kız mı artık kesin olarak nisanın son haftası belli olacak :)

Kizlar 3 lu taramayi yaptirdim geldim.dr bisey demedi 11 gun sonra sonra sonucu alinca gosterirse soylerim dedi.

Eklentiler

• 20150406_110922.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 118
Kizlar 3 lu taramayi yaptirdim geldim.dr bisey demedi 11 gun sonra sonra sonucu alinca gosterirse soylerim dedi.
Canım ben senin bebeğinin önceki fotoğrafını da hatırlıyorum bana hep kız gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…