- 18 Şubat 2015
- 1.857
- 537
- 123
- 34
Bana kız gibi geldi canımKIZLARR BU BEBIS BENIM BI TANIDIGIN BI YORUM YAPIN SIZCE NEY ???? HEPINIZIN YORUMUNU BEKLIYORUM..
Bana da kız gibi geldi.KIZLARR BU BEBIS BENIM BI TANIDIGIN BI YORUM YAPIN SIZCE NEY ???? HEPINIZIN YORUMUNU BEKLIYORUM..
Normal resmi yokmu hic belli deil..Merhaba arkadaşlar bende yeni üyeyim benim bebişimede yorum yaparmısınız bu bacak arası görüntüsüEki Görüntüle 1484706
Canim sanki bi cikinti var iyi bakin banada vikintidan kesine rkek gibi geldi ama 15 haftaya gore cok bi sekillenmemis kiz gibide geldi anlamadimm...Bana kız gibi geldi canım
KizzzzKIZLARR BU BEBIS BENIM BI TANIDIGIN BI YORUM YAPIN SIZCE NEY ???? HEPINIZIN YORUMUNU BEKLIYORUM..
BeNce bu kız bebekBuda benım bebegın 12 haftadayız sızce kız kı erkek mı
Kiz benceBuda benım bebegın 12 haftadayız sızce kız kı erkek mı
Cok silik belli degil kiBizde 12 haftadayız bir bakın kızlar lütfeeeeen
Bana doktor demedi ama emin olamadigi icin...ben gorunce bildim % 80 kiz benim.iyi ki de kizimin kuculenleri vermemisim diyorum...Kizlar hafta basindayiz hic cinsiyet ogrenen yokmu cok sakin ortalik :))
Vok tesekkurler yorumladığınız ıcın Ins öyledir hep saglıgı ıcın once dua ettık şükür ense kalınlığımız ıyı cıktı sımdıden gönlümden gecen olur Ins hayırlısıyka cumartesı gıdıcem bakalım yazarım buraya tekrar cnm bakalım baska neler denecek baska bır grupta facede yazdım cogunluk kız dedı ama erkek dıye de olduKiz bence
Yorumladığımız ıcın cok tesekkur ederım Ins kızdır cumartesı tmam oniki haftalık olucaz bakalım doktorumuz nedıycek buraya yazarım bır oglum var 28 aylık bırde kızım olur InsB
BeNce bu kız bebek
Ay ne guzel nasıl bıkıyorsunuz Ins benımdeö öyledir benımkınıde dogru bılmısssıınızdjr sabah sabaha enerjı doldum bu yorumlaraBana doktor demedi ama emin olamadigi icin...ben gorunce bildim % 80 kiz benim.iyi ki de kizimin kuculenleri vermemisim diyorum...
Canim ben bacak arasini gordum minnacik bi cikinti var.o da pipi degildir.klistik mi bisey diyorlar.bence kiz gorur gormez kiz dedim.Ay ne guzel nasıl bıkıyorsunuz Ins benımdeö öyledir benımkınıde dogru bılmısssıınızdjr sabah sabaha enerjı doldum bu yorumlara
Teşekkür ederim belki bir ihtimal dedim bakalım hayirlisiCok silik belli degil ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?