- 6 Aralık 2012
- 132
- 37
- 53
Canim sana herkes erkek demisti bebis tam bi erkek bebisti :)) bu teori hic tutmaz oldu haa dun koydum resme butun herkes kiz dedi ama dojtor bugun pilisini cekmis yuzde yiz erkek demis. :))
Ilk bebis mi canim :)Aslında ilk resimlerinde hep kız demişlerdi bu avatarımda olan resme erkek dediler :) Doktor bugün 3kere baktı bacak arasına kız dedi. ha yanılma olabilir mi olabilir öyle şeylerde yaşadım dedi :) ama %99 kız ve ben öyle kabullendim artık inş sürpriz olmaz :)
Bu kız bebekleride haylaz oluyormuş demek dr ölçümlerini zor yaptı hiç yerinde durmuyor sıpam benim :)
Kızlar ben de bugün ikili test için gittim. 4 gün önden gidiyoruz, 13+2'ymişizDoktor çok baktı bacak arasına bir şey söyledi ama kesin diyemeyiz dedi. Nub pek görünmüyor sanki, ben anlamadım. Bir de siz bakar mısınız, anlaşılıyor mu? Yoksa sonraki kontrol 4 hafta sonraaa Allah'a şükür sağlıklı görünüyormuş ama.. bu da yeter tabii..
Bakın biri 10+6 fotosu biri 13+2. Dönmüş de minikim
Mervecim kaç haftalıktı o bebiş?Canim sana herkes erkek demisti bebis tam bi erkek bebisti :)) bu teori hic tutmaz oldu haa dun koydum resme butun herkes kiz dedi ama dojtor bugun pilisini cekmis yuzde yiz erkek demis. :))
Yok canim benim ki.Allah herkesin gonlune gore versin.benim bi kizim var degisik olsaydi iyi olurdu ama Allah dan ilk once saglukli hayirli evlatlar diliyoruz.2. Bi kiz da hic fena olmazCanım kendı bebıs ıcın mı yoksa benım bebıstemı gordun çıkıntıyı evet oyle oluyormus kızlarda klıtorusta ödem oluşurmuş cogu doktorda onu karıştırılmış pıpımı odemmı dıye Ins dedııgn gıbı kızdır benım bebıs
O zaman kesindir ama o fotoğrafa göre hem ufak duruyordu hemde hiç çıkıntısı yoktu şaşırdım yani.15 d orda simdi 18 var
Kız bebek benceeEki Görüntüle 1486665 peki bukuzmi erkekmi sizce
Ilk bebis mi canim :)
Merhaba canım, günaydın.Bence kesin kz bu bebis canim senin 3 oglun vardi demi ?
Hayırlı evlat olsun, sağlıkla gelsin prensesiniz canıımmEvet kızlar bugün cinsiyeti öğrendim çok şükür :) Bende prensesini bekleyen anne adayları kervanına girdim :) Çok mutluyum Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Buda bacak arası fotoğrafımız dr %99 kız dedi :)
Saol yorum için canımCanım bana kız gibi geldi. Ama bacaklarının arasında yukarı doğru duran şey pipi gibide. Fakat tavsiyem bu haftalara fazla güvenme. Bana senin haftalarındayken kesin erkek demişti. 16. Haftamdayım şimdide kesin kız dedi başka bir doktor.
Annesi bu bariz poz vermis hep fotolara bakmis yerim ben seniGünaydın kızlar,
Kuzumun yeni fotoğraflarını ekliyorum. Normalde 11+2 ama ultrasonda 11+6 çıktı.
DearGrumpy A azra53 Merve pamuk meleksr teyzeleri tekrar yorumlarınızı bekliyoruz
Canım çıkıntı falan göremedim ama daha oluşur mu ki bilmem :)) Kız gibi miniikk :)) Maşallah maşallaahhGünaydın kızlar,
Kuzumun yeni fotoğraflarını ekliyorum. Normalde 11+2 ama ultrasonda 11+6 çıktı.
DearGrumpy A azra53 Merve pamuk meleksr teyzeleri tekrar yorumlarınızı bekliyoruz
Canım çıkıntı falan göremedim ama daha oluşur mu ki bilmem :)) Kız gibi miniikk :)) Maşallah maşallaahh
Annesi bu bariz poz vermis hep fotolara bakmis yerim ben senibence kiz tatlim.hayirli olsun...
Inanit misin ayni seyi yasadim...ben hep erkek hissettim.belki psikolojiktir benim ki bi tane kizim var 7 yasinda hep kendimi bunda erkek olarak dusundum.dr dun bana kiz gibi dedi.ve ben de senin gibi cikinti gordum erkek diyecek dedim icimden..kismet canim bende kizlari alir alisverise giderimEvet canım, neler neler yaptı bize.Bir türlü sabit durmadı. İlk başta uyanmaz diye korktum, sonra durmayacak diye korktum Saol yorumun için, benim içime erkek doğuyor. Geçen hafta doktor da emin olamam ama kız gibi demişti.
Inanit misin ayni seyi yasadim...ben hep erkek hissettim.belki psikolojiktir benim ki bi tane kizim var 7 yasinda hep kendimi bunda erkek olarak dusundum.dr dun bana kiz gibi dedi.ve ben de senin gibi cikinti gordum erkek diyecek dedim icimden..kismet canim bende kizlari alir alisverise giderimbabamizin cani saolsun..3. Ye insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?