- 18 Şubat 2015
- 1.857
- 537
- 123
- 34
Ben kiz gibi hissettim...Bizde 12 haftadayız bir bakın kızlar lütfeeeeen
Bu bebis tesr yatiyo galuba buda bize bakiyi genelde bize bakan kiz cikiuo :))Buda benım bebegın 12 haftadayız sızce kız kı erkek mı
Canım kız gibi gelsi :)) Allah bağışlasınKIZLARR BU BEBIS BENIM BI TANIDIGIN BI YORUM YAPIN SIZCE NEY ???? HEPINIZIN YORUMUNU BEKLIYORUM..
çıkıntı falan göremedim ama sanki tipi erkek gibi geldi :) Sağlıkla gelsinBu benim 11+1'deki görüntü. Doktor söylemek için daha erken ama erkek gibi dedi. Öyle mi sizce?
Canım kız gibi gelsi :)) Allah bağışlasın
çıkıntı falan göremedim ama sanki tipi erkek gibi geldi :) Sağlıkla gelsin
Bana doktor öyle dedi canım. Tahminde bulundu ama kesin değil dedi. 16. haftada kesin söyleriz dedi. Güvenip de bir şey alamam yine. Sağlıkla gelsinler debana da erkek gibi geliyor ama bakalım. :)
amin, hepimizin sağlıkla gelsin inşallah.
kesin olarak öğrenmek için 16. haftayı mı beklemek gerek acaba?
Bana doktor öyle dedi canım. Tahminde bulundu ama kesin değil dedi. 16. haftada kesin söyleriz dedi. Güvenip de bir şey alamam yine. Sağlıkla gelsinler deKızım diye mi sevicem oğlum diye mi bileydim eyiydi
Çok sol canım amiinnnevet, ben de bir şey almıyorum da benim annem ilk torun heyecanıyla her şeyini tamamladı neredeyse erkek diye. bizde herkes erkek hissediyor çünkü. daha hamileliğimi ben bile öğrenmeden anneannem rüyasında erkek çocuğumun olduğunu görmüş mesela. öyle olunca artık kesin erkek gözüyle bakılmaya başlandı. :)
ben hem de isim konusuna anca karar veririm diye öğreneyim diyorum. hem kız hem erkek için isim bakmak uzun iş çünkü. :)
bu arada 10+6'dan bir şey anlamadım ama 12+5'deki görüntü erkek gibi gözüktü bana. ve bu haliyle bile pek şirin duruyor maşallah. Allah hayırlısıyla kavuştursun. :)
Çok sol canım amiinnnAllah razı olsun.. Hepimiz kavuşalım sağlıkla inşallahh
10+6'da kız diyen de oldu erkek de.. Bakalım şimdi tahminler ne olacak. Ben anlamadım pek :)
Benim kız ismim yıllardır hazır :) Kıza ayrı bir sempatim var diye hep düşünmüştüm. Erkek de hamilelik öncesi aklıma geldi birden. Eşim de sen bilirsin diyor. O sadece mıncıklamak kısmını bekliyor heyecanlaBakalım nasibimiz neymiş.. :)
Demek rüyadan yola çıkıldı hee :) Hadi bakalım, ne gelecek.. Kıyafetler boşa gitmesin :)) Allah sağlıkla gönlünüze göre versin inşallah..
Ne güzel, genç anne olacaksın demeekkben de hep çocuk isterdim de daha yaşım küçük diye çok uzak bir olay olarak gözüküyordu hamilelik, çocuk. o yüzden isim hiç düşünmedim sanırım. :)
amin. ben de kıyafetler boşa gitsin istemem, pek tatlılar. :) hep erkek çocuk severdim de hamile olunca insan, erkeği kızı fark etmiyormuş gerçekten, sadece sağlıklı olsun diye dua edebiliyorum şimdi.
Benim bebegime cok benziyor senin ki...bana dr bisey demedi.iki hafta oncesine kadar hep erkek hissettim ruyamda da erkek gordum.pzts uclu taramaya girdim kiz gibi gordum.hayirlisiKızlar ben de bugün ikili test için gittim. 4 gün önden gidiyoruz, 13+2'ymişizDoktor çok baktı bacak arasına bir şey söyledi ama kesin diyemeyiz dedi. Nub pek görünmüyor sanki, ben anlamadım. Bir de siz bakar mısınız, anlaşılıyor mu? Yoksa sonraki kontrol 4 hafta sonraaa Allah'a şükür sağlıklı görünüyormuş ama.. bu da yeter tabii..
Bakın biri 10+6 fotosu biri 13+2. Dönmüş de minikim
Saol canım :) Yorumları etkilemiyim dedim ama bana da erkeğe benziyor dedi. Kesin diyemem dedi. Seninki de kesin değil mi, kaçıncı haftan canım? Aslında hamile kadın kendi bebeğini görürse tersi çıkar derler bazıları da.Benim bebegime cok benziyor senin ki...bana dr bisey demedi.iki hafta oncesine kadar hep erkek hissettim ruyamda da erkek gordum.pzts uclu taramaya girdim kiz gibi gordum.hayirlisi
16.haftanin icindeyim. Yok bisey demedi dr.ben gordum ☺ 3lu tarama sonucunu gostermeye gittiggittihgimde soyleyecekmis.hayirlisi bakalim saglikla gelsinSaol canım :) Yorumları etkilemiyim dedim ama bana da erkeğe benziyor dedi. Kesin diyemem dedi. Seninki de kesin değil mi, kaçıncı haftan canım? Aslında hamile kadın kendi bebeğini görürse tersi çıkar derler bazıları da.
İnşallah canım, hayırlısı16.haftanin icindeyim. Yok bisey demedi dr.ben gordum ☺ 3lu tarama sonucunu gostermeye gittiggittihgimde soyleyecekmis.hayirlisi bakalim saglikla gelsin
Canım kendı bebıs ıcın mı yoksa benım bebıstemı gordun çıkıntıyı evet oyle oluyormus kızlarda klıtorusta ödem oluşurmuş cogu doktorda onu karıştırılmış pıpımı odemmı dıye Ins dedııgn gıbı kızdır benım bebısCanim ben bacak arasini gordum minnacik bi cikinti var.o da pipi degildir.klistik mi bisey diyorlar.bence kiz gorur gormez kiz dedim.
Ili arkadaşımın da aynı poz varmıs doktor yüzde yüz erkek demıs ondan şüpheye düştüm Ins ebnımkının kesesı farkkı cunkuBu bebis tesr yatiyo galuba buda bize bakiyi genelde bize bakan kiz cikiuo :))
Bence kesin kz bu bebis canim senin 3 oglun vardi demi ?Kızlar ben de bugün ikili test için gittim. 4 gün önden gidiyoruz, 13+2'ymişizDoktor çok baktı bacak arasına bir şey söyledi ama kesin diyemeyiz dedi. Nub pek görünmüyor sanki, ben anlamadım. Bir de siz bakar mısınız, anlaşılıyor mu? Yoksa sonraki kontrol 4 hafta sonraaa Allah'a şükür sağlıklı görünüyormuş ama.. bu da yeter tabii..
Bakın biri 10+6 fotosu biri 13+2. Dönmüş de minikim
Genelde dedim canom benomkide bize donukdu kiza benzediyo burda cok arkadasta cikto oyle :))Ili arkadaşımın da aynı poz varmıs doktor yüzde yüz erkek demıs ondan şüpheye düştüm Ins ebnımkının kesesı farkkı cunku
Canim sana herkes erkek demisti bebis tam bi erkek bebisti :)) bu teori hic tutmaz oldu haa dun koydum resme butun herkes kiz dedi ama dojtor bugun pilisini cekmis yuzde yiz erkek demis. :))Evet kızlar bugün cinsiyeti öğrendim çok şükür :) Bende prensesini bekleyen anne adayları kervanına girdim :) Çok mutluyum Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Buda bacak arası fotoğrafımız dr %99 kız dedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?