dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

ArkaDasLar BUgub aksam sessiz burasi. Yarin sabah insallah iy haberlerle ben acacam senlendircem sayfasi sonunda ogrendim diye :))))))

KIZLAR BU SABAH KONTROLE GİTTİM İŞTE SON FOTOĞRAFIMIZ BAYA İNATÇI ÇIKTI AMA UZUN UĞRAŞLAR SONUCU DOKTOR YAKALAYABİLDİ

Eklentiler

• 11156927_794333477318736_2120089940_n.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 111
Cocugu oyle cekiyim diye ugrasmis dr ondan inat etmistir annesi...prensin hayirli olsun
AY YOK CANIM BAYA UĞRAŞTI BENDE DEDİM Bİ FOTOĞRAF ALALIM BARİ ELİYLE BİLE KAPATTI Bİ ARA YANİ O KADAR ÇOK SAĞOL RABBİM HEPİNİZİN GÖNLÜNDEKİ HAYIRLI MURATLARI NASİP ETSİN İNŞALLAH

Hanımlar rica etsem benim bebiş içinde yorum yaparmısınız. Burda 12 haftalıktı.

Eklentiler

• 14289211910291538607824.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 118
pipiye geelll:):):)hayırlı olsun tam da yakalamış
sağol canım doktorun bi soruşu vardı hala aklıma gelince gülüyorum ben fotoğraf istedim pipiyimi istiyon diyo çok zor gösterdi görüncede kaçırmayalım dedik :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin 20 aylık dünya güzelim var bu da erkek olunca tadından yenmiyo hayırlı sağlıklı evlat olsunlar inşallah

Allah bi avazda kurtarsın inşallah bi kızın üstüne erkek çok iyi olmuş hayırlı olsun benimde erkek inşallah ikinci kız olur yeter zaten 1 kız 1 erkek:)

:)))) aslında 15. Haftamda doktorda % 90 erkek demişti kesin bişey söyleyemem diyede ekledi insanı ikilemde bırakiyorlar. Çok teşekkür ederim yorumunuz için :)

banada 12. haftada %90 erkek dedi 16 da pipisini gösterdi sağolsun :):)öyle dediyse kesin erkektir hayırlısı olsun erkekler hemen belli ediyo zaten kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…