- 18 Şubat 2015
- 1.857
- 537
- 123
- 34
Canim gercekler pipu ortafa :)) benden oglan hissett galuba kiz .Yok hayır demedi benim içimden kız gibi geliyor bende baktım da anlayamadim
Vallahi canım benim 4 yaşında bir tane kızım var onda da erkek içime doğdu ama tersi çıktı bi türlü tutturmaya sağlıklı sıhhatli olsun da doktora ısrarla sordum çok kordon var belli değil dedi ama kısmet bakalım 10 gün sonra belli olur herhaldeCanim gercekler pipu ortafa :)) benden oglan hissett galuba kiz .
.
Canım o kordon değil mi ya..Anaaa yoruma ne gerek var kiz annesi sen gormuyon mu doktor demedimi ahanda pipi diye :))
Canim keseye gore oglan ama sagda olmasida kiz :)) daha erkenkızlr buda bnm arkadaşım yorum yaparmısınız
Bu haftalarda tahmin etmek nerdeyse imkansız. Ama kese ile Bebeğin Çubuk gibi durmasına dayanarak erkek olabilir diyorum.kızlr buda benim arkadaşımın 7 haftalık ultrason görüntüsü yorum yaparmısınız
[QUOTE="Merve pamuk, post: Canom benim bebisin birak cinsiyetini bacak arasinu denk getdik tam ters yatoyodu dobmediki(( anlasilan ya zamani gelmedi biseyi cok istersen olmuyoo ... kizlar nazli oluyo gostermiyo zatem bilemeyoncede genelde kiz oluyo diyorum valla :)) pazartesi gene bakacaz ama umhdum kalmadi
Cabim bana kiz gibi geldi ... sen ne hissediyorsun dokdor biseybdemedimi ???kızlar bebeğimin cinsiyetini tahmin edebilecek olan var mı?
Kac haftalik canim bu bebis erkek gibi ...Herkese selam kızlar :) Tahminde bulanabilirmisiniz Eki Görüntüle 1492946
Sat a göre 9+5 ama Dr 10+2 görünüyor dedi canım. Hayirlisi sağlıklı olsunda. Teşekkürler tahmin için :)Kac haftalik canim bu bebis erkek gibi ...
Canım kıza biraz daha fazla benziyor. Ama görüntü kalitesi çok iyi değil. Yanılma Payı ile kız diyorum :)sanki umrumda bana yorum yapmışmıydın önceden buda benim 12 haftalık olan bebişim .bakarmısın benim içinde.
Banada tahminde bulanabilirmisiniz :)Canım kıza biraz daha fazla benziyor. Ama görüntü kalitesi çok iyi değil. Yanılma Payı ile kız diyorum :)
Masallah bi kuzenin bebisine benzettim boykeydi ayni :)) hemde 9 10 haftaya gore baya bi şekilli bebis erkek gibiSat a göre 9+5 ama Dr 10+2 görünüyor dedi canım. Hayirlisi sağlıklı olsunda. Teşekkürler tahmin için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?