dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Merhbalar hanimlar bizede bir yorum hazirliklara baslamak istiyoruz artik lutfen

Tesekkr ederiz teyzesi doktor emin degilim ama kiza benzettim dedi bir hafta sonra tekrar bakariz dedi ama hayirlisi..bir kizim var birde erkek olursa fena olmaz hani:):)
Ben sanki orda pipi gördüüümm ama benim gördüğümü doktorun görememesi imkansız yani

Eki Görüntüle 1507882
Kızlar yorum alabilirmiyim :) 11+4 ultrasona gore
Kız gibi geldi canım

Kızlar nuba göre kız dendi keseye göre erkek dendi 11+3 deyim doktor erkek dedi burdada fotosu var 1018 de sanırım

Kızlar nuba göre kız dendi keseye göre erkek dendi 11+3 deyim doktor erkek dedi burdada fotosu var 1018 de sanırım
11-12-13 haftalar tahmin için erken. Istersen yeni resmini koy şimdi nubu oluşmuştur ona göre yorumlarız istersen.

Yok doktor tahmin edicem ve bu tahminimi birdaha değiştirmeyeceğim dedi zaten bacaklarını çok iyi açıp göstermiş doktor öyle söyledi erkek dedi erkek istiyordum çok şükür ALLAH gönlüme göre verdi

12 hafta 3 günlük bizede bir yorum teyzisler

Eklentiler

• IMG-20150427-WA0042.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 107
Canım doktor o kadar eminse bir şey diyemem ama benim bebeğim 13 haftalıkken kesin erkekti hatta bacak arasından pipi resmi vermişti. Değişmeyeceğinden de emindi ki ben amerikada yasıyorum burda kolay kolay cinsiyet söylemezler. Ama sonra kız olduğunu öğrendik. Bizim için fark etmezdi. Sadece sonuçta kulun yaptığı bi aletle kul bakıp da söylüyo. Tabiki erkek olabilir ama haftası küçük diye dedim ben. Ki başıma da geldi.

evet haftası erken ama ablamında aynı hastanede söylediler yinede bilmiyorum tabi ama umarım devam eder

Bakalım nasip rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olmasını nasip etsin hep gönlümden kız geçiyor ama bazen de erkek gibi geliyor bilmiyorum gerçi ne olursa olsun benim kuzum olucak ama insan da çok merak ediyor cinsiyeti

Dr erkeğe benziyo dedi ama burda çok belli değil sanırım. Yorumlar mısınız hatunlar?

Eklentiler

• IMG-20150425-WA0002.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 134
  • IMG-20150425-WA0002.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 122
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…