Merhbalar hanimlar bizede bir yorum hazirliklara baslamak istiyoruz artik lutfen
Ben sanki orda pipi gördüüümmTesekkr ederiz teyzesi doktor emin degilim ama kiza benzettim dedi bir hafta sonra tekrar bakariz dedi ama hayirlisi..bir kizim var birde erkek olursa fena olmaz hani:):)
Kız gibi geldi canımEki Görüntüle 1507882
Kızlar yorum alabilirmiyim :) 11+4 ultrasona gore
Merhbalar hanimlar bizede bir yorum hazirliklara baslamak istiyoruz artik lutfen
Kiz bence..Buna da yorum yapabilir misiniz?
Erkek bebce.....Bende yorum ıstyrum 17. Haftadaym ogrenemedm hala
11-12-13 haftalar tahmin için erken. Istersen yeni resmini koy şimdi nubu oluşmuştur ona göre yorumlarız istersen.Kızlar nuba göre kız dendi keseye göre erkek dendi 11+3 deyim doktor erkek dedi burdada fotosu var 1018 de sanırım
Canım doktor o kadar eminse bir şey diyemem ama benim bebeğim 13 haftalıkken kesin erkekti hatta bacak arasından pipi resmi vermişti. Değişmeyeceğinden de emindi ki ben amerikada yasıyorum burda kolay kolay cinsiyet söylemezler. Ama sonra kız olduğunu öğrendik. Bizim için fark etmezdi. Sadece sonuçta kulun yaptığı bi aletle kul bakıp da söylüyo. Tabiki erkek olabilir ama haftası küçük diye dedim ben. Ki başıma da geldi.Yok doktor tahmin edicem ve bu tahminimi birdaha değiştirmeyeceğim dedi zaten bacaklarını çok iyi açıp göstermiş doktor öyle söyledi erkek dedi erkek istiyordum çok şükür ALLAH gönlüme göre verdi
Canım kıza daha çok benzettim ben :)12 hafta 3 günlük bizede bir yorum teyzisler
Hahah yok kiz ogrenemedim :)) artik 2 hafta sonra bi kontrol daha var umudum kalmadiMerve pamuk canım sen öğrenebildin mi :)
evet haftası erken ama ablamında aynı hastanede söylediler yinede bilmiyorum tabi ama umarım devam ederCanım doktor o kadar eminse bir şey diyemem ama benim bebeğim 13 haftalıkken kesin erkekti hatta bacak arasından pipi resmi vermişti. Değişmeyeceğinden de emindi ki ben amerikada yasıyorum burda kolay kolay cinsiyet söylemezler. Ama sonra kız olduğunu öğrendik. Bizim için fark etmezdi. Sadece sonuçta kulun yaptığı bi aletle kul bakıp da söylüyo. Tabiki erkek olabilir ama haftası küçük diye dedim ben. Ki başıma da geldi.
Hahah yok kiz ogrenemedim :)) artik 2 hafta sonra bi kontrol daha var umudum kalmadi
kaç haftalıkHahah yok kiz ogrenemedim :)) artik 2 hafta sonra bi kontrol daha var umudum kalmadi
Bana da kız gibi geldi nedense12 hafta 3 günlük bizede bir yorum teyzisler
Canım kıza daha çok benzettim ben :)
Bana da kız gibi geldi nedense
Banada kiz gibi geldi...Dr erkeğe benziyo dedi ama burda çok belli değil sanırım. Yorumlar mısınız hatunlar?
23 haftdediler.bi kere 15 bide 16 haftada kiza benzetyiler bidahada goremedik dediler.ayrintiliya gittik goremedi.. simdi emin deiliz kiz dedik ama bi supe var...kaç haftalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?