Canim hayirli ugurlu olsun adiyla yasasin...Kızlar allahım in izniyle kizimi saglikla dünyaya getirdim darısı başınıza adı öykü mira oldu 36 haftalık dogdu prensesim
ErkekBenim minik ordegime de tahmin yapar misiniz ablalari?
Erkek denmişti doktorda 12 haftalıkken erkek Demişti ama Kızım geliyor inşallahcanim resmini koysana , bakalim bizde. Tahminler ne yondeydi birde ?
Gözün aydın canm çok sevindim daŕısı bizim başımızaKızlar allahım in izniyle kizimi saglikla dünyaya getirdim darısı başınıza adı öykü mira oldu 36 haftalık dogdu prensesim
Canım profil foton senin minik di miii? Ay kocaman insan olmuş maşallaahh yaaaKese yuvarllak kiz kesesi ama erkek gibi geldi bana.. srn ne hissediyorsun ???
Aslında pek anlamadım ama erkek gibi gelsi canım. Hayırlısı inşallahGünaydın;
11+6 olduk yorum yapabilirmisiniz lütfen
Seninki de kız gibi sanki canım.. MaşallaahhEki Görüntüle 1506579
Kızlar benimkinide yorumlarmısınız?
Kızlar allahım in izniyle kizimi saglikla dünyaya getirdim darısı başınıza adı öykü mira oldu 36 haftalık dogdu prensesim
KIZLAR büyük ihtimalle kızım olacak ama yinede doktor hatirlat twkrar bakalim dediKızlar bende yarın doktora gidiyorum inşallah cinsiyetini öğreniriz nub a göre erkek yorumlamiştiniz bakalim sonuç ne olacak merak ediyorum
Kiz bu bebisBenimkilere de yorum yapabilirmisiniz
Canim bana mı yazdinKiz bu bebis
Evet canim nub paralel..yani nub a gore tahmin de bulunuyoruz..Canim bana mı yazdin
Tamam yani benimkinde tahmin olmuyomu canım anlamadimEvet canim nub paralel..yani nub a gore tahmin de bulunuyoruz..
Ay canım yeni anladım kız deyince bana diyosun sandım ...benim bunlar ikiz canım farklı bebekler doktor ikisinede erkek dedi ama ben ruyamda iki kız gormustummKiz bu bebis
Ayyyy cok guzel...ikiz olmasi ayrica guzel...hayirlisi olsun..sanki 2. Foto bana kiz bebek gibi geldi..digerini bilemedim..doktor erkek mi dedi?Ay canım yeni anladım kız deyince bana diyosun sandım ...benim bunlar ikiz canım farklı bebekler doktor ikisinede erkek dedi ama ben ruyamda iki kız gormustumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?