- 5 Haziran 2014
- 1.899
- 1.755
- 138
- 34
Banada kiz gibi geldi...
Nub agore canim...Kese konumuna göre mi yorum yaptınız? Nub u görbildiniz mi? Ben göremedim burda
Bence kız gibi, ama emin değilimLütfen acil bakın kızlar
Kacinxi haftada belli oldu ☺ bu arada hayirli olsun ☺Eki Görüntüle 1511944 Eki Görüntüle 1511946 kızlar bugün cinsiyetimiz belli oldu kıza benzetmistiniz evet bir kızım olacak inşallah Allahim in izniyle
Teşekkür ederim canım yarın 17 hafta bitiyor 18 oluyoruz bugün ogrendikKacinxi haftada belli oldu ☺ bu arada hayirli olsun ☺
Him biz daha 12+3 haftaligiz daha belli olmadigi icin merak icindeyiz ☺Teşekkür ederim canım yarın 17 hafta bitiyor 18 oluyoruz bugün ogrendik
Rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat versin canım merak olmasi normal bu benim ikinci bebeğim bir oğlum var şimdi de kız insallahHim biz daha 12+3 haftaligiz daha belli olmadigi icin merak icindeyiz ☺
Amin tesekkur ederim ☺Rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat versin canım merak olmasi normal bu benim ikinci bebeğim bir oğlum var şimdi de kız insallah
merveciğim birde buna bakar mısın senin tahminlerin doğru gibi :)Hahah yok kiz ogrenemedim :)) artik 2 hafta sonra bi kontrol daha var umudum kalmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?