DemiyorCanim ben hep erkege benzeytim diyeyse senin bebisi doktir bise demedimi daha..
Yok canimm malesef bi 10 gun fln daha bekleycem..Demiyoryüz üstü yatıyor genelde sen ogrendinmi canim
Kızlar anlayan herkesten yorum bekliyorumKızlar bu ne olabilir
Kaç haftalık cnm şu anKesin senle bnmki kız erkek olsaydı kesin gosterirlerdi sağlıklı olsun larda bu merak beni yediii :))
17 haftalik canim senin ?Kaç haftalık cnm şu an
12+6 cnm bugün17 haftalik canim senin ?
Canim bu bacakarasi foto sanki....bos yani kizDoktordan geldik teyzelerimiz sma doktor illa kesin 18. Hafta diyor simdude 14+5 fotomuz varmi yorumu olan
Bide sen yorum yap bana canim rica etsem olurmu canimCanim bu bacakarasi foto sanki....bos yani kiz
Senin cinsiyet belli etti mi kuzun canim12+6 cnm bugün
Canim bana erkek gibi geldi senin kiBide sen yorum yap bana canim rica etsem olurmu canim
Valla doktor kıza benzıyor dedi ama bilmiyorum yaSenin cinsiyet belli etti mi kuzun canim
Tsk canimCanim bana erkek gibi geldi senin ki
Evet ama emin gbi konuştu ben de herhalde pipi olsa bu zamana oluşurdu ondan doktor böle dedi diye düşünüyorumKizlar 20 haftaya bekleyin kiz da dese erkek de dese 20. Haftaya kadar bekleyin derim...sonradan umitsizlige kapilmayin...en iyi doktor bile yaniliyor..
Haklısın 2haftaya gidicem nasipde ne varsa sağlıkla ınş cumlemizeKizlar 20 haftaya bekleyin kiz da dese erkek de dese 20. Haftaya kadar bekleyin derim...sonradan umitsizlige kapilmayin...en iyi doktor bile yaniliyor..
Senin dr nerde canim bnmki hiç bisi demiyoEvet ama emin gbi konuştu ben de herhalde pipi olsa bu zamana oluşurdu ondan doktor böle dedi diye düşünüyorum
Ya ben sordum bacak arasına bakıodu Var mi bişi dedim cinsiyet mi dedi evet dedimSen
Senin dr nerde canim bnmki hiç bisi demiyo
Cok haklisin canim. Erkek bebis kensini gosyeriyo kizda bise yok ne hostersin doktorlar kiz da kesin konusamiyo bahanelerle uzatip oyaniliyo. Cok iyi bilirim o merak tam 20 hafta deli gibiydim :))) cinsiyet ogrenmek icin herkesten fikir aldim bin tane sey denedik hepsii koca kari uydurmasiymis gercekten.. ama 20 haftayi gecince merak azaliyo artik merak etmiyorum gidp pembe pambe aliyorum. :)) hayirlisi..Kesin senle bnmki kız erkek olsaydı kesin gosterirlerdi sağlıklı olsun larda bu merak beni yediii :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?