dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Kesin senle bnmki kız erkek olsaydı kesin gosterirlerdi sağlıklı olsun larda bu merak beni yediii :))

Kizlar 20 haftaya bekleyin kiz da dese erkek de dese 20. Haftaya kadar bekleyin derim...sonradan umitsizlige kapilmayin...en iyi doktor bile yaniliyor..

Kizlar 20 haftaya bekleyin kiz da dese erkek de dese 20. Haftaya kadar bekleyin derim...sonradan umitsizlige kapilmayin...en iyi doktor bile yaniliyor..
Evet ama emin gbi konuştu ben de herhalde pipi olsa bu zamana oluşurdu ondan doktor böle dedi diye düşünüyorum

Kesin senle bnmki kız erkek olsaydı kesin gosterirlerdi sağlıklı olsun larda bu merak beni yediii :))
Cok haklisin canim. Erkek bebis kensini gosyeriyo kizda bise yok ne hostersin doktorlar kiz da kesin konusamiyo bahanelerle uzatip oyaniliyo. Cok iyi bilirim o merak tam 20 hafta deli gibiydim :))) cinsiyet ogrenmek icin herkesten fikir aldim bin tane sey denedik hepsii koca kari uydurmasiymis gercekten.. ama 20 haftayi gecince merak azaliyo artik merak etmiyorum gidp pembe pambe aliyorum. :)) hayirlisi..

Kızlar banada yorum yapar mısınız?

Eklentiler

• 20150502_095328.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 105
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…