dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Kizlar bana yorum yapmayanlar yorum yapabilir mi sizce cinsiyeti nedir bugün Allah kısmet ederse 3'te başka bir doktora gidicem umarım cinsiyetini söyler eğer söylerse aksama yazarım insaAllah

Diğer Resimler sayfa 1064 te

Kizlar doktordan şimdi geldim erkeğe benziyor dedi ama kesin ve net birşey söylemedi artik hayırlısı 12 haziran da kendi doktorumda kontrolüm var o artik kesin söyler herhalde

Kizlar doktordan şimdi geldim erkeğe benziyor dedi ama kesin ve net birşey söylemedi artik hayırlısı 12 haziran da kendi doktorumda kontrolüm var o artik kesin söyler herhalde
Mrb peki 7 , 8 haftalıkken çekilmiş kesenizin şekli nasılsı yada bebek şekilllimiydi içinde birde hangi taraftaydı ? :)

Bende 2 kızım olacak gibi hissediyorum hep kızım (adı Melek) doğduğundan beri herşeyde vardır bir hayır ne güzel 3.yü düşünüyorsun hayırlı evlatlar olsunlar
Benim kizimin adi da melek...o cok istiyor erkek kardes yoksa bizim icin 2 cocuk yeterli aslinda...kiz kardesin olacak dedim..kiz da iyi ama erkek olsa daha iyi olurdu diyor..kismet bakalim hayirlisi...esimde 2 yeterli diyor..ama kizim icin yasim gecmeden 3. De dusunecem Allah nasip ederse

Kizlar bana yorum yapmayanlar yorum yapabilir mi sizce cinsiyeti nedir bugün Allah kısmet ederse 3'te başka bir doktora gidicem umarım cinsiyetini söyler eğer söylerse aksama yazarım insaAllah

Diğer Resimler sayfa 1064 te
Nub dik canim kesin erkek

Canım evet ilk bebeğimiz insaAllah ama 5 yıl sonra tüp bebekle oldu çok şükür Rabbime hamd olsun ki yine çok bekletmedi bizi ömür boyu evlat sahibi olmayanlar var

Mrb peki 7 , 8 haftalıkken çekilmiş kesenizin şekli nasılsı yada bebek şekilllimiydi içinde birde hangi taraftaydı ? :)

Canım kese ilk önce fasulye şeklinde gorunuyordu ama sonra yuvarlak oldu bebek ilk kesenin solundaydi sonraki haftalarda sağında durmaya başladı yani net bir duruşu yok zaten doktor kesin demeden ben de inanamıyorum

Nub dik canim kesin erkek

Hayırlı sağlıklı sıhhatli ömürleri olsun hepimizin yavrularının

Kızlar arkadaşımın bebeği yorum yaparmısınız

Eklentiler

• IMG-20150520-WA0000.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 107
Eki Görüntüle 1531791 Kizlar tam 13 haftalik sizce cinsiyeti nedir bebegimin:)))
Erkek ilk fotoda bacak arasindan belli
Kızlar Iyi aksamlar benim içinde yorum yaparsanız çok sevinirim
Kiza benzettim
Eki Görüntüle 1532537 Canim buda normal ultrasyon resmi simdi belli oluyomu

INSALLAH RABBIM 3 de nasip eder erkek canim benim de iki kizim var insan neyi olmazsa onu istiyo
erkek erkek mujdemi isterim :))

Ay gerçekten 7 haftalıkken şekli bellimiydi birde kız bebek ilk haftalar kesede şekilli olmaz derler yani öyle sadece et parçası gibi dolaşıyordu kesenin içinde
Benim oglum ilk aylarda et parcasi gibiydi. Bu bebegim elli kollu bildigin bebek. ben bu teze inanmiyorum

Benimde ikinci kizim geliyor....hala degisir diye umutluyum.zirs 3.aslaaaaa dusunmyyom.ama esim 3olacak diyor.erkek istiyor.ben çalışıyorum çok zor herşey....bide kızlar başka bir drda gorunsemmi cinsiyet
için .drum eminim dedi...ama umut işte nedersiniz yanılırmı

Cnim daha fazla zorlama..kiza alistir kendini..ben de hep erkek hissettim ruyalarimda erkek ..teorilerin hepsi erkek cikti..ama kendi doktorumda ayrintilida radyoloji uzmani da kiz dedi..kismet canim..demek ki kiz bizim hayirlisi oyle dusun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…