- 18 Mayıs 2015
- 248
- 93
- 13
- 37
Canım ya kızda değişmiyor kızsa kızdır.dr banada kesin kız dedi.çevremdekiler erkek diyordu. Lakin tersi çıktı ...ben dra inanıyom çevredekiler bu alışma sürecini zorlaştırıyor sadeceBilmiyorum ki hatta o kadar emindi ki %100 kız git herkese söyle dedi benim çevremdeki herkeste hiç kıza benzemiyor erkek bu diyorlar ben arkadaşımın ısrarı üzerine onun doktoruna gittim o böyle dedi 2 hafta sonra kendi doktoruma gideceğim bakalım o ne diyecek ayrıca cevap verdiğin için çok teşekkür ederim.
Canım tabi onlar Bebeğin her yerine bakıp söylüyorlar. Bizse bir fotoğrafa. Yinede öğrendiğinde lütfen haber ver. Merak ederim :)Bilmiyorum ki hatta o kadar emindi ki %100 kız git herkese söyle dedi benim çevremdeki herkeste hiç kıza benzemiyor erkek bu diyorlar ben arkadaşımın ısrarı üzerine onun doktoruna gittim o böyle dedi 2 hafta sonra kendi doktoruma gideceğim bakalım o ne diyecek ayrıca cevap verdiğin için çok teşekkür ederim.
Canım öyle diyorlar genelde ama belliydi. Et parçası gibi değil minik bir bebek şeklindeydi.Ay gerçekten 7 haftalıkken şekli bellimiydi birde kız bebek ilk haftalar kesede şekilli olmaz derler yani öyle sadece et parçası gibi dolaşıyordu kesenin içinde
Canım ya kızda değişmiyor kızsa kızdır.dr banada kesin kız dedi.çevremdekiler erkek diyordu. Lakin tersi çıktı ...ben dra inanıyom çevredekiler bu alışma sürecini zorlaştırıyor sadece
Senin 13.hafta bakalım değişirse yaz canımYa çevremdikelerden çok bende erkek hissediyorum birde bu doktorun da benim doktorumun da yanılmaları olmuş arkadaşlarım söyledi yani şimdi benim ki erkek derse herhalde bir başka doktora daha gitmem gerekecek :)
Senin 13.hafta bakalım değişirse yaz canım
:) bende yedi haftalıkken ecografi yapıldı kesede dolaşan bişey vardı bumu bebek dedim dr evet dedi ama şekli yok kafası falan nerde dedim :) daha çok küçük bir kaç haftaya anca şekil alır dediCanım öyle diyorlar genelde ama belliydi. Et parçası gibi değil minik bir bebek şeklindeydi.
Canım benim bir kızım var ikincide kız....eşim bozuldu biraz.bende isterdim oğlum olsun ama nasip işte2 Hafta sonra yazarım inşallah canım :) senin ilk mi?
Canım benim bir kızım var ikincide kız....eşim bozuldu biraz.bende isterdim oğlum olsun ama nasip işte
Bana da yorum yapar mısınız?
bence kız gibi hayırlısı olsunBana da yorum yapar mısınız?
erkek gibi geldi ama hayırlısıEki Görüntüle 1531791 Kizlar tam 13 haftalik sizce cinsiyeti nedir bebegimin:)))
kız benceKızlar Iyi aksamlar benim içinde yorum yaparsanız çok sevinirim
teşekkür ederim canım Allah hayırlısını versin hepimize inşallah Aminkız bence
Kızlar Iyi aksamlar benim içinde yorum yaparsanız çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?