Iste bu bak erkek nub u dik duruyor...insallah oglun olur..bende 3. Yu deneyecemEki Görüntüle 1532537 Canim buda normal ultrasyon resmi simdi belli oluyomu
INSALLAH RABBIM 3 de nasip eder erkek canim benim de iki kizim var insan neyi olmazsa onu istiyo
Bu ara hep iki kizi olanlar burada insallah 3. Oglan olur...canim ben seninkine baktim goremedim..benim 2. Kiz geliyor..3. Ler genelde erkek oluyor..hayirlisi insallahArkadaşlar bana da yorum yaparmisıniz mnormalde 10+3günlükken gitmiştim dktr.ama bebişim bir hafta ileri gösteriyor yani burda 11+2 günlük..Allah varya yukarda gönlümden erkek geçiyor çünkü 2 kız ım var ama tabi hayırlısı..
Canim kesin erkek senin ki ben net gorduklerime yorum yapiyorum..emin olmadiklarima yorum yapmamTeşekkür ederim hayırlısı yorum yapan az oldu pek belli olmuyor galiba
Bu bebis kiz annesi hayirli olsunKızlar Merhaba,
Cinsiyet tahmini yapabilir misiniz?
çok teşekkür ederim ilgine doktorumda içime erkek doğuyor ama göremedim dedi ama umutlanma dedi bir kızım var sağlıklı evlat olsun ama çok büyük bir kaza yaptık 3 ay içinde eşimin hem annesini hem babasını kaybettik bize çok büyük moral olacak tabi herkez bu durumda erkek diyor hislerim karıştıCanim kesin erkek senin ki ben net gorduklerime yorum yapiyorum..emin olmadiklarima yorum yapmam
Onden gidiyorsa erkek tir..ilk foto da erkege benzettim..ama ikinci foto paralel gibi geldi...emin olamamakla erkek diyorum..% 60.... bir de cok minik cekilmis bebis..sata gore 11 arti 5 ultrason 12 arti 2 kizlar ne cinsiyeti cevallarsaniz sevinirim.
Canim ilk once hayirlisi olsun..basiniz saolsun..supriz yapacak annesi..kac haftalik..13. Haftada belli olur net...çok teşekkür ederim ilgine doktorumda içime erkek doğuyor ama göremedim dedi ama umutlanma dedi bir kızım var sağlıklı evlat olsun ama çok büyük bir kaza yaptık 3 ay içinde eşimin hem annesini hem babasını kaybettik bize çok büyük moral olacak tabi herkez bu durumda erkek diyor hislerim karıştı
Bence doktorun gormus ama erken oldugu icin soylemek istememis..2 haftaya belli olur kesinCanim ilk once hayirlisi olsun..basiniz saolsun..supriz yapacak annesi..kac haftalik..13. Haftada belli olur net...
çok sağolun...12+3 günlük haftaya söylicem dedi doktor 15 gün dayancaz bakalım inşallah herkezin gönlündekini verir sizin kaç haftalık belli oldumu cinsiyetCanim ilk once hayirlisi olsun..basiniz saolsun..supriz yapacak annesi..kac haftalik..13. Haftada belli olur net...
Benim ikinci kizim geliyor ben 22 +2 haftaligim ayrintilida belli oldu.kizim erkek kardes istiyordu kismet degilmis..3. Ye insallahçok sağolun...12+3 günlük haftaya söylicem dedi doktor 15 gün dayancaz bakalım inşallah herkezin gönlündekini verir sizin kaç haftalık belli oldumu cinsiyet
Cok tesekkur ederim canim INSALLAH saglicakla kucaklarimiza aliriz minislerimizi:)))erkek gibi geldi ama hayırlısı
canim senin ki erkek cunku benim bebegimde ultrasyon da ayni o pozisyondaydi doktor yuzde 70 erkek dedi hayirlisi olsuntekrar koymak istedim merak çok kötü bişey
INSALLAH canim dedigindir doktor demisti erkek yuzde 70 kesinlesirse soylerim INSALLAH senin 3 de erkek olur hayirli si olsun bizler icin:)))))Iste bu bak erkek nub u dik duruyor...insallah oglun olur..bende 3. Yu deneyecem
Onden gidiyorsa erkektir...Allah gonlunuze versin insallahİnş.canım Allahım gönlümüze göre versin,aslında bi çıkıntı var gibi ben istediğim için mi bilmiyorum erkek nubu na benzettim 2. Tefa yüklediğimde daha belli resim canım dediğim gibi 10.haftada gitmiştim dktr.ama bir hafta önden gidiyoruz bilmiyorum etki eder mi nubu ama tabi hayırlısı
[/url][/IMG] Eki Görüntüle 1527996 [/url][/IMG] [/url][/IMG]
Kızlar bana da yorum yapabilirmisiniz belli oluyor mu bilmiyorum ama açıkçası ben pek anlamıyor bebisim fotoda 12+4 haftalık tüp bebekle oldu sizce cinsiyeti nedir doktor ancak 16. Haftada söyleyebilirim dedi 12 haziranda bir daha ki kontrolüm çok merak ediyorum lütfen yardımcı olunEki Görüntüle 1528009
Ben pek anlamıyorum ama kız gibiKizlar bana yorum yapmayanlar yorum yapabilir mi sizce cinsiyeti nedir bugün Allah kısmet ederse 3'te başka bir doktora gidicem umarım cinsiyetini söyler eğer söylerse aksama yazarım insaAllah
Diğer Resimler sayfa 1064 te
ayyy inşallah :) senin kaç haftalıkCok tesekkur ederim canim INSALLAH saglicakla kucaklarimiza aliriz minislerimizi:)))
canim senin ki erkek cunku benim bebegimde ultrasyon da ayni o pozisyondaydi doktor yuzde 70 erkek dedi hayirlisi olsun)
INSALLAH canim dedigindir doktor demisti erkek yuzde 70 kesinlesirse soylerim INSALLAH senin 3 de erkek olur hayirli si olsun bizler icin:)))))
benim de iki oglum var bir de alti aylik dogdu yasamadi yani üç oglum. saglik onemli ben de kiz istiyorum ama:)Bu ara hep iki kizi olanlar burada insallah 3. Oglan olur...canim ben seninkine baktim goremedim..benim 2. Kiz geliyor..3. Ler genelde erkek oluyor..hayirlisi insallah
ikinci derken yukariya koyduğum mu kiz canim?Onden gidiyorsa erkek tir..ilk foto da erkege benzettim..ama ikinci foto paralel gibi geldi...emin olamamakla erkek diyorum..% 60.... bir de cok minik cekilmis bebis..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?