Iste o pipimi acaba yaaaa :-D
Evet canim malesef cok yogun ama beklwmeye deger ben kizimdada ona gitmiştim memnun kaldim. Senin cinsiyet hakkina yorum yaptimi doktorunBi dk ultrason görüntüsünden bişey fark ettim aynı hastaneye gidiyoruzzz :) :)) Ben Gülçin Aydara gidiyorum Erkan beyy çok yoğun diyee :)
Evet canim malesef cok yogun ama beklwmeye deger ben kizimdada ona gitmiştim memnun kaldim. Senin cinsiyet hakkina yorum yaptimi doktorun
Benim ikinci kizim geliyor insallahDoktorumuz bisey soylemedi bi dahakine soylicem dedi bende meraklandim. Seninkinin cinsiyeti ne benumki hakkina yyoeum yapmissin Teşekkürlerbu arada
Yaaa ben şimdi burdan ne alayim ki? :/ 12+3 bu ama bişey belli diyil ki. Siz anlarmisiniz anneler? :)
kızKizlar bana yorum yapmayanlar yorum yapabilir mi sizce cinsiyeti nedir bugün Allah kısmet ederse 3'te başka bir doktora gidicem umarım cinsiyetini söyler eğer söylerse aksama yazarım insaAllah
Diğer Resimler sayfa 1064 te
Canım teşekkür ederim neye göre kız dedin Nuba göre mi yoksa içinden mi öyle geldi doktor erkeğe benziyor dedi de onun için soruyorum
Amin canım,inşAllah hepimizinki sağlıklı olsun da kız ya oğlan fark etmez :) ama gönlüm yine kızdan yanaBana erkek gibi geldi. Sağlıkla gelsin inşallah :)
Teyzesi kurban olsun bunlara :) ben erkeye benzetdim ama kesin bilmem :)Benim bebişlerime tahmin yok muu teyzeleri
Teyzesi kurban olsun bunlara :) ben erkeye benzetdim ama kesin bilmem :)
Ben de hala öğrenemedim. Sizce nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?