kız olarak hissettim..Canım teşekkür ederim neye göre kız dedin Nuba göre mi yoksa içinden mi öyle geldi doktor erkeğe benziyor dedi de onun için soruyorum
çok karanlık başka yokmu ben çok anlamam amaYan cevirpte bakarsnz :) ftgrf yuklenrkn ters yukldi ya. Buarada 13+1deki ultrasn grntsü
Teyzeleri neden benim melegime yorum yapmiyorsunuzTeyzeleri benim bebişimin cinsiyeti içinde tahminde bulunur musunuz teşekkür ederiźzz:)Eki Görüntüle 1539616
Hayırlı olsun bebişiniz ilkmi , daga önce dr tahminde bulundumu birde 7 haftalıkken keseniz nasıldı ? :))Merhaba kızlaaar
Benim bebişim kesin erkekmişşş. Herbişeyini gördük
Eski fotolarını ve son fotosunu gönderiyorum. Ama bunlarda pek ipucu vermemişti. Allah hepimizin bebeğine sağlık versin inşallaahhh
Dr tahminde bulunmadımı 14 haftalık olmuşTeyzeleri neden benim melegime yorum yapmiyorsunuz
Kız diyor ama emin değilDr tahminde bulunmadımı 14 haftalık olmuş
Hayırlısı olsun iki haftaya kesinleşir ozaman allah gönlümüzdeki saglıklı bebekleri versin inş ilkmi sizin ?Kız diyor ama emin değil
erkek benceEki Görüntüle 1540238 banada tahminde bulunun kızlar doktorlar farklı konuşuyor
Bana yorum yok mu???Kızlar gecen haftada paylaşmıştım karışık yorumlar geldi. Bu da bı haftaki. Yorum
Bende anlamış degilim ama yinede anladıgım kadarıyla söyleyim :) 11 haftada cinsiyet bölgesindeki o çıkıntı yukarı dogru bakıyorsa erkek, aşagı dogru yani paralelse bedenle kız diyorlar ne kadar dogru dr lar bilir ancak :)kızlar neye göre anlıyorsunuz cinsiyeti çözemedim bir türlü biri açıklayabilir mi acaba benim dr 11. haftada 10 bebekten 8 i erkek bebeğe benzer çıkıntıları dedi anlamak çok güç dedi yani hepsinde çıkıntı oluyormuş 16 haftada tam oluşuşmuş oluyormuş
hadi bakalım bana da yorum yapın .. lütfen
Canım çıkıntıyı tam göremeyince söyleyemiyorum bir şey. Pek anlamıyorum, ama kız gibi geldi. Allah sağlık versin inşallah..Teyzeleri neden benim melegime yorum yapmiyorsunuz
Saol canım. İlk olacak inşallah, Allah nasip ederseHayırlı olsun bebişiniz ilkmi , daga önce dr tahminde bulundumu birde 7 haftalıkken keseniz nasıldı ? :))
İlk sayfada arkadaş anlatmış canım. Nub deniyor, çıkıntının şekline göre.. ama tutmayan da oluyormuş. Benimki tam anlaşılmıyordu. Kız diyen de olmuştu erkek diyen de.kızlar neye göre anlıyorsunuz cinsiyeti çözemedim bir türlü biri açıklayabilir mi acaba benim dr 11. haftada 10 bebekten 8 i erkek bebeğe benzer çıkıntıları dedi anlamak çok güç dedi yani hepsinde çıkıntı oluyormuş 16 haftada tam oluşuşmuş oluyormuş
Allah sağlık versin.. Ben tam anlamıyorum. Nub görünmemiş sanki, ya da ben göremiyorum. Karanlık biraz. Kaç haftalık bırda? Küçük sanki. Kız olabilir sanki..bana neden yorum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?