dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Merhaba kızlaaar
Benim bebişim kesin erkekmişşş. Herbişeyini gördük

Eski fotolarını ve son fotosunu gönderiyorum. Ama bunlarda pek ipucu vermemişti. Allah hepimizin bebeğine sağlık versin inşallaahhh

Eklentiler

• Bebişim 10+6.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 124
  • Bebişim 13+2.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 135
  • 17+2 oğlumuuzz.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 139
Bi tahmnde bna yapablrmsnz :)

Eklentiler

• IMG_20150525_120850.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 122
Yan cevirpte bakarsnz :) ftgrf yuklenrkn ters yukldi ya. Buarada 13+1deki ultrasn grntsü

Kızlar gecen haftada paylaşmıştım karışık yorumlar geldi. Bu da bı haftaki. Yorum

Eklentiler

• image.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 113
  • image.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 113
Hayırlı olsun bebişiniz ilkmi , daga önce dr tahminde bulundumu birde 7 haftalıkken keseniz nasıldı ? :))

kızlar neye göre anlıyorsunuz cinsiyeti çözemedim bir türlü biri açıklayabilir mi acaba benim dr 11. haftada 10 bebekten 8 i erkek bebeğe benzer çıkıntıları dedi anlamak çok güç dedi yani hepsinde çıkıntı oluyormuş 16 haftada tam oluşuşmuş oluyormuş

Bende anlamış degilim ama yinede anladıgım kadarıyla söyleyim :) 11 haftada cinsiyet bölgesindeki o çıkıntı yukarı dogru bakıyorsa erkek, aşagı dogru yani paralelse bedenle kız diyorlar ne kadar dogru dr lar bilir ancak :)

Teyzeleri neden benim melegime yorum yapmiyorsunuz
Canım çıkıntıyı tam göremeyince söyleyemiyorum bir şey. Pek anlamıyorum, ama kız gibi geldi. Allah sağlık versin inşallah..

Hayırlı olsun bebişiniz ilkmi , daga önce dr tahminde bulundumu birde 7 haftalıkken keseniz nasıldı ? :))
Saol canım. İlk olacak inşallah, Allah nasip ederse 12. haftada erkeğe benziyor, sanki bir çıkıntı var dedi. 14. haftada %90 erkek dedi. 17. haftada da her şeyini gördük zaten Erkek dedi. Canım valla günler nasıl çabuk geçiyor. Hatırlamıyorum. O kese ile ilgili cinsiyet tahminlerinden hiç anlamıyorum. Bak buldum 8. haftadaki resmini. Ekledim. Cinsiyetini bilmesen ne derdin :)

İlk sayfada arkadaş anlatmış canım. Nub deniyor, çıkıntının şekline göre.. ama tutmayan da oluyormuş. Benimki tam anlaşılmıyordu. Kız diyen de olmuştu erkek diyen de.
bana neden yorum yok
Allah sağlık versin.. Ben tam anlamıyorum. Nub görünmemiş sanki, ya da ben göremiyorum. Karanlık biraz. Kaç haftalık bırda? Küçük sanki. Kız olabilir sanki..

Eklentiler

• 7+5.webp
    38,2 KB · Görüntüleme: 144
Arkadaşlar banada bi yorum yaparmisiniz? 13 haftaligim. Doktor çıkıntı gördüm %60 erkek dedi. Bana bu yorum tuhaf geldi. Bu haftalarda kız bebektede çıkıntı olmaz mı?

Eklentiler

• IMG-20150526-WA0001.webp
    31 KB · Görüntüleme: 156
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…