dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

11+2 burda teyzesi ... başka bebeğimiz yok gerçi kız erkek farketmiyor ama çok merak ediyorum

Eklentiler

• bebiş.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 155
şimdi doktordan geldim 13+2 günlük %90 erkek dedi lütfen dua edin amniyosentez sonucumuz temiz çıksın sağlıklı olsun

Yorumlarda 7 erkek 3 kız gelmişti

Eklentiler

• BABY_0000.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 140
ben yorum alayım. 2. foto popo altından çekildi kızlar:)

Eklentiler

• tp9.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 162
  • tp5.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 145
Lütfen biri yorum yapsın. 16 hafta oldu daha belli değil cinsiyeti. Eski ultrason fotolarını ve yenilerini koyuyorum.

sanki erkek gibi: )

ben bu yorumu ilk mesaja yapmıştım ama farkettimki 3sene önce yazılmış: DD

Kızlar yorum yaparmısınız? 12. Haftadayız. Heyecanlıyızzz.

Eklentiler

• image.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 134
  • image.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 137
İŞTE BENDE ONDAN DOLAYI TAKILDIM CANIM. YANİ HİÇ EMİN OLAMADIM

Kizlar bende cinsiyeti cook merak edip her yolu deneyenlerdenim ve 5bucuk aylikken gösterdim oğlum pipisini nub teorisi okadar netti ki kesin kiz diyordum ve gostermedigi için hep kizdir diyorlardi ama erkek cikti.

Kizlar bende cinsiyeti cook merak edip her yolu deneyenlerdenim ve 5bucuk aylikken gösterdi oğlum pipisini nub teorisi okadar netti ki kesin kiz diyordum ve gostermedigi için hep kizdir diyorlardi ama erkek cikti.

Kizlar burda 12+4 günlük ama suan 16. Haftada iki gün önce dr gittim resim vermeyi unuttu ama sırtı dönük dedi. Lütfen yorum yapin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…