- 26 Mayıs 2015
- 246
- 172
- 18
- 38
Canım çıkıntıyı tam göremeyince söyleyemiyorum bir şey. Pek anlamıyorum, ama kız gibi geldi. Allah sağlık versin inşallah..
Saol canım. İlk olacak inşallah, Allah nasip ederse12. haftada erkeğe benziyor, sanki bir çıkıntı var dedi. 14. haftada %90 erkek dedi. 17. haftada da her şeyini gördük zaten Erkek dedi. Canım valla günler nasıl çabuk geçiyor. Hatırlamıyorum. O kese ile ilgili cinsiyet tahminlerinden hiç anlamıyorum. Bak buldum 8. haftadaki resmini. Ekledim. Cinsiyetini bilmesen ne derdin :)
İlk sayfada arkadaş anlatmış canım. Nub deniyor, çıkıntının şekline göre.. ama tutmayan da oluyormuş. Benimki tam anlaşılmıyordu. Kız diyen de olmuştu erkek diyen de.
Allah sağlık versin.. Ben tam anlamıyorum. Nub görünmemiş sanki, ya da ben göremiyorum. Karanlık biraz. Kaç haftalık bırda? Küçük sanki. Kız olabilir sanki..
Maşallah canım11+2 burda teyzesi ... başka bebeğimiz yok gerçi kız erkek farketmiyor ama çok merak ediyorum
Kız olabilir :)Lütfen biri yorum yapsın. 16 hafta oldu daha belli değil cinsiyeti. Eski ultrason fotolarını ve yenilerini koyuyorum.
Eki Görüntüle 1541456 Eki Görüntüle 1541457 Eki Görüntüle 1541459 Eki Görüntüle 1541460
Kız olabilir :)
Ben teşekkür ederim yo nubu falan görmedim bilmiyorum ama öyle 3 . Resimde sanki bizim 11 haftalık görüntümüze benzettim ondan dedim :) allahım hayırlısını versin inş. Dr tahminde bulundumu ? Siz ne hissediyosunuzYorum için teşekkür ederim. Nuba göre mi tahmininiz :)
kızlar bana da bır yorum yapınEki Görüntüle 1541597 kizlar lutfen bilen bir arkadasim bana fikrini soylesin cok merak ediyorum kiz mi erkek mi ?
İŞTE BENDE ONDAN DOLAYI TAKILDIM CANIM. YANİ HİÇ EMİN OLAMADIMCanım Bebeğin nubunu göremedim ama haklısın kız bebeklerde de çıkıntı oluyor belli bir haftaya kadar. Tecrübeli bir doktor olsa bunu bilirdi aslında. Çünkü birçok doktor bu nedenle 16. Haftaya kadar yorum yapmaktan çekiniyor. Hatta yurtdışında bu süre 20. Haftayı buluyor.
inşallahhhhSeninkinde hiçbir açılı çıkıntı olmadığı için yine yüksek ihtimal kız diyorum.
Kesin kiz canimKizlar burda 12+4 günlük ama suan 16. Haftada iki gün önce dr gittim resim vermeyi unuttu ama sırtı dönük dedi. Lütfen yorum yapin Eki Görüntüle 1542612 Eki Görüntüle 1542613 Eki Görüntüle 1542613
Seninkide kiz canmben yorum alayım. 2. foto popo altından çekildi kızlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?