Dogru tahmin etmissin canim, erkekmis :)Bana erkek gibi geldi görüntüşu allah kalbine göre versin canim
Anladım demeyim tahmin etmeye çalıştım diyim: )
Bu topiğin ilk sayfasının ilk mesajını oku, orada bişeyler anlatmış, oradan anladığım kadarıyla tahmin yürüttüm.
Kendiminkinede baktım ama çok küçük henüz oyuzden bişey anlayamadım hiç.
Dogru tahmin etmissiniz, erkekmis :)Anladım demeyim tahmin etmeye çalıştım diyim: )
Bu topiğin ilk sayfasının ilk mesajını oku, orada bişeyler anlatmış, oradan anladığım kadarıyla tahmin yürüttüm.
Kendiminkinede baktım ama çok küçük henüz oyuzden bişey anlayamadım hiç.
yardım edicek teyziş yokmuu :)Bizede yorum atarmısınız teyzeleri :))))
Bebis kız gibi geldi bana canım :))Kizlar Biz YeniYiz bu SaYfada bizde bakarmisiniz rica etsek kizmi erkekmi sizce ?? 13 hafta icerisindeYiz.
Bebis kız gibi geldi bana canım :))
Dogru tahmin etmissiniz, erkekmis :)
Canim böyle olup sonradan pipiye donen oluyormuş. ama yukarıya dik olup kız olan oluyormuş. Yani erkek olma şansı var hala. İki tane prensesin varmış inşallah bu bebisin de oğlan olur. Tahminler kesin olsa doktor zaten beklemez söyler.BöYle oluPta oGlan olan Hic Yokmu acaba ??
Benim DünYalar tatlisi iki Kizim var Bununda oGlan olmasini cok istiOrum rabbimde nasiP ederse
Bu bebis de kız gibi geldi bana12.haftama geliyorum
erkek olabilir mi.Gunaydinn boyle bir konumu varmis bizede bakin teyzelerim ☺
Eki Görüntüle 1602524
Tesekkurler drun dedigini de paylasirim insallah ☺☺Bu bebis de kız gibi geldi bana
Yanlış alıntı yapmış lelmiraya demistm
Kaç haftalık bebeğin canım? Çok küçük görünüyor 12 haftalık ultrason görüntüsü olması lazım..bize yorum gelmedii
Canim böyle olup sonradan pipiye donen oluyormuş. ama yukarıya dik olup kız olan oluyormuş. Yani erkek olma şansı var hala. İki tane prensesin varmış inşallah bu bebisin de oğlan olur. Tahminler kesin olsa doktor zaten beklemez söyler.
Buda bi Arkadasimin Bunada Bakarmisiniz Rica ediYor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?