Bana erkek gibi geldi görüntüşu allah kalbine göre versin canimDoktorum ikili testte cinsiyet yorumu yapmadi. Ama ben merakimdan 1 hafta sonra baska doktora gittim, o kiz olabilir dedi, gecen hafta bir doktora daha gittim o da erkek olabilir dedi :) Sanirim tam olarak goremediler ya da tecrubeli degiller. Kendi doktoruma 1 hafta sonra randevum var, o soyleyecektir %100 dogru bir sekilde. 12 haftalikkenki goruntusu ekte, yorumun nedir?
Bana erkek gibi geldi görüntüşu allah kalbine göre versin canimDoktorum ikili testte cinsiyet yorumu yapmadi. Ama ben merakimdan 1 hafta sonra baska doktora gittim, o kiz olabilir dedi, gecen hafta bir doktora daha gittim o da erkek olabilir dedi :) Sanirim tam olarak goremediler ya da tecrubeli degiller. Kendi doktoruma 1 hafta sonra randevum var, o soyleyecektir %100 dogru bir sekilde. 12 haftalikkenki goruntusu ekte, yorumun nedir?
Belli degil canim 14 haftada gidicem insaallah ogrenirim nasip :)erkek mi bebeğiniz bence erkek.
Nub U paralel bence kızEki Görüntüle 1600704 Kızlar 11.ve Eki Görüntüle 1600707 12. Haftada bebeğimin görüntüsü, doktor cinsiyet söylemedi. Bana da yorum yapabilir misiniz?
Ağzından bal damlıyorNub U paralel bence kız
Ağzından bal damlıyorben hep kız hissediyorum ama herkes erkek diyor bana. Ağustos sonu doktor kesin söyleyecek o zaman sonucu yazarım burdan. Çok teşekkür ederim
Tahmin sadece daha tecrübeliler de baksın da Allah gönlüne göre versinAğzından bal damlıyorben hep kız hissediyorum ama herkes erkek diyor bana. Ağustos sonu doktor kesin söyleyecek o zaman sonucu yazarım burdan. Çok teşekkür ederim
bence erkek oğlumun kağıdına benzettim sonucu bizede yazın :)Eki Görüntüle 1600704 Kızlar 11.ve Eki Görüntüle 1600707 12. Haftada bebeğimin görüntüsü, doktor cinsiyet söylemedi. Bana da yorum yapabilir misiniz?
Eki Görüntüle 1596254 kızlar benimki daha küçük ama yorumlayabilirseniz çok sevinirim
Ikiside erkekKızlar benim ikizlere de bakar mısınız?çift yumurta ikizi biri 11+1 diğeri 10+4
Kız benceşuan 18+2haftalık fakat bu görüntü yaklaşık 13 haftalıkken çekilmişti.Eki Görüntüle 1596477
Ben kızım diye bagiriyorEki Görüntüle 1600704 Kızlar 11.ve Eki Görüntüle 1600707 12. Haftada bebeğimin görüntüsü, doktor cinsiyet söylemedi. Bana da yorum yapabilir misiniz?
Pozisyon uygun değil demişlerdi nerden anladınız?lütfen cevapIkiside erkek
Kızlar bana tahminde bulunur musunuzzEki Görüntüle 1595378 Bana da önce erkeğe sonra kıza benziyor denildi sizce ne kizlar burda 13+5 diğeri 11 haftalıkEki Görüntüle 1595377
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?