- 30 Ağustos 2013
- 1.607
- 635
- 53
Ben erkeğe benzettim birini cnm.Yok mu yorum yapan?ikiz 10+4 ve 11+1
angisi CNm ya bin illa beyaz mı olcak çok net değil heralde amaBen erkeğe benzettim birini cnm.
Nub à göre kız.Sizce nub a gore cinsiyet ne ? 11+2 deyiz :)
Benimkilere de yorum yapar mısınız Üstte çift yum ikiziNub à göre kız.
Canım nubları belli olmuyor pozisyondan dolayı. Allah tamamına erdirsin :)Benimkilere de yorum yapar mısınız Üstte çift yum ikizi
ÖCanım nubları belli olmuyor pozisyondan dolayı. Allah tamamına erdirsin :)
amin bana da öyle gelmişti yan durması Lazım nub için heraldeCanım nubları belli olmuyor pozisyondan dolayı. Allah tamamına erdirsin :)
benimkinede yorumda bulunabilir misin rica etsemCanım nubları belli olmuyor pozisyondan dolayı. Allah tamamına erdirsin :)
Kıza benziyor :)mrba 11 haftalık hamileyim buda bebeğimin ultrasonu sizce cinsiyeti nedir özellikle konu sahibinden cvp ltfn ..Eki Görüntüle 1598720
nasıl anladın ben hiç göremedimKıza benziyor :)
Paralel bir uzantı var orda. Hayırlısı olsunnasıl anladın ben hiç göremedim
Doktorum ikili testte cinsiyet yorumu yapmadi. Ama ben merakimdan 1 hafta sonra baska doktora gittim, o kiz olabilir dedi, gecen hafta bir doktora daha gittim o da erkek olabilir dedi :) Sanirim tam olarak goremediler ya da tecrubeli degiller. Kendi doktoruma 1 hafta sonra randevum var, o soyleyecektir %100 dogru bir sekilde. 12 haftalikkenki goruntusu ekte, yorumun nedir?Aa ne hos olur, bir kiz bir erkek :) Allah bagislasin. Evet ilk cocuk bizim, ins bizim de sonuc iyi cikar, bakalim bir tahminde bulunur insallah doktor cinsiyetle ilgili :)
Doktorum ikili testte cinsiyet yorumu yapmadi. Ama ben merakimdan 1 hafta sonra baska doktora gittim, o kiz olabilir dedi, gecen hafta bir doktora daha gittim o da erkek olabilir dedi :) Sanirim tam olarak goremediler ya da tecrubeli degiller. Kendi doktoruma 1 hafta sonra randevum var, o soyleyecektir %100 dogru bir sekilde. 12 haftalikkenki goruntusu ekte, yorumun nedir?
Bebegimin cinsiyeti belli oldu kızlar kesin erkek nuba gore kiz yorumları gelmişti paralel olduğu için. Benim nub biraz uzun o yüzden yanılttı bizi. Doktor 12+4 te erkek dedigi halde ben kız diyodum... resmi de buydu :)
Kızlar bebegimin nubu kız gibiydi ama kesinleşti bi oğlum olacak inş. Benim nub paralel ama biraz uzun cikmisti
erkek mi bebeğiniz bence erkek.Sizce nub a gore cinsiyet ne ? 11+2 deyiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?