dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Kızlar benim ikizlere de bakar mısınız?çift yumurta ikizi biri 11+1 diğeri 10+4

Eklentiler

• image.webp
    23 KB · Görüntüleme: 156
  • image.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 129
Kızlar benim de16 haftalıkken fotosu. Dr um kız dedi yine de sizle paylaşayım dedim kız mıdır erkek mi ? Fotoda çıkıntının olduu yeri koydum tam işaretli yer

Eklentiler

• image.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 186
Sizce nub a gore cinsiyet ne ? 11+2 deyiz :)

Eklentiler

• IMG-20150803-WA0000.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 171
Yok mu yorum yapan?ikiz 10+4 ve 11+1

Eklentiler

• image.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 137
  • image.webp
    42,1 KB · Görüntüleme: 141
mrba 11 haftalık hamileyim buda bebeğimin ultrasonu sizce cinsiyeti nedir özellikle konu sahibinden cvp ltfn ..

Aa ne hos olur, bir kiz bir erkek :) Allah bagislasin. Evet ilk cocuk bizim, ins bizim de sonuc iyi cikar, bakalim bir tahminde bulunur insallah doktor cinsiyetle ilgili :)
Doktorum ikili testte cinsiyet yorumu yapmadi. Ama ben merakimdan 1 hafta sonra baska doktora gittim, o kiz olabilir dedi, gecen hafta bir doktora daha gittim o da erkek olabilir dedi :) Sanirim tam olarak goremediler ya da tecrubeli degiller. Kendi doktoruma 1 hafta sonra randevum var, o soyleyecektir %100 dogru bir sekilde. 12 haftalikkenki goruntusu ekte, yorumun nedir?

Eklentiler

• image.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 117

Doktorum ikili testte cinsiyet yorumu yapmadi. Ama ben merakimdan 1 hafta sonra baska doktora gittim, o kiz olabilir dedi, gecen hafta bir doktora daha gittim o da erkek olabilir dedi :) Sanirim tam olarak goremediler ya da tecrubeli degiller. Kendi doktoruma 1 hafta sonra randevum var, o soyleyecektir %100 dogru bir sekilde. 12 haftalikkenki goruntusu ekte, yorumun nedir?

Eklentiler

• image.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 117
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…