Allah gönlünde ne varsa saglıkla onu nasip etsin inşallah. Ogrenince bana yaz mutlaka:) benimde erkek gözüktü canım allahım saglıcakla kucagımıza versin de inşallah insan merak ediyor işte
Aminnnn canım çok sagol inşallah senin de öyle olur sende mutlaka yaz izlemeye alırım şimdi seni öğrenince mesaj atarım :)Allah gönlünde ne varsa saglıkla onu nasip etsin inşallah. Ogrenince bana yaz mutlaka
Cnm ben kız gibi gördüm ilk bebeğin miArkadaşlar merhaba benim bebegime de yorum yaparmısınız cooooooook merak ediyorummEki Görüntüle 1610281
Evet ilk bebegim canım ama daha 10+4 günlük o resimde en son o zaman gitmiştim nasıl görebildin ben genital nubu görememiştim fazla silik duruyordu acaba dikleşmişmidir şimdiye kadar bana durusu erkek gibi gelmiştiCnm ben kız gibi gördüm ilk bebeğin mi
Oooo ozaman orda cok kücükmüş annesi. Ben sadece yumuk yumuk durmasindan tahmin ettim. Ama az kalmış kontrole ögrwnirsin belki. Bnmde kontrolum bugün 14+3 olduk. Bakalim doktor söyler mi cinsiyetini. Bol bol dua edin bana gönlümden geçen erkek ama hakkımdada hayrlisi olsun diyorum. Daha doğrusu hakkımızda hayrlısı olsunEvet ilk bebegim canım ama daha 10+4 günlük o resimde en son o zaman gitmiştim nasıl görebildin ben genital nubu görememiştim fazla silik duruyordu acaba dikleşmişmidir şimdiye kadar bana durusu erkek gibi gelmişti
Kız :)Banada bakarmısınız rica etsem Eki Görüntüle 1610469
Benimkinede yorum yapabilirsen cok sevirim.Kız :)
Benimde gönlümden geçen erkek tabiki sağlıklı hayırlı evlat olsun önce inşallah rabbim gönlümüze göre hayırlı evlat versin önce biz erkek istiyoruz ama hayırsız olcaksa olmasın tabi ki allahım yardımcımız olsun doğumumuz kolay yavrularımız kucagımızda saglıcakla olsun mutlu yuvamız olsunOooo ozaman orda cok kücükmüş annesi. Ben sadece yumuk yumuk durmasindan tahmin ettim. Ama az kalmış kontrole ögrwnirsin belki. Bnmde kontrolum bugün 14+3 olduk. Bakalim doktor söyler mi cinsiyetini. Bol bol dua edin bana gönlümden geçen erkek ama hakkımdada hayrlisi olsun diyorum. Daha doğrusu hakkımızda hayrlısı olsun
kıza benziyorArkadaşlar merhaba benim bebegime de yorum yaparmısınız cooooooook merak ediyorummEki Görüntüle 1610281
sonuç nedir? meraktayız. senin ki erkeğe benziyordu tutturduk mu?Oooo ozaman orda cok kücükmüş annesi. Ben sadece yumuk yumuk durmasindan tahmin ettim. Ama az kalmış kontrole ögrwnirsin belki. Bnmde kontrolum bugün 14+3 olduk. Bakalim doktor söyler mi cinsiyetini. Bol bol dua edin bana gönlümden geçen erkek ama hakkımdada hayrlisi olsun diyorum. Daha doğrusu hakkımızda hayrlısı olsun
Eki Görüntüle 1611059 yorumları bekliyorum
Ikiz mi cnm arkasını dönmüş ilk fotoda sanki ikinci de zaten tepeden gibi tabi bunlar benim yorumum. :)))Lütfen yorum inatçılar bi dönmediler
Tepeden gibi derken ?Ikiz mi cnm arkasını dönmüş ilk fotoda sanki ikinci de zaten tepeden gibi tabi bunlar benim yorumum. :)))
Ikiz mi cnm arkasını dönmüş ilk fotoda sanki ikinci de zaten tepeden gibi tabi bunlar benim yorumum. :)))
Yani iki tane baş var gibi bana mı öyle geldiTepeden gibi derken ?
Kız mı acabaKızlaar bizede bakar mısınız acaba ben anlayamadım ilk mesaja göre 10+1deyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?