dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Evet mutlaka yaz. Benim kontrolum haftaya 16.haftaya denk geliyor. Insallah ogrenirim. Bir kızım var bir de oğlum olsun cok istiyorum
Hayirlisi canim insallah Rabbim sanada saglikli bir erkek evlat verir. Kimin neyi yoksa o agir basiyor. Hayirli evlat olurlar insallah opuldun haftaya yaz mutlaka doktor ne dedi

seninkide baya kıza benziyor.
Aminnn cnm insallah

Benimkinin son görüntüsü daha çok küçük, 12haftalıkken işte, daha önce inceledim bişey anlamamıştım ama şimdi tekrar baktımda erkek gibi, erkek kız farketmez hayırlı sağlıklı olsunda. İçimede zaten hep erkek geldi.
Hayırlısı olsun inş hepimizin hakkında.

Canim ben erkege benzettim hemde cok net bir sekilde nub dik hakkinda hayirlisi olsun insallah seninde gonlunden gecen odur
Bugun kontrole gidicem ama drum cok yogun gecen gittigimizde bisey demedi artik gercekten yavrumu merak ediom

Kizlar bizde bugun kontrolden geldik herseyi cok iyi ama cinsiyetini göremedi doktorumuz tahminde buluna bilir misinz 12+1 suan

BANADA YORUM YAPAR MISINIZ 12+3
ÇOK MERAK EDİYORUM AMA DAHA ÇOOOKK VAR SANKİ BELLİ OLMASINA

canım sana söyleyeceğim yorum üzücek seni ama çok büyük ihtimalle erkek bebiş

doktor erkeğe benziyor dedi ama bilemiyorum sizce arkadaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…