kızlar bugün dr.a gittim yorum bekliyorum sizden fotograflarda net sanırım:)
Hayirlisi canim insallah Rabbim sanada saglikli bir erkek evlat verir. Kimin neyi yoksa o agir basiyor. Hayirli evlat olurlar insallah opuldun haftaya yaz mutlaka doktor ne dediEvet mutlaka yaz. Benim kontrolum haftaya 16.haftaya denk geliyor. Insallah ogrenirim. Bir kızım var bir de oğlum olsun cok istiyorum
Canim ben erkege benzettim hemde cok net bir sekilde nub dik hakkinda hayirlisi olsun insallah seninde gonlunden gecen odur
seninkide baya kıza benziyor.
Aminnn cnm insallah
Bugun kontrole gidicem ama drum cok yogun gecen gittigimizde bisey demedi artik gercekten yavrumu merak ediomCanim ben erkege benzettim hemde cok net bir sekilde nub dik hakkinda hayirlisi olsun insallah seninde gonlunden gecen odur
Saol cnm ben de erkek hissediom artik hayirlisi bugün insallah dererkeğe benzettim.
3 kisi erkek dedi hadi bakalim hayirlisi olsun ogreneyim artikbenimkinin görüntüsüne çok benziyor adre'cim benimki erkekmiş. sanki seninki de öyle.
erkeğe benzettim, hemde baya benziyo: )
Valla herkes erkek dedi ama ben doktorum kiza benzettigi icin hala kizdan umutluymerkeğe benzettim.
canım sana söyleyeceğim yorum üzücek seni ama çok büyük ihtimalle erkek bebişCanlar ben gecenlerde paylasmistim bir yorum almistim ama tatmin olamiyorum 2 oglum var Allah bagislasin bunu cok istiyorum kiz olsun 4 yasindaki oglum bugun butungun pembe elbise alalim dedi bebege icim gitti onuda oyle gorunce suan 14 haftalik hamilegim yurtdisinda kaliyorum 20 haftalik olmayana kadar ultrason vermiyorlar tekrar bana yorum yapabilirmisiniz opuldunuz Rabbim herkese once saglikli sonrada istedigi evladi versin
erkek :)
canım nubu görünmüyor ama pozisyona göre kız :) umarım istediğin gibi olur.Valla herkes erkek dedi ama ben doktorum kiza benzettigi icin hala kizdan umutluym
Bakalim ne cikacak
kız olabilir canımEki Görüntüle 1620838 Kizlar bizde bugun kontrolden geldik herseyi cok iyi ama cinsiyetini göremedi doktorumuz tahminde buluna bilir misinz 12+1 suan
bence erkekBANADA YORUM YAPAR MISINIZ 12+3
ÇOK MERAK EDİYORUM AMA DAHA ÇOOOKK VAR SANKİ BELLİ OLMASINA
Eki Görüntüle 1620973
Tamam canim tesekkur ederimmkız olabilir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?