canım inşallah dilediğin gibi olur, duymak istediklerini söyler doktor sana da bana da :) canım ben kızımı reglimin bittiği gün yapmıştım yani yumurtlama daha olmadan önce. bi dahakine belki işine yarar. erkek için bu sefer yumurtlama günü takip edicem. yumurtlama günü yapıcam tutarsa inşallah. kız için yumurtlamadan bikaç gün önce ya da sonra yapmalıymış canım. bir de süt ürünleri çok tüketirsen kızın oluyormuş. ben çok düşkünüm süt ürünlerine mesela bir kızım var. rahmi asidik yapıyormuş süt ürünleri. x kromozom taşıyan spermler dayanabiliyormuş ancak.
Canim beyim sigara icmiyor
Ama ben iciyorum malesef.
Yumurlama gününde iliskiskiye girdiginde oglun oluyomus ve bana öyle denk geldi yine oglum oluyor. Sali günü büyük ultrason var
Orda insallah 100 yüz söylerler bide bakiyosun kiz
Ayyyinsallahhh allahim büyük
Sanki bana da öyle geldi BakAlım kismeterkek gibi duruyor canım.
hayırlı olsun tatlım kaçını haftanda öğrendinArkadaşlar bugün doktora gittim ve bebegimin kız olduğunu ögrendim. Bende nub teorisi çürüdü yani
Canim bana erkek gibi geldi sankiBenim için de bir tahminde bulunur musunuz ?
Bana da öyle geldi 10gün sonra ikili testim var belki doktor Söyler öncelikle sağlıklı olsun tabi ama insan Merak ediyorCanim bana erkek gibi geldi sanki
Emin deyilim ama.
Hayirlisi olsun canim.Bana da öyle geldi 10gün sonra ikili testim var belki doktor Söyler öncelikle sağlıklı olsun tabi ama insan Merak ediyor
canım bana da kız gibi geldi ya, bilemeyiz tabi kesin değil bunlar :)Benim için de bir tahminde bulunur musunuz ?
sağlıklı olsun kız oğlan farketmez ilk bebeğimiz yorumunuz için tşklercanım bana da kız gibi geldi ya, bilemeyiz tabi kesin değil bunlar :)
Umutlandırmak istemem ama kız nubuna benziyor. İnşallah gönlünüze göre sağlıklı bir kızınız olurCanlar ben gecenlerde paylasmistim bir yorum almistim ama tatmin olamiyorum 2 oglum var Allah bagislasin bunu cok istiyorum kiz olsun 4 yasindaki oglum bugun butungun pembe elbise alalim dedi bebege icim gitti onuda oyle gorunce suan 14 haftalik hamilegim yurtdisinda kaliyorum 20 haftalik olmayana kadar ultrason vermiyorlar tekrar bana yorum yapabilirmisiniz opuldunuz Rabbim herkese once saglikli sonrada istedigi evladi versin
Insallah dediginiz gibi olur Allahin izniyle tabi saglikli olmasi herseyden once gelir. Arkadasim turkiyeden bir doktora gostermis %99 kiz demis ama gene insan acabami diyor 12 haftalik sonuctaUmutlandırmak istemem ama kız nubuna benziyor. İnşallah gönlünüze göre sağlıklı bir kızınız olur
Aslında nuba gore cinsiyet tahmini en saglıklı olarak 12. Haftada yapılıyor diye biliyorum. Benim nuba benzettigim çıkıntı paralel duruyor.eger doktorda buna gore %99 kız dediyse bence umutlanabilirsinInsallah dediginiz gibi olur Allahin izniyle tabi saglikli olmasi herseyden once gelir. Arkadasim turkiyeden bir doktora gostermis %99 kiz demis ama gene insan acabami diyor 12 haftalik sonucta
Ayyyy canim hadi insallah. Cok dua ettim Allahin izniyle hayirlisiysa insallah 6 hafta sonra zaten ogrendigimde burayada yazacam. Ama egerki kiz olursa yaptiklarimi yazacam buraya. Ha erkek bebek icinde bilmeden yaptikalrimi belirtirim cunku hep kiz cocuk hastasi olmusumdur. Hayirlisi bakalimAslında nuba gore cinsiyet tahmini en saglıklı olarak 12. Haftada yapılıyor diye biliyorum. Benim nuba benzettigim çıkıntı paralel duruyor.eger doktorda buna gore %99 kız dediyse bence umutlanabilirsin
Evet mutlaka yaz. Benim kontrolum haftaya 16.haftaya denk geliyor. Insallah ogrenirim. Bir kızım var bir de oğlum olsun cok istiyorumAyyyy canim hadi insallah. Cok dua ettim Allahin izniyle hayirlisiysa insallah 6 hafta sonra zaten ogrendigimde burayada yazacam. Ama egerki kiz olursa yaptiklarimi yazacam buraya. Ha erkek bebek icinde bilmeden yaptikalrimi belirtirim cunku hep kiz cocuk hastasi olmusumdur. Hayirlisi bakalim
benimkinin görüntüsüne çok benziyor adre'cim benimki erkekmiş. sanki seninki de öyle.
Sizce cinsiyeti nedir nup teorisine gore
Benim için de bir tahminde bulunur musunuz ?
Canlar ben gecenlerde paylasmistim bir yorum almistim ama tatmin olamiyorum 2 oglum var Allah bagislasin bunu cok istiyorum kiz olsun 4 yasindaki oglum bugun butungun pembe elbise alalim dedi bebege icim gitti onuda oyle gorunce suan 14 haftalik hamilegim yurtdisinda kaliyorum 20 haftalik olmayana kadar ultrason vermiyorlar tekrar bana yorum yapabilirmisiniz opuldunuz Rabbim herkese once saglikli sonrada istedigi evladi versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?