hayirlisi olsun canim..Arkadaşlar bugün doktora gittim ve bebegimin kız olduğunu ögrendim. Bende nub teorisi çürüdü yani
sen ne kadarlik hamilesin canim?ayy ben de erkek çok istiyorum. eşiniz sigara tüketiyor mu?tüketmeyenlerin erkek bebeği oluyor genelde. bi de süt ürünleri çok tüketir misiniz?
canim onunla pek ilgisi yok bence benim esim sigara iciyor ve iki oglum var simdi gene hamileyim Allahtan dua ediyorum insallah kiz olur die rabbim gonlunuze gore insallah erkek verir banada kiz veririayy ben de erkek çok istiyorum. eşiniz sigara tüketiyor mu?tüketmeyenlerin erkek bebeği oluyor genelde. bi de süt ürünleri çok tüketir misiniz?
Canim beyim sigara icmiyorayy ben de erkek çok istiyorum. eşiniz sigara tüketiyor mu?tüketmeyenlerin erkek bebeği oluyor genelde. bi de süt ürünleri çok tüketir misiniz?
Âmin inşallah Allah banada nasip etsin sizede inşallah.kız istediğim için yanlış Değerlendirmeler oluyor.tabiki evlat evlâttır başımın üstünde yerleri var farketmez ama keşke olsa demedinden duramıyorum.ilk oğlumdada erkek olsun istemiştim.her insan içinden mutlaka bişeyler geçirir.bende resim attım baya burdaki arkadaşlar çok tecrübeli bakarlarsa çok sevinirim.zaten pzt. Günü doktor bişeyler Söyler mutlaka. BaBenim esim sigara ictigi halde iki oglum var bence sigaradan kaynaklanmiyor Allah insallah gonlunuzdekini verir bende cok kiz istiyorum tekrar hamileyim hayirlisi bakalim
canim onunla pek ilgisi yok bence benim esim sigara iciyor ve iki oglum var simdi gene hamileyim Allahtan dua ediyorum insallah kiz olur die rabbim gonlunuze gore insallah erkek verir banada kiz veriri
Canim bana erkek gibi geldi,Arkadaslar banada yorum yaparmisiniz arkadasimin ultrason resmi
Merhaba arkadaşım cinsiyetimizi öğrendik bir oğlumuz olacak inşallah yani senin tHmin ve rüzgargülü teyzemizi tahminleri doğru çiktı.Yeşimkaan erkek gibi geldi bana ☺
Hayirli ugurlu olsun canim.Merhaba arkadaşım cinsiyetimizi öğrendik bir oğlumuz olacak inşallah yani senin tHmin ve rüzgargülü teyzemizi tahminleri doğru çiktı.
Tebrik ederim canım. Kız annesi olmak harika bir duygu. Sağlıkla kucağına alırsın inşallahArkadaşlar bugün doktora gittim ve bebegimin kız olduğunu ögrendim. Bende nub teorisi çürüdü yani
Nedense benimde ikincide kızmış gibi geliyor. Bugün eşim farkında olmadan bebekten bahsederken kızım dedi. İçine dogdu sanırım. Bende ögrensemde rahatlasam. Bi de senin ikili testinde beta hcg kaç cıkmıstı canım. Ona gore de bir yorum yapıyorlarArkadaşlar bugün doktora gittim ve bebegimin kız olduğunu ögrendim. Bende nub teorisi çürüdü yani
Allah saglikla kucağına almayı nasip etsin gülüm.Merhaba arkadaşım cinsiyetimizi öğrendik bir oğlumuz olacak inşallah yani senin tHmin ve rüzgargülü teyzemizi tahminleri doğru çiktı.
70 cikmisti ama ben ona fazla güvenmiyodum açıkcası. Ama tuttu bu sanırımNedense benimde ikincide kızmış gibi geliyor. Bugün eşim farkında olmadan bebekten bahsederken kızım dedi. İçine dogdu sanırım. Bende ögrensemde rahatlasam. Bi de senin ikili testinde beta hcg kaç cıkmıstı canım. Ona gore de bir yorum yapıyorlar
ben hamile değilim canım cesaret edemiyorum :) erkek olcağını bilsem bugün durmam yaparım hemen :)sen ne kadarlik hamilesin canim?
canım seninki çok minik ama bana kız gibi geldi :)Eki Görüntüle 1618622 Kızlar rica etsem benm miniginde yorum yapmisiniz ters yüklemesi ya offf
erkek gibi duruyor canım.Sizce cinsiyeti nedir nup teorisine gore
inşallah canım herkesin dileği kabul olsun. benim eşim sigara tüketiyor ve ben erkek bebek istiyorum. umarım sigaranın etkisi yoktur.Benim esim sigara ictigi halde iki oglum var bence sigaradan kaynaklanmiyor Allah insallah gonlunuzdekini verir bende cok kiz istiyorum tekrar hamileyim hayirlisi bakalim
canim onunla pek ilgisi yok bence benim esim sigara iciyor ve iki oglum var simdi gene hamileyim Allahtan dua ediyorum insallah kiz olur die rabbim gonlunuze gore insallah erkek verir banada kiz veriri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?