cnm bence erkek bu cikinti yukari dogru oldugu icin baska arkadaslar ne yorumlarlar bakalim..hayirlisi olsunArkadasimin 12 haftalik ultrason resmi sizlerden yorum bekliyoruz opuldunuz
Sanki kiz gibi duruyo ama ben de daha tam nub neresi anlayamadimMerhaba ben hiç anlayamadım bu görüntüler 2lide 12+3te çekildi yorumlarınızı bekliyorm
hayirli ugurlu olsun canim.Selam canm arkadasim icin yorum istemistim erkege benzetmisin gercektende erkek cikti bugun doktor kontrolu vardi. Goren herkes kiz saniyordu cunku yuzunde cok lekele
Erkek gibi canimkızlar merhaba...benim bebişimede bi bakarmısınız...ben hiç anlamıyorum da....
Ağzından bal damlıyorSanki kiz gibi duruyo ama ben de daha tam nub neresi anlayamadim
Banada bakarmısın?Erkek gibi canim
Ekleyebildim ki bilmiyorum kizlar yorum bekliyorum netesi nub anlayamadim
Benimkine de bakarmısınızNub gözükmüyo canim
Benim tahminim kiz.
Bende pek anlamam ama nedense bana.kiz gibi geldiKızlaaaaaaar benimkinede bakın hicc anlamadım nub teorisini neresine bakacagımıda anlamadım :)
CKızlaaaaaaar benimkinede bakın hicc anlamadım nub teorisini neresine bakacagımıda anlamadım :)
Cok kücük canim ya bi cikinti var sankiEki Görüntüle 1623368 kızlar 10+2. Belki daha erken ama tahmin yürütülebilir mi? Tahmini olab var mı?
C
Cok kücük canim ya bi cikinti var sanki
Kiz diyorum tahminen.
aa canım kız istiyordun değil mi, sağlıkla gelsin üçüncü bebişin. erkeğe benziyordu nubu da.Selam canm arkadasim icin yorum istemistim erkege benzetmisin gercektende erkek cikti bugun doktor kontrolu vardi. Goren herkes kiz saniyordu cunku yuzunde cok lekele
bu da çok bariz erkek canım ben öyle benzettim.Arkadasimin 12 haftalik ultrason resmi sizlerden yorum bekliyoruz opuldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?