bariz erkek canım bu daKızlar Dr 12. Haftada kız dedi 13. Haftada erkek. Sizce cinsiyeti ne. Bu haftada erkek olsa bu kadar belli olur mu. Resimde okla gosteriyo
tam net çıkmamış ama sanki kız. hiç emin olmayarak söylüyorum bunu.Kızlaaaaaar bizede yorum yapar mısınızzzzzz acaba ikili testimizide yaptık 2 eylüldeee bu da ultrason resmimiz
sanırım erkek canım ama net değil pek sanki.Ekleyebildim ki bilmiyorum kizlar yorum bekliyorum netesi nub anlayamadim
canım ben anlayamadığım için yorum yapmıyorum sana.Ağzından bal damlıyorAnlayamadın ama hissettin sanırım sen:)anlayan biri daha baksa bana keşke herkese yorum yapılmış bana neden yapılmadıki ..sağol cnm benm yazman yeter
Cevap vermen yeter teşekkür ederimcanım ben anlayamadığım için yorum yapmıyorum sana.
cnm senin bebegin erkekKızlar bi benim minigime de bakarmisiniz rica etsemEki Görüntüle 1624912 Eki Görüntüle 1624913 Eki Görüntüle 1624914
Bende erkek hissediyorum tabi hiç farketmez yeterki saglikli olsun.sagol canım yalnız ben o baktığınız yeri göremiyorum yahu nasıl görüyorsunuzcnm senin bebegin erkek
kiza benziyo cnm benceKızlar sizce benim bebeğim ne tahmin edermisiniz
13 haftalik canim. Sence ne yapmaliyim? Doktor mu değiştirelim yoksa boyle seyler normal mi ? . Sadece 10 gun icerisinde nasil boyle karar degistirebildi doktorum anlamadim.Gzm9192 Nubu kaybolmus sanki kac haftalik burda yada gozukmuyo resimde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?