benim gordugum kadariyla kiz cocugu bu cnm..Bu da benim 12+3 yorumlarsanız sevinirim
Kızlar yorum yapın lütfen bende çok merak ediyorum benim bebis imde 13 haftalik bu resimde
Sağol canim hayırlısı olsun artıkkiza benziyo cnm bence
Ben kıza benzettimfotografim bu kizlar. her kontrolde ya kesin erkek ya kesin kiz oluyor. anlamadim bende tahminleri alabilirmiyim.
Nasil anladin canim. Ben nubu goremedim . Bacagi gelmis sanirim. Artik hayirlisi..Ben kıza benzettim
Senin bebisine doktorun yaptimi bi tahmin?Ben kıza benzettim
Kesin değil ama kıza benziyo dedi bu teoriye göre baktı Dr daSenin bebisine doktorun yaptimi bi tahmin?
Bence erkek gibiBu da benim 12+3 yorumlarsanız sevinirim
Bize de yorum yapar misin prenses2Bence erkek gibi
Canım pek bişey anlamadim seninkinden allah gönlüne göre versin inşallahBenim bebisime de yorum yapan olurmu acaba burda 10+6 haftalik
biri erkek dedi şimdi sen kız ne olacak bu bebek yaaCa
nim seninki kiz
bana da kız gibi geldi canımBu da benim 12+3 yorumlarsanız sevinirim
:) canım onların biri erkek biri kız demekki. bi tane kız nubu görmüştük, doktorunda erkek olanı görmüş demekki.Kızlar Dr ikizlerimden birine önce kız dedi sonra yok erkekmiş dedi bacaklarını tam açınca Görmüş hatta eşime de gösterdi ama gene net bişey söylemiyeyim diyor neden ki zaten diğeri hiç göstermiyor devletteki Dr lar da pek Nazlı
Bilemiyorum artık bu haftada net Olmasını isterdim ama bklm Hayırlısı neyse o olsun:) canım onların biri erkek biri kız demekki. bi tane kız nubu görmüştük, doktorunda erkek olanı görmüş demekki.
Canim benimki tahminbana da kız gibi geldi canım
Benimkine erken dogum olabilir diyor doktor cok korkuyorum, henüz 5 aylik.Canim benimki tahmin
Birazdaha bekle yeni resim koy degerlendirmeyi yeniden yapariz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?