Hayırlısı canım 6 ekimde detaylı ultrasonım var doktorum söyleyebilir ilk cocugum zaten önemli degıl hıc ama oglum yada kızım dıye sevmek ıstıyorum karnımı evet massllh cok buyumus yavrum elı ayaklarıda kıpır kıpırdı bakalım ne cıkıcakBelli degil hiç cikinti var gibi erkek olabilir ama kesenin sekli cok düzgün kiz da olabilir. Benim ki belli değil cinsiyeti cevreden kiz tabirleri yapiliyor 10 haftalik görüntüsü et parcasi gibi bunun kafasi falan cok belki yapisi erkek gibi geldi ama amin degilim :/
Hayırlısı canım 6 ekimde detaylı ultrasonım var doktorum söyleyebilir ilk cocugum zaten önemli degıl hıc ama oglum yada kızım dıye sevmek ıstıyorum karnımı evet massllh cok buyumus yavrum elı ayaklarıda kıpır kıpırdı bakalım ne cıkıcak
Tamam canım yazıcam ismini etiketler bildiririmBen erkek diyorum sen gene yaz merak ederim. Cikintida var sanki genede hayirlisi
3. Kiziniz hayirli olsun :))Selam hanimlarrr
Kizlar cok tereddut icindeyim, lutfen biri bebisimin fotosuna bakip bana kiz olmadigini soyliyebilirmiIki tane guzeller guzeli kizlarim var, 3 cu saglikli bir erkek bebek olmasinu çok arzuluyorum ama sanki bu da kiz gibi geldi bana. Sol alttaki 3 take parallel çizgi buna isaret sanki?
fotoda bebegimiz 13 haftaya yakin.
Canım allah gönlüne göre versin inşallah benimde iki tane kızım var üçüncü bebeğim geliyo 15 haftalik hamileyim bana doktor kıza benziyo gibi dedi ama kesin bişey demedi içimde hep bi umut var inş busefer erkektir buraya koydum resim ikincisi yorum yaptı kesin kiz dediSelam hanimlarrr
Kizlar cok tereddut icindeyim, lutfen biri bebisimin fotosuna bakip bana kiz olmadigini soyliyebilirmiIki tane guzeller guzeli kizlarim var, 3 cu saglikli bir erkek bebek olmasinu çok arzuluyorum ama sanki bu da kiz gibi geldi bana. Sol alttaki 3 take parallel çizgi buna isaret sanki?
fotoda bebegimiz 13 haftaya yakin.
Bence erkekBenim bebisime de cinsiyet yorumu yapabilirmisnz Eki Görüntüle 1630161
Ladeyna bana da yorum yaparmisin nub cikintisi çok büyük kız gibi ama erkeğe dönen nub olabilirmi sence
Ladeyna senden yorum istedim ama ismini etikeyetleyemedigim için göremiyorum galiba bu sayfada resim koydum bana da bakarmisin3. Kiziniz hayirli olsun :))Orkd
Erkek oldugunu dusunuyorumLadeyna bana da yorum yaparmisin nub cikintisi çok büyük kız gibi ama erkeğe dönen nub olabilirmi sence
Ayy ciddimisin inşallah ağzına sağlıkErkek oldugunu dusunuyorum
Canım benim bebeğim de öyle bir yuvarlak vardı doktor midesi dedi ama sende iki tane biri mide ikincisi ne bilemiycemKızlar bi sorum var bugün ultrasona girdim bebeğim kızmış resimde bebeğimin gövdesindeki iki nokta ne acaba merak ettim kol mu acaba merak etttim
Yok canım dirsekleri değildir bence iç organlarıKalp olabilir mi canım acaba yada dirsekleri mi ki
Benim bebeğime sende yorum yapsana anliyomusun biraz bu teoridenKalp olabilir mi canım acaba yada dirsekleri mi ki
Kıza benzettim seninkini nubu düz çünküBenim bebeğime sende yorum yapsana anliyomusun biraz bu teoriden
Cnm iç organ 2 boyutlu ultrasonda gözükür müYok canım dirsekleri değildir bence iç organları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?