dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Hayırlısı canım 6 ekimde detaylı ultrasonım var doktorum söyleyebilir ilk cocugum zaten önemli degıl hıc ama oglum yada kızım dıye sevmek ıstıyorum karnımı evet massllh cok buyumus yavrum elı ayaklarıda kıpır kıpırdı bakalım ne cıkıcak

Ben erkek diyorum sen gene yaz merak ederim. Cikintida var sanki genede hayirlisi

Kızlar benim bebegime 13 haftalikken 82 gr dedi doktor ama internetten okuduğuma göre 13 haftalik bebek 25-30 gr olurmuş hadi en fazla 40 gr olsun benimki 82 gr sizce normalmi sizin bebekleriniz 13 haftalikken kaç gr dı

3. Kiziniz hayirli olsun :)) Orkd

Canım allah gönlüne göre versin inşallah benimde iki tane kızım var üçüncü bebeğim geliyo 15 haftalik hamileyim bana doktor kıza benziyo gibi dedi ama kesin bişey demedi içimde hep bi umut var inş busefer erkektir buraya koydum resim ikincisi yorum yaptı kesin kiz dedi

Kızlar bi sorum var bugün ultrasona girdim bebeğim kızmış resimde bebeğimin gövdesindeki iki nokta ne acaba merak ettim kol mu acaba merak etttim

Eklentiler

• image.webp
    9 KB · Görüntüleme: 84
Kızlar bi sorum var bugün ultrasona girdim bebeğim kızmış resimde bebeğimin gövdesindeki iki nokta ne acaba merak ettim kol mu acaba merak etttim
Canım benim bebeğim de öyle bir yuvarlak vardı doktor midesi dedi ama sende iki tane biri mide ikincisi ne bilemiycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…