Erkek ay aman yazamadim yahuuu cikinti yukarda canim erkek bu bebekKızlarrr kimse yokmu nereye koyboldunuz yorumlarınızı bekliyoruz
Cikinti yok kiz sankiEki Görüntüle 1636579
Kızlar merhaba, biz burada 10+2 yiz :) Buradaki yorumlara bakarak bebişimin kız olduğunu tahmin ediyorum ancak sizin de fikirlerinizi almak istiyorum. Sizce kız mıdır teyzeleri bebişim
KAc haftalik burda bebeisin daha cok küçük teoriye göre kiz çünkü yuvarlak görüntüsüMerhaba benim bebegede tahmin yürütürseniz çok sevinirim :)
Eki Görüntüle 1636806
KizAy günaydın kızlar bende cimsiyetini heyecanla bekliyorum benim bebişimede bakıverin ablaları :)
Canim sanki erkek gibi emin degilim. @ladeynaa gel balimEki Görüntüle 1636375 Eki Görüntüle 1636376 bu kuzenimin bebisi bizede bi tahmin yaparmisiniz? :)
Ay günaydın kızlar bende cimsiyetini heyecanla bekliyorum benim bebişimede bakıverin ablaları :)
cnm msj yazdgn yerin altnda dosya yukle yaziyor ordan yuklycksn resmiherkesin bebeği sağlıkla gelsin inşallah.Bizde daha yolun başındayız ama çok merak ediyoruz cinsiyeti fotoğraf koyma işini öğrenirsem hemen fikirlerinizi almak istiyorum ama hiç anlamıyorum ben
ben pek anlamyrm ama ķiz gbi duryo cnm arkdslr gorene kadr bi yorm yapym dedim Allah saglikla kucgmza vermyi nasp etsn insallahbecerebildim mi bilmiyorum ama inşallah olmuştur, bu 2.mesajım, bir yandan daha testimize bile girmedik sağlık nasip etsin Rabbim diyorum ama bir yanım meraklı, ilk olunca gönlümden geçene dur diyemiyorum. Çok sağoll
Eki Görüntüle 1637443 Eki Görüntüle 1637444 Eki Görüntüle 1637443
ben pek anlamyrm ama ķiz gbi duryo cnm arkdslr gorene kadr bi yorm yapym dedim Allah saglikla kucgmza vermyi nasp etsn insallah
onemli diil cnm dedigm gibi pek anlmyrm ama hayrlsi olsnAmin inşallahRabbim inşallah nasip eder ağzından bal damlıyor, sağlıkla gelsin hepimizin yavruları. Bakalım ne diyecek diğer arkadaşlar, Allah razı olsun güzel cevabın için
Canım cikinti gibi görünen göbek kordonu değildir demi birde bebek tam sırt üstü yatmiyo o yüzden cikintinin şekli degisebilirmi acabaErkek ay aman yazamadim yahuuu cikinti yukarda canim erkek bu bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?