dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Ay günaydın kızlar bende cimsiyetini heyecanla bekliyorum benim bebişimede bakıverin ablaları :)
Ben cok okudum ama hala anlayamiyorum tam olarak. Heyecanla bekliylrum anlayn arkadaslarin yorumlarini:) Ama sizinkini erkek gibi hissettim. Insallah gonlunuze gore olur.

KAc haftalik burda bebeisin daha cok küçük teoriye göre kiz çünkü yuvarlak görüntüsü
Küçük canım 2 aylık demişti doktor bide bacaklarını karnına doğru çekmişti ondanda daha küçük görünüo:) hayırlısı ben zaten kız olsun çok istiyorm

Kizlar Burda tahmin yapilip tersi cikan varmi Yoksa doktorlarinizda burdaki tahminleri onayladi mi

Kızlar çok mu erken bilemedim ama yine de yorumlarınızı bekliyorum :)

Demee :) olsun saglik olsun yanilma payi var mi dersin degisir mi ki:)) Kiz takintisi var da bende ondan bu sacmalamam sagol cok simdiden. Su nub olayi bacak arasindaki yer mi canim bende senden ogrendim yorumlarindan ama bi anlayamadim.

Ilk bebegin sanırım. :) Ilk attigin resimde bi cikinti var yukari dogru uzanmis erkek yani ben napiyim 2 oğlum var 3. Cinsiyetini daha ogrenemedim. Rabbim hayirli evlat versin üzülme ama bebegin erkek ))))

Dogru ciktii doktor %80erkek dedi:)) tesekkur ederim tekrar
Ay canim benim ayni haftalik bebegimiz resimleriyle karsilastirmistim senin resmini benimki et parcasi gibiydi seninkinin kafasi net belliydi ben ona istinaden yapmistim o yorumu bu durumda benimki kiz yarin randevum var bi kesinlesse artik ya of uykularim kacti

Hadi ya ahahah hayirlisi neyse o olsun canim allah gonlune gore versin :)

Ilk bebegin sanırım. :) Ilk attigin resimde bi cikinti var yukari dogru uzanmis erkek yani ben napiyim 2 oğlum var 3. Cinsiyetini daha ogrenemedim. Rabbim hayirli evlat versin üzülme ama bebegin erkek ))))

Rabbim insallah sana nur yuzlu bi kiz evlat versin o zaman. Amin insallah ben eskiden beri kiz cocuk istiyorum hatta hamileligimden beri herkes kiz anasi olucaksin ruyalarimda gordum falan diye gazliyordu beni. Ama ilk cocuk saglikli hayirli olsun varsin erkek olsun:) Uzuntu degilde bi sizlama bi beklenti hahha napalim kismet :))) Rabbim uzun omur saglik versin oglana onu da susleyiveririz:)

Ben cok okudum ama hala anlayamiyorum tam olarak. Heyecanla bekliylrum anlayn arkadaslarin yorumlarini:) Ama sizinkini erkek gibi hissettim. Insallah gonlunuze gore olur.
:) ben hep kız hissettim ama bilmiyorum canım bakalım bi arkadaşta kız dedi erkek tahmini olan ilk sensin hayırlısı olur inşallah doktor söylesede öğrensek tahminlerde kalmasak :)

Aynen öyle sagligini sihhatini tam versin rabbim inşallah

:) ben hep kız hissettim ama bilmiyorum canım bakalım bi arkadaşta kız dedi erkek tahmini olan ilk sensin hayırlısı olur inşallah doktor söylesede öğrensek tahminlerde kalmasak :)
Benim tahminler fos canim anlamiyorum pek zaten kiz kiz dedim erkek cikmak uzere benimki ama zaten hep diyodum bu kiz aski bu kadar kesin erkek olacak benim oyle olmak uzere galiba:)) Ama insallah gonlune gore saglikli hayirli bir minik olur:)

10+2 canım çok mu erken anlamak için

Benim bildigim kadariyla dr lar bebegin cinsiyetini 9 haftalikken tahmin edebiliyor.
Herhangi aldirma ihtimaline karsi söylemeleri hipokrat yemini ettikleri icin yasak oldugunuda biliyorum.
Cikinti yok sanki kiz bide senden ricam bu bebisin ilk ultrason resmini koy bakalım 7-8 haftalik olan varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…