dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Kizlar herkesin fikirlerine acigim tabi agziniza saglik ama cok guvendigim 3 4 yorumcu var burda:) bi tanesi erkek dedi bi de sizler baksaniz bizim minigin nubu ne gosteriyo:)))
Tam hazieliyim kendimi buna @ladeynaa P Prenses 2

kızlarr ben bugün öğrendim kızım oluyormuss..burda genelde erkek demişlerdi ama bi iki arkadsta kız demişti...doktorum kesin kız dedi bugün..

Ilk bebegin sanırım. :) Ilk attigin resimde bi cikinti var yukari dogru uzanmis erkek yani ben napiyim 2 oğlum var 3. Cinsiyetini daha ogrenemedim. Rabbim hayirli evlat versin üzülme ama bebegin erkek ))))
yinemi tutturamadm orkd ben bu isi ogrnmycm galiba bidaha yorm yapmym bari

Ben cok okudum ama hala anlayamiyorum tam olarak. Heyecanla bekliylrum anlayn arkadaslarin yorumlarini:) Ama sizinkini erkek gibi hissettim. Insallah gonlunuze gore olur.
beyazk post: 42719051 .!.:
kızlarr ben bugün öğrendim kızım oluyormuss..burda genelde erkek demişlerdi ama bi iki arkadsta kız demişti...doktorum kesin kız dedi bugün..

Buraya attigin resmi tekrar atarmisin? Merak ettim yada kacinci sayfadaydi onu söyle simdi kac ayliksin o resmi attiginda kac ayliktin canim hayirli olsun

Hep kiz bebek isterdim sabah 11 haftalik nub un erkege benzedigini ogrenince hayirlisi deyip kabullenmeye baslamistim senin yorumu gorunce anaaam dedim. Sonucta Rabbim daha ilk gunden belli ediyor cinsiyeti ama doktorlari bile yaniltabiliyor goruntuler. Bekleyip gorecegiz galiba. Saglikla kucagina al insallah fistigi:))

Orkd canim ya bi de bana bakarmisin bi doktor kız dedi birisi erkek....benimde aklim karisti

Eklentiler

• 20150918_155536.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 80
  • 20150918_155520.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 93
Benim tahminler fos canim anlamiyorum pek zaten kiz kiz dedim erkek cikmak uzere benimki ama zaten hep diyodum bu kiz aski bu kadar kesin erkek olacak benim oyle olmak uzere galiba:)) Ama insallah gonlune gore saglikli hayirli bir minik olur:)
Amin canım bendede kız sevdası var ama ne olacak :) Allah hakkımızda hayırlısını eylesin inşallah :)

kızlar gecenlerde ultrasyon ftgrfımızı koymustum ve kıza benzetılmıstı ama cok net degldı ftgrfmz smdı 14+1 olduk bayramdan snrakı hafta randevumuz var acaba artık ogrenebılır mıyım cook merak edıyrm ılk gebelgm cok heycanlyzz sızın mesajları okuyrak bu zamnları gecrmeye clsıorum

Orkd canim ya bi de bana bakarmisin bi doktor kız dedi birisi erkek....benimde aklim karisti
Ikinci resimden bisey anlamadim ama ilk resim kiz dr neresini görüp erkek dedi çözemedim ilk gördüğüm ve benim kiza benzettigim resim cocugun durusu acisindan bana oyle gelmis de olabilir kac aylik bu resimde?
Bana sorarsan kiz diyorum

Var evet. birisi 6+3 diğeri 7+1 en sonuncuyu da tekrar ekliyorum.

Fotoğraflar Kocaman olmuş telefondan yükleyince kusura bakmayın kızlar :) yazarım tabii sana. Bana kız gibi geliyor ama teorim falan yok sadece his :) çok teşekkürler yorumun için.

Kızlar bakiyorum bakiyorum anlamıyorum lütfen bide benimkine bakın sizce bu kız mi erkek mi 11 hafta 5 günlüğüz burda

Eklentiler

• IMG_20150921_221112.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 75
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…