- 21 Eylül 2015
- 269
- 388
- 23
yinemi tutturamadm orkd ben bu isi ogrnmycm galiba bidaha yorm yapmym bariIlk bebegin sanırım. :) Ilk attigin resimde bi cikinti var yukari dogru uzanmis erkek yani ben napiyim 2 oğlum var 3. Cinsiyetini daha ogrenemedim. Rabbim hayirli evlat versin üzülme ama bebegin erkek ))))
Ben cok okudum ama hala anlayamiyorum tam olarak. Heyecanla bekliylrum anlayn arkadaslarin yorumlarini:) Ama sizinkini erkek gibi hissettim. Insallah gonlunuze gore olur.
beyazk post: 42719051 .!.:kızlarr ben bugün öğrendim kızım oluyormuss..burda genelde erkek demişlerdi ama bi iki arkadsta kız demişti...doktorum kesin kız dedi bugün..
Aman bosver sen oyle gormussundur ben boyle belki benimkide yanlıştir sen yap yorumunuyinemi tutturamadm orkd ben bu isi ogrnmycm galiba bidaha yorm yapmym bari
Canim fotografin kacinci sayfadaydi tekrar bakmak istedimkızlarr ben bugün öğrendim kızım oluyormuss..burda genelde erkek demişlerdi ama bi iki arkadsta kız demişti...doktorum kesin kız dedi bugün..
kızlarr ben bugün öğrendim kızım oluyormuss..burda genelde erkek demişlerdi ama bi iki arkadsta kız demişti...doktorum kesin kız dedi bugün..
Canim fotografin kacinci sayfadaydi tekrar bakmak istedim
Canim fotografin kacinci sayfadaydi tekrar bakmak istedim
Canim fotografin kacinci sayfadaydi tekrar bakmak istedimkızlarr ben bugün öğrendim kızım oluyormuss..burda genelde erkek demişlerdi ama bi iki arkadsta kız demişti...doktorum kesin kız dedi bugün..
Tesekkurler canim hayirlisi olsun.tekrar yükleyim cnm:)
Amin canım bendede kız sevdası var ama ne olacak :) Allah hakkımızda hayırlısını eylesin inşallah :)Benim tahminler fos canim anlamiyorum pek zaten kiz kiz dedim erkek cikmak uzere benimki ama zaten hep diyodum bu kiz aski bu kadar kesin erkek olacak benim oyle olmak uzere galiba:)) Ama insallah gonlune gore saglikli hayirli bir minik olur:)
Ikinci resimden bisey anlamadim ama ilk resim kiz dr neresini görüp erkek dedi çözemedim ilk gördüğüm ve benim kiza benzettigim resim cocugun durusu acisindan bana oyle gelmis de olabilir kac aylik bu resimde?Orkd canim ya bi de bana bakarmisin bi doktor kız dedi birisi erkek....benimde aklim karisti
Gobek kordonu yaniltmis demekki bacaklariyla kapatmis zaten ben erkek mindedim bu bebege simditekrar yükleyim cnm:)
Benim bildigim kadariyla dr lar bebegin cinsiyetini 9 haftalikken tahmin edebiliyor.
Herhangi aldirma ihtimaline karsi söylemeleri hipokrat yemini ettikleri icin yasak oldugunuda biliyorum.
Cikinti yok sanki kiz bide senden ricam bu bebisin ilk ultrason resmini koy bakalım 7-8 haftalik olan varsa
Var evet.Eki Görüntüle 1637752 Eki Görüntüle 1637753 Eki Görüntüle 1637754 birisi 6+3 diğeri 7+1 en sonuncuyu da tekrar ekliyorum.
Fotoğraflar Kocaman olmuş telefondan yükleyince kusura bakmayın kızlar :) yazarım tabii sana. Bana kız gibi geliyor ama teorim falan yok sadece his :) çok teşekkürler yorumun için.Canim bu resimlere göre bebegin erkek yani burdaki okudugum teorilereden yola çıkıyorum.
Ilk resmi cizgi seklide ve kesenin solundaysa erkek diyor buradaki forumlar cok merak ettim senin bebegini cinsiyetini ogrenjnce yaz lutfen bence erkek bebegin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?