Cikinti yok kiz sanki
Ay nebileyim zaten ultrasonu okadar kötüydü ki...bi zaman çocuğun neresi nerde anlayamadim bile....halbuki ilk doktorumun ultrasonu cok iyiydi...burda 13+4 haftalik.12+3 haftalik resimlerimizi de atiyorum şimdi....Ikinci resimden bisey anlamadim ama ilk resim kiz dr neresini görüp erkek dedi çözemedim ilk gördüğüm ve benim kiza benzettigim resim cocugun durusu acisindan bana oyle gelmis de olabilir kac aylik bu resimde?
Bana sorarsan kiz diyorum
Cikinti falan göremedim kız gibi geldi bana
Bugun artık kesin öğrenicem inşallah size yazarımCikinti falan göremedim kız gibi geldi bana
Kızlar yorumlarinizi bekliyorum yine lütfen kemik yapısından kafa şeklinden anlayan arkadaslar yorum yaparsanız sevinirim
Kızlar bu bnm oğlum 10+1 günlük burda dr bize erkek demişti. Biz de net bi şekilde gördük nub yukarı doğru. Karşılaştırma açısından ekliyim dedim.
Canım bu bnm ilk hamileliğim bi oğlum oldu çok şükür. Şuan 2. ye hamileyim 8 haftalık daha. Doktorumun usg aleti de çok iyiydi fotoya baktıysan çok net bi çıkıntı var yukarı doğru. Böyle olursa erkek. Ama çıkıntı paralel gidiyosa kız oluyo. Bunu anlamak için net bi foto lazım cnm. Bakıyorum konunaNe kadar erken soylemis cinsiyetini ya 11+2 d egittik en son hic bisey demedi bizim ki. Saglikla kucsginiza almayi nasip etsin Rabbim.
Ben hala anlamiyorum su nub olayini. Bebeklerimizin cinsiyetleri altina konum var ordan baksana canim anliyosan. Ben hic ayird rdemedim cunku
Gözün aydın canım darısı benim başımaEki Görüntüle 1638208 Kızlar benim bebeğim belli oldu bir arkds erkek bir arkds nubu göremedipi için kzı demişti oğlum oluyor inşallah kız süsleme hayalleri başka bahara kaldı gelin süsleriz artık:)
Gözün aydın canım darısı benim başıma
Amin cnm sen erkekmi istiyorsun?Gözün aydın canım darısı benim başıma
E r k e kKızlar tahminlerinizi bekliyorum bende12+4 deyiz bugün doktor 3 gün önden gidiyor dedi cinsiyetle ilgili bisey söylemedi bizde hic sormadık eve gelince aklıma geldi ne diyosunuz
K i zCikinti yok kiz sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?