dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Kızlar bakiyorum bakiyorum anlamıyorum lütfen bide benimkine bakın sizce bu kız mi erkek mi 11 hafta 5 günlüğüz burda

Ay nebileyim zaten ultrasonu okadar kötüydü ki...bi zaman çocuğun neresi nerde anlayamadim bile....halbuki ilk doktorumun ultrasonu cok iyiydi...burda 13+4 haftalik.12+3 haftalik resimlerimizi de atiyorum şimdi....

Eklentiler

• 20150903_102920.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 96
  • 20150903_102905.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 97
  • 20150903_102847.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 102
Kızlar bu bnm oğlum 10+1 günlük burda dr bize erkek demişti. Biz de net bi şekilde gördük nub yukarı doğru. Karşılaştırma açısından ekliyim dedim.

Eklentiler

• image.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 108
Kızlar bu bnm oğlum 10+1 günlük burda dr bize erkek demişti. Biz de net bi şekilde gördük nub yukarı doğru. Karşılaştırma açısından ekliyim dedim.

Ne kadar erken soylemis cinsiyetini ya 11+2 d egittik en son hic bisey demedi bizim ki. Saglikla kucsginiza almayi nasip etsin Rabbim.
Ben hala anlamiyorum su nub olayini. Bebeklerimizin cinsiyetleri altina konum var ordan baksana canim anliyosan. Ben hic ayird rdemedim cunku

Ca
Canım bu bnm ilk hamileliğim bi oğlum oldu çok şükür. Şuan 2. ye hamileyim 8 haftalık daha. Doktorumun usg aleti de çok iyiydi fotoya baktıysan çok net bi çıkıntı var yukarı doğru. Böyle olursa erkek. Ama çıkıntı paralel gidiyosa kız oluyo. Bunu anlamak için net bi foto lazım cnm. Bakıyorum konuna

Kızlar benim bebeğim belli oldu bir arkds erkek bir arkds nubu göremedipi için kzı demişti oğlum oluyor inşallah kız süsleme hayalleri başka bahara kaldı gelin süsleriz artık:)

Kızlar tahminlerinizi bekliyorum bende 12+4 deyiz bugün doktor 3 gün önden gidiyor dedi cinsiyetle ilgili bisey söylemedi bizde hic sormadık eve gelince aklıma geldi ne diyosunuz

Eklentiler

• 2015-09-22 13.16.24-1.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 62
  • 2015-09-22 13.17.08-1.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 58
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…