Canım onlar silindi 1257. Sayfada var resimler yeniden yükledim kemik yapısından şeklinden falan anlıyormusunGöruntuler acılmıyor
Bugün kendi bebegimi gördükten sonra inanin sağlıklı yorjm yapamıyorum erkek sanki ama emjn değilimBurda cnm
Inşallah oyle yapabilirim ama dr um ck profosyonel ne bileyim soyleseler bile inanabilirmiyim.emin degilimCanım allah gönlüne gore versin inşallah ama bir ay bekleme 2 hafta sonra başka bi Dr git
Canım bende kız istiyordum 3.çocuk düşünmediğimden ama 2.erkek geliyor.kayınpederim bir teori söyledi gecen abisi olanın erkek doğurma olasılıgı %90mış ablası olanın %20 ,en büyük kız olanın %50...genelde tutuyormuş diyor .hatta makarasını yaptık benm abim var baba beni o yuzden mi sectiniz dedim tabi ya dedi güldü:))tabi işin şaka kısmı ..sen daha çok gencsin bitanede kızın olur üzülme dedi:)İki kızım var canım bu erkek olsun istiyorum
Canım bende kız istiyordum 3.çocuk düşünmediğimden ama 2.erkek geliyor.kayınpederim bir teori söyledi gecen abisi olanın erkek doğurma olasılıgı %90mış ablası olanın %20 ,en büyük kız olanın %50...genelde tutuyormuş diyor .hatta makarasını yaptık benm abim var baba beni o yuzden mi sectiniz dedim tabi ya dedi güldü:))tabi işin şaka kısmı ..sen daha çok gencsin bitanede kızın olur üzülme dedi:)
İnşallah doğru dur o zaman benimkide erkek bu teoriye göre 1.5 ay sonra öğrenim yazacam burayaBende bi teori duydum canim gebelik ilk basladiginda hatta daha ogrenmeden önce isal olursan kiz kabiz olursan erkek diye duydum eger benimki kizsa bu teoride dogru diycem bide yüzük falı
İnşallah doğru dur o zaman benimkide erkek bu teoriye göre 1.5 ay sonra öğrenim yazacam buraya
Valla ben 2 kardeşim. Kardeşim erkek. Bu da benim ilk çocuğum. Dün dr erkek olduğunu söylediCanım bende kız istiyordum 3.çocuk düşünmediğimden ama 2.erkek geliyor.kayınpederim bir teori söyledi gecen abisi olanın erkek doğurma olasılıgı %90mış ablası olanın %20 ,en büyük kız olanın %50...genelde tutuyormuş diyor .hatta makarasını yaptık benm abim var baba beni o yuzden mi sectiniz dedim tabi ya dedi güldü:))tabi işin şaka kısmı ..sen daha çok gencsin bitanede kızın olur üzülme dedi:)
Ben ishal olmadım ama kabızlık da hatırlamıyorum. ErkekmişBende bi teori duydum canim gebelik ilk basladiginda hatta daha ogrenmeden önce isal olursan kiz kabiz olursan erkek diye duydum eger benimki kizsa bu teoride dogru diycem bide yüzük falı
Kizlar 9 haftalikken dr.muz kiza benzetti simdi 12 haftalik olduk dun kesin kizmi diye sordum yok hareketerine gore erkege benziyor dedi ayaklarinin arasinda bir cikinti var erkek gibi ama 1-2 hafta icinde kesinlesir dedi simdi acaba kizmi erkekmi sizde bakarmisiniz
Ay bu dr lara hastayım 9 haftalikken ne bilmis kızı erkegi ya 12 haftalikken gelişiyor bebeğin cinsel organial şimdi ayikla pirincin taşını 12 haftalik olana kadar kiz bebek hayali kurdun kesin.
Resmine baktim ama anlamadim canim @ladeynaa sende bakrmisin? Canim
Evet canim kiz diye kabullendik simdi erkek deyince insan merak ediyor ne acaba diye yinede tesekkur ederim baktigin icinAy bu dr lara hastayım 9 haftalikken ne bilmis kızı erkegi ya 12 haftalikken gelişiyor bebeğin cinsel organial şimdi ayikla pirincin taşını 12 haftalik olana kadar kiz bebek hayali kurdun kesin.
Resmine baktim ama anlamadim canim @ladeynaa sende bakrmisin? Canim
Evet annenin ilk çocuğu erkekse erkek çocugun olma olasılıgı yüksek bende aslında annemin ilk çocugu kız bende tutmadı.ama annemin kardeşlerinde tutmuşValla ben 2 kardeşim. Kardeşim erkek. Bu da benim ilk çocuğum. Dün dr erkek olduğunu söyledi
Benim ablam var simdi kiz olma ihtimali daha mi yuksek....bi tane oglusum var......Canım bende kız istiyordum 3.çocuk düşünmediğimden ama 2.erkek geliyor.kayınpederim bir teori söyledi gecen abisi olanın erkek doğurma olasılıgı %90mış ablası olanın %20 ,en büyük kız olanın %50...genelde tutuyormuş diyor .hatta makarasını yaptık benm abim var baba beni o yuzden mi sectiniz dedim tabi ya dedi güldü:))tabi işin şaka kısmı ..sen daha çok gencsin bitanede kızın olur üzülme dedi:)
Canim benimde aynisi oldu....bi hafta arayla doktorun birisi kız dedi...birisi erkek....8 gun sonra kontrolum var bakalim nolcak.....Evet canim kiz diye kabullendik simdi erkek deyince insan merak ediyor ne acaba diye yinede tesekkur ederim baktigin icin
Eki Görüntüle 1638479 Eki Görüntüle 1638480 Eki Görüntüle 1638481 bunlar resimlerimiz Orkd tekrar yükledim Ladeyna sende bakarmisin sizin yorumlarinizi güveniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?