dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Burda cnm

Eklentiler

• _20150908_181957.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 62
  • _20150908_182040.webp
    16 KB · Görüntüleme: 69
İki kızım var canım bu erkek olsun istiyorum
Canım bende kız istiyordum 3.çocuk düşünmediğimden ama 2.erkek geliyor.kayınpederim bir teori söyledi gecen abisi olanın erkek doğurma olasılıgı %90mış ablası olanın %20 ,en büyük kız olanın %50...genelde tutuyormuş diyor .hatta makarasını yaptık benm abim var baba beni o yuzden mi sectiniz dedim tabi ya dedi güldü:))tabi işin şaka kısmı ..sen daha çok gencsin bitanede kızın olur üzülme dedi:)

Bende bi teori duydum canim gebelik ilk basladiginda hatta daha ogrenmeden önce isal olursan kiz kabiz olursan erkek diye duydum eger benimki kizsa bu teoride dogru diycem bide yüzük falı

Bende bi teori duydum canim gebelik ilk basladiginda hatta daha ogrenmeden önce isal olursan kiz kabiz olursan erkek diye duydum eger benimki kizsa bu teoride dogru diycem bide yüzük falı
İnşallah doğru dur o zaman benimkide erkek bu teoriye göre 1.5 ay sonra öğrenim yazacam buraya

Valla ben 2 kardeşim. Kardeşim erkek. Bu da benim ilk çocuğum. Dün dr erkek olduğunu söyledi

Kızlar biz aileden 3 kişide denedik. Yüzük değil de tuz testi :) bende de doğru çıktı. Bilmeyenler uygulasın sonuçları alalım. Eşinize falan söyleyin. Haberinizin olmadığı bir anda çok azcık tuz serpsin başınıza ve akabinde size baksın. Ağzınızı ellerseniz kız. Burnunuzu ellerseniz erkek. Bana da üç defa yapıldı. Üçünde de istisnasız burnumu ellemiştim. Neticede doğru çıktı. Böyle şeylere itimadım yoktur ama buna inandım

Kizlar 9 haftalikken dr.muz kiza benzetti simdi 12 haftalik olduk dun kesin kizmi diye sordum yok hareketerine gore erkege benziyor dedi ayaklarinin arasinda bir cikinti var erkek gibi ama 1-2 hafta icinde kesinlesir dedi simdi acaba kizmi erkekmi sizde bakarmisiniz

Eklentiler

• IMG_20150923_151435.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 80

Ay bu dr lara hastayım 9 haftalikken ne bilmis kızı erkegi ya 12 haftalikken gelişiyor bebeğin cinsel organi al şimdi ayikla pirincin taşını 12 haftalik olana kadar kiz bebek hayali kurdun kesin.
Resmine baktim ama anlamadim canim @ladeynaa sende bakrmisin? Canim

Evet canim kiz diye kabullendik simdi erkek deyince insan merak ediyor ne acaba diye yinede tesekkur ederim baktigin icin

Valla ben 2 kardeşim. Kardeşim erkek. Bu da benim ilk çocuğum. Dün dr erkek olduğunu söyledi
Evet annenin ilk çocuğu erkekse erkek çocugun olma olasılıgı yüksek bende aslında annemin ilk çocugu kız bende tutmadı.ama annemin kardeşlerinde tutmuş

Benim ablam var simdi kiz olma ihtimali daha mi yuksek....bi tane oglusum var......

Evet canim kiz diye kabullendik simdi erkek deyince insan merak ediyor ne acaba diye yinede tesekkur ederim baktigin icin
Canim benimde aynisi oldu....bi hafta arayla doktorun birisi kız dedi...birisi erkek....8 gun sonra kontrolum var bakalim nolcak.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…